"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 752
  • 843
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А Дани какво каза на Михаела в про?мото

Каза "мисля че трябва да се разделим, влюбен съм в друга жена.."

# 601
Здравейте на всички! Минавам да ви видя. И аз като повечето не гледам след почивката, но в Неделя си пуснах повторенията, та наваксах Simple Smile
Дано що иска да се разделя с Миха, спа ли с оная? Ако не се лъжа знам имаше някакви кадри с Миха и Христо, май тях ще съберат в двойка Thinking
Колкото до "майката" на Асен, чудя се, дали работи в склада или работи за Господари на ефира Thinking Thinking

В склада работи. Коментираше,  че случващото се е пълен цирк.

# 602
  • София
Koe е цирк?

# 603
  • В царството на игрите:)
Тази серия, която тече в момента не я ли даваха във вторник?

# 604
Не Grinning .. сторило ти се е така, защото във вторник, на промото за следващия епизод дават почти всичко.

# 605
  • В царството на игрите:)
Не Grinning .. сторило ти се е така, защото във вторник, на промото за следващия епизод дават почти всичко.
Може, но определено имах deja vu.

# 606
Утре Бранко се връща отново.

# 607
  • Sofia
...и май пак ще се съберат с Галка-бръмчалка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Снощи гледах само за да видя как Даню зарязва мишката, на която аз бих и ударила бутилката в главата, докато безспирно бълваше всевъзможни простотии.

А и друго.
Историята с ухажора на Кети и баса счупи тъпомера дори на Кольо.

# 609
Довечера ще е интересно-Бранко идва да спасява Галя  box и обясненията на Дани към Михаела  #Bad Talk

# 610
А и друго.
И сто процента Кети ще разбере за баса.. Винаги става така.

# 611
  • Deutschland
Снощи гледах само за да видя как Даню зарязва мишката, на която аз бих и ударила бутилката в главата, докато безспирно бълваше всевъзможни простотии.

А и друго.

И аз заради това гледах

# 612
Къв бас?

# 613
Приятеля на Кети, и там негов приятел са се хванали на бас, че който пръв спи с нея, ще даде 200лв на загубилия.

# 614
Обаче Галя не знае ли, че като се сключва договор, за определено време, има и клаузи за неустойка, ако една от двете страни се откаже?А оня пич отиде и и каза, вече не ща да работя с тебе ,намерих по евтини манекенки и тя хоп, готово, няма проблеми.А снощи се чуди отде да изкара пари да си плати  за проваленото мероприятие.Ма те тия сценаристи хич не мислят като съчиняват сценариите

Общи условия

Активация на акаунт