"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 719
  • 843
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Иначе мъжът, който играе Бранко, е готин.

Бивш стриптизьор от Максимус.
Велико!

# 661
Аз съм го виждала и като диджей по разни снимки 😆.

# 662
Аз съм го виждала и като диджей по разни снимки 😆.
Да,и в клипове.

# 663
  • Sofia
Изглежда доста състарен,а не е много на години,май и 40 още няма

# 664
Нещо май забравяте как се плюеше по Бранко когато гонеше да натиска Рая.
+
Тъкмо влизах да пиша, че не искам такъв мъж. Спи при едната, зарибява другата буквално зад гърба й. Отврат.
Иначе мъжът, който играе Бранко, е готин.

Е тези неща не ги знаех.

# 665
Изглежда доста състарен,а не е много на години,май и 40 още няма

Мисля, че са набори с Дани и Боби.

# 666
Дани и Боби набори ли са ? Че Боби изглежда доста по-възрастен. 🤔

# 667
  • Варна/Филаделфия

Не са Grinning
Боби е на 40, Дани е на 30 или малко преди 30 Grinning Но всичко е точно!

Дай боже всекиму един Бранко, който може да оправя всичко и да прелита навсякъде и една Галя, която е мила, усмихната, готова винаги да помогне и може да ти намери работа за много кинти на момента Grinning

Иначе и двамата ги харесвам много. Не бъдете злопаметни, Рая я няма от 300 епизода Grinning
Пък на Бранко Галя си му е тръпка. Като двойка са идеални ❤

# 668
Дани вчера го даваха по БТВ Лейди в Истински Истории,стар епизод в ролята на алкохолик...

# 669
    Еее бях забравила как тичаше по Рая. Също така как криеше от Галя, че беше женен. Вече се е променил. Вижда се, че Бранко много обича Галя.

Не мога да повярвам, че човекът, който изпълнява ролята на Бранко, е на 40 години. На мене ми изглежда, че е над 50 години.

# 670

Не са Grinning

Дани следващата година ще стане на 40

# 671
Абе чак пък идеални. Отношенията им са супер мега гига утра ФЕЙК.  Винаги някак твърде делово твърде строго официално нея я е срам да си бутне салатата щото нали не е културно една дама да седне да  лопа веднага и чака той да и каже  ' няма ли да опиташ от прекрасната  салата'. сякаш няма искреност, а само престореност все е  някак неловко между тях  като на първа среща.

# 672
Абе чак пък идеални. Отношенията им са супер мега гига утра ФЕЙК.  Винаги някак твърде делово твърде строго официално нея я е срам да си бутне салатата щото нали не е културно една дама да седне да  лопа веднага и чака той да и каже  ' няма ли да опиташ от прекрасната  салата'. сякаш няма искреност, а само престореност все е  някак неловко между тях  като на първа среща.
За кого се отнася това?

# 673
За кого се отнася това?

За галя и  бранко

# 674
  • Варна/Филаделфия

Не са Grinning

Дани следващата година ще стане на 40

Може би говориш за в реалния живот, защото иначе със Стела ще имат 20 години разлика Grinning
Аз имах предвид в София Ден и Нощ Simple Smile

Иначе Бранко точно около 40 ми изглежда. На 50 е бащата на Асен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт