Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 919
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 585
Сега видях,че има от утре юношески пижамки с къс ръкав и май ще отида да взема още една на детето.
Къде са? Втурнах се и аз за тях...отворих брошурата, но не ги виждам Thinking

Редактирам се...видях ги в сайта.

# 586
Тета, къде в сайта ги гледаш, от както го смениха спрях да влизам там, супер изнервящо ми е да търся нещо  Confused
А, и аз ги намерих.

# 587
В продукти на седмицата. Пижамено парти пише. Имам хартиена брошура и в нея ми е по-лесно да погледна. Странно...но в нея го няма това пижамено детско парти...

# 588
Минах през магазина да взема малко храна и погледнах също белите туники на Хайди. Ами че те са пълна катастрофа. Цената е само върха на айсберга - те дори не са добре скроени и ушити. Деколтето не ляга добре, после погледнах, че дори и на снимката на манекена е така. При бюста придърпва, извивката на ръкавите не е добра и висят... Естествено, интересът към колекцията е нулев, най-вероятно заради цените. За такова качество бих дала максимум 5 лв.,  да ползвам туниката като дреха за вкъщи.

# 589
  • Варна
Добре че писахте за детските пижами ,че имаме нужда.
Ще бягам след малко,някой да е бил в магазина на Мир? Има ли ги още? animal037 animal037

# 590
Може ли да погледнете и гащеризона на Хайди, как е, чак довечера ще отида, надявам се да са останали Simple Smile

# 591
Скрит текст:
В продукти на седмицата. Пижамено парти пише. Имам хартиена брошура и в нея ми е по-лесно да погледна. Странно...но в нея го няма това пижамено детско парти...

Видях Тет, мерси!

# 592
Тази година пускали ли са такива дамски бермуди:
Скрит текст:

# 593
  • Варна
Мед с кориандър ?Какво му е полезното?Иначе на Мир засега пълно с гащеризони и пижами 😁

# 594
Момичета, бихте ли помогнали? Трябват ми две от онези приспособления за почистване на под като моп с микрофибърна подложка и устройство за пръскане. Как се наричаше това нещо, защото искам да звънна на лидлци?

# 595
И аз ходих да разгледам туниките, но изобщо не ми харесаха - платът е неприятен на пипане и ръкавите не изглеждат добре.

# 596
Момичета, бихте ли помогнали? Трябват ми две от онези приспособления за почистване на под като моп с микрофибърна подложка и устройство за пръскане. Как се наричаше това нещо, защото искам да звънна на лидлци?

Най вероятно говориш за спрей мопа. Мисля, че все още го има в нашия магазин. Струва 22 лв

# 597
Аз пък взех, че се обърках нещо, и си купих един черен топ от клумския Joy
С-ка, таман ми е, харесва ми и как стои. Държи и хладничко. Сега искам и бял...Satisfied

# 598
Оставете и за мен малко Grinning Не смогнах сутринта да мина през магазина, но дано довечера успея.

# 599
Имаше при нас-и номера, и цветове.
И детска пижама една взех, и от тях , което е странно.

Общи условия

Активация на акаунт