Мебели Валдом

• 1 108
  • 4
  •   1
Отговори
Искам съвет от Вас. Права ли съм или не. Прилагам снимки на чата с магазина.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 22:31 от AnMary

# 1
Нали ви е ясно, че няма как цялата продуктова гама да я имат изложена като мостра?

# 2
  • Варна
Сглобяването на мебел често включва дупчене на плоскости. Това нарушава цялостта и търговския вид на стоката. Няма как да върнете мебел, която е била сглобена и разглобена, надупчена кой знае как от вас, и после отново да бъде продадена на друг клиент, който може да иска да си я сглоби по друг начин и да не му съвпаднат дупките. Особено при секциите има варианти за различни конфигурации. Едва ли на вас ще ви е приятно да ви изпратят надупчени плоскости, нали???

Един телефон като го включите, за да го тествате, нито му изтърквате дисплея, нито нищо. Примерът ви е неуместен.

Вземете си точни размери, идете в магазина да видите на живо цветовете и материала, и няма как да сбъркате.

# 3
Диди168, много съм съгласна с Вас. Но за мен има едно голямо НО.
1. В КЗП не е опоменато кои стоки може да се върнат и кои не.
2. Има доста интернет магазини, които предлагат стоки от клиенти, които са били върнати на доста по ниска цена.
3. Те даже не ми предлагат да ми вземат капаро и да я сглобят и ако не ми хареса капарото за тях.

# 4
  • Варна
То си е тяхна работа каква политика ще спазват. Няма как КЗП да ги задължи да продават стоки с дефекти на по-ниски цени.  Като не ви устройват условията, не купувайте, просто е. Simple Smile На чист български са ви обяснили как се процедира, и то предварително. Мебелни магазини - колкото искаш...

КЗП няма как изрично да се упомене всяка една възможна вещ дали подлежи на връщане или не. То е близко до акъла, че бельо, лекарства, стоки с нарушен търговски вид и др. не се заменят или връщат!

Общи условия

Активация на акаунт