"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 671
  • 843
  •   1
Отговори
# 105
В главата ти само пиърсингги или да са праиш на мумия. Хахахахахахахахахахаххахахах добре ги подреди митачето

# 106
Жоро се връща утре.

# 107
  • София
А какво каза на Галя в промото?

# 108
А какво каза на Галя в промото?
Да отиде да живее в неговия апартамент.

# 109
И на мен ми се струва, че сценаристите гласят Калина за Христо. За това и ще ги скарат с Ясен. Никой не спомена отвратителното отношение на Симона към Кети преди Боби да замине.
Кое отвратително отношение? По-отвратително отношение от това на Кети не съм виждала у никой от героите. Не знам какво ѝ е направила Симона, пропуснала съм, ма се радвам и мисля, че си го е заслужила. Даже мисля, че и два шамара си заслужава, ама не е коректно да го дават по тиливизура Simple Smile

# 110
  • Варна/Филаделфия
Никой не спомена отвратителното отношение на Симона към Кети преди Боби да замине.

Малко и беше на КетА! Много добре и го каза Симона, баща и заминава, но тя остава в дома му. Че сега почна и да гони от там. Наистина биваше Симона да я зачатка, не само да и вика. Grinning и с тоз рефрен 'Заради него нямам майка' просто е връх на абсурда.

Много харесвам ролята на Митко! Heart Както вече знаете и Митко харесвам! Joy Много готино се намеси днес.

# 111
Как мислите дали Боби ще се върне отново в сериала? Харесва ми Христо, но все пак никой не може да замести Боби Grin
Надявам се този Христо да вземе да вкара в пътя малко този Коки ако това е възможно

# 112
На мен Христо повече ми допада. Боби с неговите "миличка, скъпичка" и тем подобни умалителни към жените ми беше омръзнал. Отделно, че все прощава на Коки тъпотиите.. То търпение да имаш, ама чак пък толкова.
И визуално ми допада повече Христо Smiling Imp

# 113
Боби като се сетя и как фъфли... Христо ми допада повече и хубаво тропа с крак Grinning

# 114
Боби като се сетя и как фъфли... Христо ми допада повече и хубаво тропа с крак Grinning
хубаво тропа с крак ами ще тропа  шефчето ,как добре го каза   newsm53

# 115
Никой не спомена отвратителното отношение на Симона към Кети преди Боби да замине.

Малко и беше на КетА! Много добре и го каза Симона, баща и заминава, но тя остава в дома му. Че сега почна и да гони от там. Наистина биваше Симона да я зачатка, не само да и вика. Grinning и с тоз рефрен 'Заради него нямам майка' просто е връх на абсурда.

Не одобрявам поведението на Кети, но тя е живяла наистина цял живот без майка. А Симона е отвратителна глезла! Може би сте пропуснали репликата и: Не ме интересува твоята майка!
Митко наистина ги постави на място Кети и Коко, дано да има резултат. Поне при Кети, Коко си е наглец Simple Smile
Относно кой ще има отношения с Христо, преди време виждайки ги заедно на наградите на Нова ( под ръка) Simple Smile , прогнозирах, че това ще е Михаела. А днес в Инстаграм тя е сложила стори, на което Дани и Христо се бият за нея.

# 116
# 117
Тя или трябва да се съгласи или да скъсат то на тяхната възраст е малко нелепо да нямат желание да живеят заедно след толкова дълга връзка поне според моите разбирания

# 118
На каква възраст я представят Галя, че така си се притеснила да не остане стара мома 😆 Не е на повече от 25-6. Нищо немормално няма в това, не живеем в миналия век когато 25 годишни са били сочени с пръст, че не могат да си намерят мъж.

# 119
Над 30 предполагам, имаше нещо за това, когато слагаше край на манекенската си кариера. Въпреки, че в живота е около 25.

Общи условия

Активация на акаунт