Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 969
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 450
Спортните клинове под коляното, които са не знам като дефект или ефект да го определя прозрачния ефект. Взех го и досега се гледах и се чудя какво да го правя.

Аз преди си бях взела дълъг. Много беше удобен, но и много прозрачен, както установих впоследствие. Досрамя ме да го нося във фитнеса и го върнах.

# 451
Супер. Нищо не харесах! Joy

И аз така. Може би ще погледна сутиените и евентуално пастата, но като цяло за поредна седмица нищо интересно.

# 452
Здравейте. Много неща си харесах от Италианската седмица аз.
Зехтин в хладилник не е добре да стои. Някои видове стават почти като желе. Както вече са писали другите на стайна температура се оправя. Но трябва да го чакаш.

# 453
Аз пък харесах само порцелановите тавички. Нещо по размери ми звучат доста малки, но ще ги погледна и на живо.
Някои неща от Хайди Клум колекцията ми изглеждат интересни, онзи ден гледах цялата колекция в немския сайт и при нас е нещо много изрязана. Но сигурно и оттам ще погледна.

# 454
За първи път в Италианска седмица няма от белите сосове за паста-карбонара и 4ри сирена, което е трагедия за моето семейство Confused

# 455
За първи път в Италианска седмица няма от белите сосове за паста-карбонара и 4ри сирена, което е трагедия за моето семейство Confused

Може просто да не са в брошурата Simple Smile

# 456
Отзиви за машината за паста?

# 457
Забравили са и кантучините ми се струва...

# 458
Аз пък харесах само порцелановите тавички. Нещо по размери ми звучат доста малки, но ще ги погледна и на живо.
Някои неща от Хайди Клум колекцията ми изглеждат интересни, онзи ден гледах цялата колекция в немския сайт и при нас е нещо много изрязана. Но сигурно и оттам ще погледна.
Имах керамична тава от предишна промоция. Като размер беше добре, но доста бързо се пропука керамичното покритие и стана като паяжина в ъглите. На опипване не се усещаше грапавини, но потъмняха пукнатините, не можеха да се измият и стоеше като захабена. Изхвърлих я. Не знам тези как са, моята беше на зелени и бели квадрати. Peace

На мен италианската седмица ми е любима, ще заредя паста.   Peace

# 459
При мен направо се счупи цялата тава. И моята беше на зелени и бели квадрати.

# 460
  • Варна
Здравейте!
Аз пък съм много доволна от клина ,който си купих !

С дължина до коляното,и розови лентички отстрани,много се харесах и са ми удобни ,направих вече една тренировка с тях на канго джъпс Laughing.А  толкова магазини бях обиколила с тези клинове,даже цената вече не ме интересуваше,само да се харесам в тях ,така че много съм доволна ..успях  за 12 лв да се уредя с нов клин  Party,а бях отделила 50 лв  Party

# 461
Здравейте!

С дължина до коляното,и розови лентички отстрани,много се харесах и са ми удобни ,направих вече една тренировка с тях на канго джъпс Laughing.А  толкова магазини бях обиколила с тези клинове,даже цената вече не ме интересуваше,само да се харесам в тях ,така че много съм доволна ..успях  за 12 лв да се уредя с нов клин  Party,а бях отделила 50 лв  Party

Този с розовите ленти е другия модел, аз взех чисто черен, но когато го облечеш черното става прозрачно като чорапогащник, и се вижда отдолу розовия плат, който през черното изглежда телесно, и все едно си по по-дебел чорапогащник

# 462
  • Варна
Здравейте!

С дължина до коляното,и розови лентички отстрани,много се харесах и са ми удобни ,направих вече една тренировка с тях на канго джъпс Laughing.А  толкова магазини бях обиколила с тези клинове,даже цената вече не ме интересуваше,само да се харесам в тях ,така че много съм доволна ..успях  за 12 лв да се уредя с нов клин  Party,а бях отделила 50 лв  Party

Този с розовите ленти е другия модел, аз взех чисто черен, но когато го облечеш черното става прозрачно като чорапогащник, и се вижда отдолу розовия плат, който през черното изглежда телесно, и все едно си по по-дебел чорапогащник
Да ,знам го .
Бях загледала и него,точно това не ми хареса ,че се вижда розов плат отдолу ,имах един подобен и няма да повторя.  .

# 463
Отзиви за машината за паста?

Аз я имам машината и съм много доволна.

# 464
  • have faith and be patient ..
Аз също съм със вечно отворени тенекии със зехтин , и то в кухнята в-у един плот ,а там често става и жежко -котлони ,фурни ..,даже не са ми прибрани някъде  , винаги купувам големи литри от гърция ,турция ,носят ми също и т.н. , никога не ми се е развалял , а в хладилник си замръзва наистина 

Общи условия

Активация на акаунт