Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 754
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Някой да е мернал момчешки бански в магазина на ул.Мир,Варна?

Мился ,че видях такива ,ама кога  беше.. newsm78,че ни трябват за утре ,днес разбрахме ,че банския от миналата година не става ooooh!

# 961
И аз харесвам хавлиените кърпи. Мисля пак да купя другата седмица. Peace

# 962
  • shumen
Хавлиените кърпи и аз ги харесвам.

# 963
Момичета, преди време коментирахме интимния душ гел, че е хубав. Днес ще ходя до лидъл и ще го купя за да го пробвам.
Имам нужда от шампоан, балсам, крем за тяло, дали сте купували на Cien и бихте ли ми ги препоръчали?

# 964
  • sofia
Момичета, преди време коментирахме интимния душ гел, че е хубав. Днес ще ходя до лидъл и ще го купя за да го пробвам.
Имам нужда от шампоан, балсам, крем за тяло, дали сте купували на Cien и бихте ли ми ги препоръчали?
Абсолютно!

# 965
Кришка, благодаря! Значи ще се ходи до Лидл.
Ще ги пробвам, любопитно ми е и са на супер цени.

# 966
  • Асеновград
Абсолютно!
Шампоаните и балсамите са няколко вида може от първия път да не попаднеш на подходящия за твоя тип коса, но ако улучиш или пробваш с друг ще останеш доволна.Кофтито е че доста видове ги няма налични в последния месец, говоря за козметиката .Имало проблем с доставките, и най вероятно ще дойдат с нови опаковки и цена.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 09:11 от Panayotu

# 967
Благодаря! В интерес на истината досега не съм се заглеждала по козметиката, не знам защо. Купувала съм само на дъщеря ми детски шампона и беше хубав. Но сега ще пробвам от всичко. Дали имат лосиони за тяло за чувствителна кожа?

# 968
Млякото за тяло на Cien от 500мл. ми е любимо, бяло със синя картинка.По едно време го нямаше, после пак го пуснаха, доста е голямо, на мен ми стига за месеци.
Шампоаните в непрозрачни опаковки също ми харесват, както и балсамите.

# 969
  • sofia
Има шампоан и балсам, които са хипоалергенни. В бяла опаковка с небесносиньо. Този ми е любимият шампоан.

# 970
Отивам към лидл, ще ги огледам.Ще си взема цвекло за салата и пилешко филе за хапки с корнфлейкс, че предния път стана страхотно .

# 971
Има ли вкусни, добре узрели пъпеши в Лидл?

Галия е много сладък ама 3 лв килограма
.

# 972
Имате ли отзиви от водата за уста от тази седмица?

# 973
Водите им за уста са гадни.

Пъпеш Галия в К е на 1.70..а от понеделник ще е на 1.20...

# 974
  • Варна
Наистина ли са сладки? Тази година за първи път не мога да уцеля сладък пъпеш Галия. Преди ми бяха любими, но сега греда. Мисля да пробвам българските вече, дано са по-читави.

Общи условия

Активация на акаунт