"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 726
  • 843
  •   1
Отговори
# 630
ето вижте оригиналните Bally Simple Smile
 и какво производство са
https://www.olx.bg/ad/bally-originali-damski-obuvki-CID655-ID66dQV.html

# 631
# 632
Митко пък все някакви детски любови среща ..Надя, сега тази
Радвам се, че Стела най-накрая каза на Лазар, за чичо му.

# 633
Митко явно си пада по Грозалии,първо Стефка,сега тази... Надето по ставаше

# 634
Дали Лазар е склонен да прости на Стела  след известно време ?

# 635
   Стела си подхожда с Лазар. Дано се сдобрят. Стела трябваше да сподели с Лазар още от началото. Но все пак и разбирам Стела защо не разкри своята тайна на Лазар по-рано. 

# 636
  • София
Не виждам причина Лазар да се сърди дълго. Това е било в миналото ѝ, за какво се сърди сега?

# 637
  • София
Не виждам причина Лазар да се сърди дълго. Това е било в миналото ѝ, за какво се сърди сега?
Стела развали семейството на чичо му.

# 638
  • София
При мъже като Григор съвсем не е само Стела причината. Не знам, аз не бих се сърдила за такова нещо. Минало заминало, ако не е било Стела, да в била Драганка. Григор е проблема в случая.

# 639
    Когато Григор имаше връзка със Стела, доколкото си спомням, беше споменал на Стела, че е имал и други любовници преди да срещне Стела. Така че такива мъже като Григор, те сами са виновни за разпада на брака им. Лично аз не мога да понасям такива мъже като него - имат пари, хващат си любовници и лъжат и жените си, и любовниците си.

# 640
  • София
Съгласна съм за такива като Григор, но тогава Стела постъпи много долно с дъщеря му, като навлезе в живота й. Сприятели се с нея и накрая й разби живота, така да се каже. Все пак е братовчедка на Лазар.

# 641
Мисля, че Лазар ще й прости. Ще разбере, че миналото си е минало и че чичо му също не е цвете за мирисане

# 642

Ставаше, но при условие, че не си отваря устата. Като и чуех гласченцето и ми признаваше. Blush

# 643

Ставаше, но при условие, че не си отваря устата. Като и чуех гласченцето и ми признаваше. Blush

тя, Надето в един от първите епизоди в съдби на кръстопътна една психясала майка,нешо детето и беше умряло или иго бяха взели, не помня вече.Много добре си изигра ролята,а после в София... не игра много добре ако намеря епизода ще го споделя тук

# 644
Аз пък не мога да си я спомня Надето. 🤔 Може би защото загледах по-късно сериала.
И аз мисля,че Лазар ще прости на Стела. Те са си един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт