"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 732
  • 843
  •   1
Отговори
# 615
Обаче Галя не знае ли, че като се сключва договор, за определено време, има и клаузи за неустойка, ако една от двете страни се откаже?А оня пич отиде и и каза, вече не ща да работя с тебе ,намерих по евтини манекенки и тя хоп, готово, няма проблеми.А снощи се чуди отде да изкара пари да си плати  за проваленото мероприятие.Ма те тия сценаристи хич не мислят като съчиняват сценариите
И аз това си помислих. Как така някой ще се отказва в последния момент и няма да плати поне разходите?? Тия сценаристи никога ли няма да се оправят? Човек би си помислил, че една почивка ще се отрази добре на творческите им напъни, но уви...
Странно, останах с впечатлението, че Сами наистина харесва Кети...

# 616
Калина и Ясен са като магаре и космос.
Кога най-после ще ги разделят?!

Според мен ще се излъчат епизодите , заснети до момента и ще приключат.
Както беше споменато по-нагоре вече не публикуват сними във фейсбук-страницата им.

# 617
  • София
Ха!

# 618
  • Sofia
Браво!  По-добре ще е от ролята на измекяр...
Успех на предаването Flowers Four Leaf Clover

# 619
  • ВАРНА
Намериха си работа, защото края на декември приключва окончателно realty сериала.

А Миро - истинското му име беше водещ по Нова тв. 2009 г. - когато на мода бяха онези игри с думи да звъниш на импулсен - скъп телефон - излъчваха ги в полунощ.

# 620
  • София
Намериха си работа, защото края на декември приключва окончателно realty сериала.

А Миро - истинското му име беше водещ по Нова тв. 2009 г. - когато на мода бяха онези игри с думи да звъниш на импулсен - скъп телефон - излъчваха ги в полунощ.

Не го вярвам

# 621
Явно наистина спират да снимат...
Стела е в Америка, Митко до скоро също беше. Симона и Джулия са си пуснали някакви техни марки за дрехи и обувки... Михаела преди седмица беше в Гърция, Дани снима някакви други филми... 

# 622
Странно, останах с впечатлението, че Сами наистина харесва Кети...
В момента наистина харесва Кети .. На бас са се хванали, преди да се влюби в нея.

# 623
Симона каква и е марката?
Много ми е смешна с тоя силикон в гърдите и напомпани устни.. Една от многото е.
Скоро гледах снимки на Галя от Париж.. Е то няма такъв стил на обличане.. Много ми е помпозна.

# 624
# 625
  • Sofia
Галка с майка си имат щанд в мол Илиенци Wear Dress Wear Womans Clothes Wear Purse

# 626
# 627
На мен ми изглеждат като китайски реплики. По скоро препродава от колкото да е нейна марка обувки.

# 628
И аз предполагам, че е някакво препродаване. Реално не казва, че е нейна марка....

# 629
  • София
И аз предполагам, че е някакво препродаване. Реално не казва, че е нейна марка....
Първите 20 - ще им ги достави тя... кажи честно?! Grin Grin Явно се опитват да печелят по всякакъв начин от популярността си...

Добре е че свършва.

Общи условия

Активация на акаунт