"София - Ден и Нощ" - 27

• 86 715
  • 843
  •   1
Отговори
# 690
Галя отряза Бранко... Не разбрах мисълта й... Не можело така, много му е благодарна, но нямало да замине с него на почивката... Бранко анулира своя билет и сега галка ще си пече дупето сама ☺
Даньо ми е много неприятен и на мен, особено пък отначало рая като пристигна и уж били много добри приятели, абе, голяма драма...

# 691
  • Deutschland
Даньо ми е неприятен, а на Калина нейния  Явор ми е отвратителен 😲

# 692
Ооооо, да! И двамата с Калина са ми гадни. Тя изобщо не става за адвокат, а оня с болната си амбиция да се забият я при бабата, я на село и да живеят без удобства, блях...и случката, когато се въодушеви от баба си да вдига скандал на Калина как не иска веднага деца...

# 693
    В снощната серия се видя, че Бранко се надява да се възобнови връзката с Галя. Видя се, че Бранко не помага безкористно на Галя. За всичко си има причина. Когато мъж помага на една жена, това означава, че този мъж очаква нещо от тази жена. Много тъжно е за Бранко. Дано накрая се осъзнае, че Галя го използва и не иска да има нищо общо с него.

# 694
Галя изобщо знае ли какво иска??? Даньо номер две. Наистина Бранко го прави с цел всичко това.

# 695
Ми, с цел, ми! Иска да е с нея, обича я, какво чудно има Simple Smile

# 696
Бранко имаше и лоши изпълнения, но като цяло изчистиха персонажа му. За разлика от Дани, който все е в драми. И аз съм за да съберат Христо и Михаела. Днес в нейния инстаграм са и задавали въпроси, на които тя е отговаряла със сторита. Там има нещо като разпра между Дани и Христо. Отговаря и на въпросите има ли силикон.

# 697
Отговаря и на въпросите има ли силикон.
И какво отговаря? Сигурно, че няма нищо, ни в устните, ни в гърдите, природно си е така подута отвсякъде Joy

# 698
Тя няма силикон в гърдите. Това тук се дъвка и предъвква. В устните явно е било временно, защото ми се струва,
че спаднаха. признава за операция на очите...

# 699
Тя няма силикон в гърдите. Това тук се дъвка и предъвква. В устните явно е било временно, защото ми се струва,
че спаднаха. признава за операция на очите...
[/quote

Лазерна корекция на диоптър. Това не е разкрасителна операция. А иначе за гърдите съм съгласна, ровила съм се по снимките и има си ги момичето. Демек нейни са си Simple Smile За устните... не знам Wink

# 700
Днес в нейния инстаграм са и задавали въпроси, на които тя е отговаряла със сторита. Там има нещо като разпра между Дани и Христо.
Това май са си го направили просто така .. И преди го беше качвала, имаше и други подобни с другите.

# 701
Значи тъкмо взе да става интересно покрай Стела ,Галя и Дани и пак ни изтипосаха блудкавите истории на Коко,Калина и най-вече Кети с нейната девственост  ooooh! Айдамусеневиди и тая вечер цял епизод ще дават къде и как щяла да си продава ципата  newsm57

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 15:44 от elpi

# 702
Значи тъкмо взе да става интересно покрай Стела ,Галя и Дани и пак ни изтипосаха блудкавите истории на Коко,Калина и най-вече Кети с нейната девственост  ooooh! Айдамусеневиди и тая вечер цял епизод ще дават къде и как щяла да си продава ципата  newsm57
Къде какво да си продава??? Hushed Flushed Аз гледах промо за довечера, Христо крещеше на Кети, че докато е жив "това" няма да го допусне. Кое е "това", Кети да прави секс ли??

# 703
Да си продаде девствеността

# 704
Ох, не го бях гледала от доста време и тази вечер го пуснах. Като чух Ехо, Наченце и вече ми призля Joy

Общи условия

Активация на акаунт