СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 654
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Малко извън темата- възхищавам се на жените, които се решават да имат три и повече деца! Цяло геройство е да отгледаш повече деца.

Мерси, мерси! Ама след второто претръпваш. Трето вече се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Joy

На нас третото ни спира тока, да ни е живо и здраво Лъвчето! Ако се беше родила първа, сигурно с едно щяхме да си останем Simple Smile

# 136
Ако в желанията е посочена паралелка в Търговска гимназия, но да речем на пето място, необходимо ли е медицинско? В смисъл, че е дълбока резерва и няма шанс детето да е прието в нея.

# 137
Дори една професионална паралелка да е включена в заявлението, медицинското е необходимо.

# 138
  • София
Хайде почнаха фалшивите новини. Голямата ми се обади да ме пита колко има сестра й - някой й казал, че резултатите са излезли.Head Band

# 139
А резултатите от ДЗИ на 12 кл. също ли излизат днес?

# 140
Не. Резултатите на 12-ти клас са планирани за след седмица

# 141
  • Бургас
Ако в желанията е посочена паралелка в Търговска гимназия, но да речем на пето място, необходимо ли е медицинско? В смисъл, че е дълбока резерва и няма шанс детето да е прието в нея.

В Бургас за големият ми син преди 2 год. не ми искаха медицинско.

# 142
  • София
Санака Joy Бод тропоска вика...Joy

Аз съм много притеснена...Изрупах кило череши, дремнАх...За довечера сложих едно бяло да се охлажда...Мъка! Flushed

# 143
  • Бургас
Малко извън темата- възхищавам се на жените, които се решават да имат три и повече деца! Цяло геройство е да отгледаш повече деца.

Мерси, мерси! Ама след второто претръпваш. Трето вече се гледа като бод тропоска - отгоре, отгоре. Joy

На нас третото ни спира тока, да ни е живо и здраво Лъвчето! Ако се беше родила първа, сигурно с едно щяхме да си останем Simple Smile
При нас последните две са лъвчета, ама за късмет и  двамата с мъжа ми се лъвове та успяваме да се справим с положението, кой е по-по- най Simple Smile

# 144
Скрит текст:

В Бургас за големият ми син преди 2 год. не ми искаха медицинско.

Чл. 63. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 12 от 2017 г., в сила от 03.02.2017
г.) (1) За участие в държавния план-прием в VIII клас учениците, успешно завършили VII клас, подават до началника на регионалното управление на образованието следните документи:
...
5. (предишна т. 4 - ДВ, бр. 12 от 2017 г., в сила от 03.02.2017 г.)
медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика - за кандидатстващите за специалности от професии;

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:44 от Анонимен

# 145
Дори една професионална паралелка да е включена в заявлението, медицинското е необходимо.

Ще трябва да извадим тогава.

# 146
Сайта блокира: HTTP 404 Not Found Simple Smile

# 147
  • София
Епа, навреме, какво...

# 148
Аз си влизам без проблем, но резултати няма

# 149
  • София, Младост
Сайта блокира: HTTP 404 Not Found Simple Smile

При мен работи, но няма нищо ново.  Спокойно. Ще ни изчакат да си сипем по едно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт