СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 649
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Срокът е до 6.6. включително все пак! Така че може и още да чакаме...

# 166
  • На черешата
Моето вятър го вее, хич не и дреме, че ще излизат резултати. Какво да се тормозела, нищо вече не можела да промени. Grinning 

# 167

Между другото и аз се огледат в Търговската. Не е лош вариант си мисля. Притеснява ме, че има голяма разлика в приемните балове за различните паралелки.

Много си е добре Търговско-банковата даже, но моето дете като се е запънало: Не, та не. Някаква луда антиреклама са предприели сегашните й учители, отделно не искала да има професия, близка до моята и на баща й. Ами няма да я пишем.

# 168
  • София
Аз пък в сайта на испанската мернах, че при записване искат имунизационен статус и здравен картон. Anguished
https://www.ibbcervantes-bg.com/?cid=53 (точки 4 и 5)

# 169
  • На черешата
Ние ще пишем НТБГ. По-скоро колебанията са за НФСГ.  Confused

# 170
Хм, някой знае ли ТУЕС професионална гимназия ли се води. Те нали са с особен статут. Трябва ли медицинско?

# 171
  • Sofia
Free Soul, аз връчих на дъщеря ми списък с всички езикови гимназии с бал над 5 на миналогодишните матури - да отбележи от тях кои иска. Домързя ме да ровя класациите от по-стари години, мисля, че няма особена разлика в тях (поне първите места все едни и същи си ги поделят).

# 172
  • София
Хм, някой знае ли ТУЕС професионална гимназия ли се води. Те нали са с особен статут. Трябва ли медицинско?
трябва:
http://www.elsys-bg.org/priem/red-i-uslovija-za-priem

# 173
Ще ви трябва медицинско. В държавния план-прием паралелките присъстват като професионални. Освен това за самото записване ще е необходимо пълно медицинско удостоверение от личния лекар със задължително отразени цветоусещане и диоптри;

# 174
  • На черешата

Трябва, на сайта им го пише. Пълно медицинско, задължително отразени цветоусещане и диоптри.

# 175
Като стана дума за ТУЕС, някой има ли повече информация за КСП Правец?

# 176
  • София
Като стана дума за ТУЕС, някой има ли повече информация за КСП Правец?

На моя много близка приятелка детето е 9 клас там. Това му беше първо желание.  Таткото е компютърен специалист и той също като детето много искаше да го приемат там.
Много са доволни.

# 177
Мерси валенце, защото се чудим кое да изберем ТУЕС или Правец.

# 178
  • Варна
Как се разбира кои паралелки са "професионални"? Трябва да фигурира в името на гимназията ли? Например, Търговската гимназия във Варна професионална ли е?

# 179
  • На черешата
Как се разбира кои паралелки са "професионални"? Трябва да фигурира в името на гимназията ли? Например, Търговската гимназия във Варна професионална ли е?

До колкото разбрах, щом не е езикова, значи е професионална.

Общи условия

Активация на акаунт