СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 653
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 150
Аз влизам без проблем, резултати няма Grinning

# 151
Работи този сайт ама нищо вътре няма за съжаление....... Има време до утре вечер

# 152
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Аз ей сега проверих - при мен се отваря сайта и няма резултати, но аз и не очаквам да се появят сега.

По темата за децата, при нас първите двама са огън и жупел, още като беше на 3-4 големият, една приятелка каза, че ако нейното първо е такова, второ нямало да роди.  Joy Второто се оказа по-зле и от първото, но пък девойката изненада всички, първо, като изобщо се оказа девойка, след това с това, че си е 100% кифла (силно се съмнявам, че се е метнала на комшийката) и накрая е толкова мила и добра, че ак да не повярваш, че е от моите (което наскоро сподели една от учителките в училище, която наскоро разбрала, кои са ѝ братя и не можела да повярва).  hahaha
П.П. Пу-пу-пу, да не ѝ е уруки, да я наплюят кокошките и там каквито други бабини деветини се сетите.

# 153
Работи този сайт ама нищо вътре няма за съжаление....... Има време до утре вечер

защо утре вечер??

# 154
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

За да ни е гадно!  Mr. Green

# 155
  • Варна
И при мен се отваря сайта, но няма никаква промяна в информацията.

Скрит текст:
Малко извън темата- възхищавам се на жените, които се решават да имат три и повече деца! Цяло геройство е да отгледаш повече деца.

Мерси, мерси! Ама след второто претръпваш. Трето вече се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Joy

На нас третото ни спира тока, да ни е живо и здраво Лъвчето! Ако се беше родила първа, сигурно с едно щяхме да си останем Simple Smile
При нас последните две са лъвчета, ама за късмет и  двамата с мъжа ми се лъвове та успяваме да се справим с положението, кой е по-по- най Simple Smile

Леле-мале, горко на не-Лъвовете около вас! Simple Smile Ние сме три рогати и едно Лъвче, добре, че ММ е Близнаци, та да ни изтърпява...

# 156
Да е честито бебе Зорница!Да радва всички близки!

На тези които имат по три дечица,браво на вас.Да ти е пълна къщата с деца е богатство.Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Явно има гърмяни зайци в темата,та да ви питам.Blush При подаването на хартиен носител дават ли ви някакъв входящ номер ,че аз много вяра им нямам.....

# 157
  • София
А ние,  за да ни е по-весело, се тръшнахме болни със седмокласничката.

# 158
  • София
Санака Joy Бод тропоска вика...Joy

Аз съм много притеснена...Изрупах кило череши, дремнАх...За довечера сложих едно бяло да се охлажда...Мъка! Flushed

Добре, че ме подсети за бялото!

Пак за чалгата:

Чатим си с голямата в деня след бала и тя споделя, че се е пускало доволно количество чалга в ресторанта. Пращам аз тъжен емотикон, а тя отговаря: "не плачи, майко, не тъжи Joy"

# 159
В групата на класа децата се нахъсват, че днес в 17 часа щели да излязат резултатите... Но това е с гаранция "...една приятелка на майка каза..."  Flutter

# 160
  • тук-там
Всички около мен говорят, че ще излязат в 17 ч!

# 161
В 17 ч. ще разберем. Още малко разсеяни мисли и опити за работа днес  Laughing

# 162
Аз рефрешвам бг-мамата през час-два, щом отговорите са около 30-40, значи няма резултати още. Laughing
Хич и няма да влизам в МОН, докато тук не видя споделени точки от стари потребители. Wink

Честито бебенце-племенниче с чудно име Зорница. Да е живо и здраво. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
Болните да оздравяват.

Като стана въпрос за ДЗИ, при сегашния си избор за подредба, хвърляте ли по един поглед и на класациите през годините от матурите в 12 клас?

# 163

не го разбирам това, какво толкова умуват или дооправят за да не ги пуснат днес...

иначе за 17 ч днес е за първолаците знам...

# 164
  • София
Ако в желанията е посочена паралелка в Търговска гимназия, но да речем на пето място, необходимо ли е медицинско? В смисъл, че е дълбока резерва и няма шанс детето да е прието в нея.

"Няма шанс" или "трудно би" ? Wink
Винаги има шанс, за да няма- не я пишене.
Между другото и аз се огледат в Търговската. Не е лош вариант си мисля. Притеснява ме, че има голяма разлика в приемните балове за различните паралелки.

Общи условия

Активация на акаунт