Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 965
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 495
Сладко кондензирано мляко от лидл. Течна сметана с ягодката. По-назад го коментирахме....☺

# 496
Хм, гледам аз печатното издание на новата брошура и леко се вттещих.На стр. 6 има Пармиджано Реджано за 40 лв./кг Дали няма печатна грешка? Пише 250 гр./ р., но няма цена за разфасовката

# 497
Отзиви за машината за паста?

Добра е, не й се чуди. Стабилна е, добре се захваща за масата, точи равномерно. В жегите не меся, но зимата купешка паста вкъщи не влиза. Yum

# 498
Ей, успях да си взема сладоледът с шафран.Май последния взех.Не е нещо особено. Имаше намалена рикота.Едно уиски взех, чев това мокро време взех да настивам. Шунката със зелен етикет беше на промоция. Този път съм доволна от покупките.

Интимен гел, така и не видях
При нас е след бебешките неща и козметики, в началото на другата козметика.Дано не са го спрели пак миналата година по това време беше изчезнал появи се нова опаковка по малък грамаж и по висока цена.Аз за момента не съм му намерила аналог, докато го нямаше пробвах на Кауфланд и AVON но не ми допаднаха.Три вида е .

Там дори и не съм се сетила да погледна.Търсих около превръзките, по пътя на логиката. Явно логика няма

# 499
  • София
Момичета, и аз днес пак търсих интимен гел, но нямаааа. Rolling Eyes

# 500
Цоче...заредете гел . Хората търсят....

# 501
  • Вестерос
Здравейте, не съм влизала от векове в темата. Не се сещам , можеше ли да се обадя и да си поръчам нещо да ми го доставят в най-близкия Лидл и плащаше ли се доставката?

Взех си черния клин с розовите лентички, направих една зумба с него вече, много ми харесва! Купих и златистия спортен панталон, супер е! Утре ще ходя за къси гащи , дано има! Искам розовите маратонки обаче, а само големи номера намирам Sad

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 22:04 от Tiffany А

# 502
  • На изток от Ада
Здравейте, не съм влизала от векове в темата. Не се сещам , можеше ли да се обадя и да си поръчам нещо да ми го доставят в най-близкия Лидл и плащаше ли се доставката?

Взех си черния клин с розовите лентички, направих една зумба с него вече, много ми харесва! Купих и златистия спортен панталон, супер е! Утре ще ходя за къси гащи , дано има! Искам розовите маратонки обаче, а само големи номера намирам Sad
може стига да са отзивчиви, нищо не се плаща

# 503
  • Вестерос
Благодаря, утре ще се пробвам!

# 504
Пармиджаното действително и в сайта пише 40лв, което силно ме съмнява. По-скоро са сложили една деветка в повече и е 3,99 на парче.

# 505
Хм, гледам аз печатното издание на новата брошура и леко се вттещих.На стр. 6 има Пармиджано Реджано за 40 лв./кг Дали няма печатна грешка? Пише 250 гр./ р., но няма цена за разфасовката
Пише, че парчетата са приблизително 250 гр, така че на всяко парче ще има различна цена, понеже всяко ще е с различен грамаж. Peace

# 506
Да бе, ама по 10лв на парче ми се вижда съмнително.

# 507

Tези неща има ли ги показани в каталога, аз нещо не ги виждам.

# 508
  • Вестерос
Дааа, маратонките са розово и сиво на първа страница , долу в дясно
https://www.lidl-flyer.com/3b8fb943-67b8-11e8-8e93-005056ab0fb6/ … 005533.1514292480

на стр. 14 е клинът. Хареса ми и цветният, но го нямаше.

В брошурата изглеждат повече оранжеви, но за розови.

На стр. 16 са панталонките, които искам -черните с подаващо се розово клинче отдолу.

Спортният панталон не го виждам обаче. Може да е от мин. седмица, тъй като брошура рядко получавам на хартия, а нямам навик да гледам в сайта.

# 509
Алелеееее, пълна заблуда с цветовете! Dizzy Face При мен съвсем оранжеви си изглеждат, не съм ги гледала в магазина и се чудех за какви розови неща пишете. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт