Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 35 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Кики стискам палци,всичко да е наред.
На мене вчера ми беше последен работен ден и най-накрая се отдавам на заслужена почивка.Отскочихме и до морето за уикенда и се надявам пак да повторим,добре ми се отразява😊От днес мисля че и аз усещам бебка 18+4д съм.Уоман и аз имам течение,но изследванията са ми ок и съм спокойна.
На мене пък ми е доста труден избора този път за количка.Искам да е лека и маневрена и с багажник който да се закопчава.

# 661
Днес бях по-добре и привечер пак почнаха болките в кръста. Направиха ми допълнително вливане с обезболяващи и сякаш ме заболя още повече. Лекаря се съмнява на бъбреци, утре ще пускам и стерилна урина. Сега ще ми сложат мускулно и спазмалгон. Правихме тест за течението да не са околоплодни води и всичко е ок.
По едно време имах втвърдяване точно над срамната кост и си помислих,че са контракции. Но лекаря каза, че това е пикочния мехур.  Направо ще ме побърка този кръст, какво иска 😣 дано спазмалгона помогне 🍀

# 662
да се похваля - вече една седмица между 22 часа и 2 след полунощ дребосъка си показва магариите... и корема ми е огромен вече и сутрин Simple Smile

# 663
  • Стара Загора
Аз нищо не усещам още. Моето аг каза към 20 гс  да очаквам. И на мен ми е странно как корема ми за два дни се променя толкова много.

# 664
  • Варна
Записвам се!  Успех на всички мами:gift_heart: 

# 665
Аз го усещам от седмица някъде. Понякога е като гъделичкане отвътре, а понякога все едно се обръща и усещам тежест. Като си сложа ръката и усещам като побутвания, но вчера ми казаха изобщо да не си пипам корема, така контрахирала матката и сега ме е страх.

# 666
Мислили ли сте каква козметика ще ползвате?

# 667
  • На север
Аз нищо не усещам. Обаче вчера забелязах че ареолите на гърдите ми са се подули. Много странно... И са супер чувствителни.

# 668
  • Bарна, морето, сините вълни
На мен също са ми адски чувствителни, дори душа ми дразни..

# 669
  • Варна
Момичета казаха ли Ви вече пола на бебето? Rolling Eyes Ние на ранния скрининг бяхме си кръстосали краката и все още не знаем.... Flushed

# 670
На ФМ, 14 г.с. Тогава ми го казаха. Доктора ме попита какво искам да бъде, казах само да е живо и здраво.
И говори си той, говори за органите на бебето и по между другото вмъква женски пол и продължи да говори. Е умрях си от кеф, мома 😍 тайничко си мечтаех.
Само да са живи и здрави всички бебоци и да радват родителите си!

# 671
  • Варна
Момичета казаха ли Ви вече пола на бебето? Rolling Eyes Ние на ранния скрининг бяхме си кръстосали краката и все още не знаем.... Flushed
Аз и още няколко мамчета още не  знаем пола.Моето предния път на втория скрининг се извъртя и беше си стиснало краката и не даде нищо да види докторът.А моят лекар не е от тези, които биха изказали вероятности ако не са сигурни.Утре съм на Фетална при него и се надявам да видим пола вече, макар че ест. повече ме вълнува да е  здравичко Simple SmileАз в сряда ставам 20г.с..
С дъщеря ми също на феталната ми каза пак този лекар, че е момиченце.

Кикимун, дано скоро да ти спрат тези болки!

Момичета, нормално е зърната и ареолите да са чувствителни.Хормоните, подготвят гърдите ви за кърмене.В първите дни, че и месец, два след раждането гърдите ще са чувствителни и ще се напрягат докато се регулира лактацията.Гледайте да носите дрехи и сутиени, които не дразнят зърната и по възможност нека кожата да диша.

# 672
И мен душа ме дразни даже и някой сутиени,които вече не нося по тази причина. Другото което не ми е комфортно са дънките ми,стават ми без проблем но в момента щом закопчея копчетата почва едно чувство на дискомфорт. :/

# 673
Защо носиш тогава дънки? Въобще не се наказвай. Аз си купих два панталона от много лека материя, те сега са модерни даже за лятото, много свободни и изобщо не са скъпи. А слава Богу и някои от късите ми панталонки ми стават 😁
Вкъщи си ходя без сутиен.

# 674
Не нося в момнета споделям какво друго не ми понася.  С клинове и роклички в вмента съм преродена и някой друго долнище на анцунг. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт