СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 603
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 180
Как се разбира кои паралелки са "професионални"? Трябва да фигурира в името на гимназията ли? Например, Търговската гимназия във Варна професионална ли е?
Отвори си план-приема.
Гледаш първата колонка Профил, код професия, код специалност.
Наименованията на професионалните паралелки започват с цифров код, за профилирираните е изписан само профилът с думи.

До колкото разбрах, щом не е езикова, значи е професионална.
Това не е вярно. Профилът може да е математически, софтуерни и хардуерни науки, хуманитарни науки, обществени науки....

# 181
  • На черешата
В професионална гимназия?

# 182
  • sofia
Аз чакам на малката първи клас класиране, на каката, дано днес ми свърши чакането.

# 183
В професионална гимназия?
Под езикова паралелка аз разбирам профил чуждоезиков. Иначе има професионални паралелки с ИИЧЕ, РИЧЕ и НИНРИЧЕ, което не прави първия и втория вид езикови паралелки.

# 184
  • София
Аз чакам на малката първи клас класиране, на каката, дано днес ми свърши чакането.

Щастливка! Grinning

Аз чакам:
1. Резултати - НВО;
2. Резултати  - ДЗИ,
3. Резултати - приемен изпит по БЕЛ в СУ;
4. Изпит по история в СУ на 16.06. и съответно - резултати от него.

После ще чакам:
1. Класиране - гимназии /дано да е едно/;
2. Класиране - СУ /дано да е едно/.

Няма да свърша скоро! Joy

# 185
  • София
Стига сте рИвали! Аз чакам зъб! Вие поне спите...по малко.

# 186
  • sofia
Ужааас, с малко се разминах, отивам към у-щето да видим стената на плача Simple Smile

# 187
  • тук-там
Добре, че някоя не чака бебе. Тогава вскчки ние трябва да се засрамим Wink

# 188
Добре, че някоя не чака бебе. Тогава вскчки ние трябва да се засрамим Wink

То ще смее ли да излезе под тоя стрес... Цифри, резултати, статистики ...  Joy

# 189
  • На черешата
Под езикови, имах предвид гимназии. Иначе дори и НУИИ, НУТИ и всички подобни искат медицинско. Може би има такива с някакъв хуманитарен профил, за които не трябва, не ги знам кои са. И май 51-во не искат.

# 190
Под езикови, имах предвид гимназии. Иначе дори и НУИИ, НУТИ и всички подобни искат медицинско. Може би има такива с някакъв хуманитарен профил, за които не трябва, не ги знам кои са. И май 51-во не искат.
Имате ли някаква информация за 51-во паралелка с рисуване?

# 191
  • София

А, и зъби чакам! Joy На малкия, както не му се клатеше ни един, изведнъж паднаха 3 един след друг, че и четвърти е на път - вече едва му разбирам като говори. Ама поспивам, де! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 192
Ще родя, докато ви прочета.

# 193
  • Sofia

А, и зъби чакам! Joy На малкия, както не му се клатеше ни един, изведнъж паднаха 3 един след друг, че и четвърти е на път - вече едва му разбирам като говори. Ама поспивам, де! Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не почваме темата със зъбите! И аз чакам на едно да му пораснат, на друго да му паднат. Първото ревливо, второто страхливо - две седмици му висеше един зъб на косъм, но трябвало да го чакаме сам да си падне.

# 194
  • София
Ще родя, докато ви прочета.

Е, това вече ще е новина!

Общи условия

Активация на акаунт