СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 573
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 195
Ще се опитам пак.
Има доста гимназии и/или паралелки, които нито са езикови, нито са професионални, а са профилирани. Някои от възможните профили съм изброила в едно от предишните си мнения. Медицинско свидетелство е необходимо само за професионалните гимназии и/или паралелки. СМГ и НПМГ не са езикови гимназии, но не са и професионални. Те са профилирани гимназии. За тях не е необходимо медицинско.
Във всеки план-прием професионалните паралелки присъстват с код по специалност и професия, това ги прави лесно различими.

Пример за професионална паралелка в професионална гимназия:
Национална търговско- банкова гимназия
482010 Икономист -информатик, 4820101 Икономическа информатика

Пример за професионална паралелка в средно училище:
94 СУ "Димитър Страшимиров"
542050 "Оператор в производството на облекло от текстил", 5420501 "Производство на облекло от текстил"

Пример за профилирана паралелка в профилирана гимназия:
НПМГ " Акад. Л. Чакалов" - профил Математически

Пример за профилирана паралелка в средно училище:
2 СУ "Акад. Ем. Станев" - профил Обществени науки

За първите две е необходимо медицинско свидетелство. За следващите две - не е.

# 196
Дидева, благодаря ти. Както винаги, много точна и изчерпателна.

# 197
  • София
Зверски ми се ходи на плаж! Седя пред компютъра с най-ниското си КПД от месеци насам и си мечтая да съм на плажа, на бара, с коктейл в ръка и лаптоп пред мен и да рефрешвам сайта на МОН. Толкова ми се ще да съм там, че чак ме боли. Визуализирам се напълно, даже някак е сумрачно около мен, явно се е стъмнило (не пИче). И в главата ми звучи едно парче на Стефан Вълдобрев, което снощи едно девойче изпя на финала на "Гласът на България" (или каквото там музикално шоу свършваше). Изтрещях, хора...за да разберете мащабите на изтрещяването, като казахте, че сте подготвили "бялото" хич не се сетих за вино, помислих си, че вече сте на тежка дрога...дам...
Скрит текст:
А за парчето в главата ми е виновна и една потребителка, която имаше неблагоразумието да метне линк към него и във ФБ групата - да си посипе главата с пепел веднагически Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
  • София
Зверски ми се ходи на плаж! Седя пред компютъра с най-ниското си КПД от месеци насам и си мечтая да съм на плажа, на бара, с коктейл в ръка и лаптоп пред мен и да рефрешвам сайта на МОН. Толкова ми се ще да съм там, че чак ме боли. Визуализирам се напълно, даже някак е сумрачно около мен, явно се е стъмнило (не пИче). И в главата ми звучи едно парче на Стефан Вълдобрев, което снощи едно девойче изпя на финала на "Гласът на България" (или каквото там музикално шоу свършваше). Изтрещях, хора...за да разберете мащабите на изтрещяването, като казахте, че сте подготвили "бялото" хич не се сетих за вино, помислих си, че вече сте на тежка дрога...дам...
Скрит текст:
А за парчето в главата ми е виновна и една потребителка, която имаше неблагоразумието да метне линк към него и във ФБ групата - да си посипе главата с пепел веднагически Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoy

"Настане вечер - месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен"

Да вземеш да издадеш нещо вече!

# 199
  • София
като казахте, че сте подготвили "бялото" хич не се сетих за вино, помислих си, че вече сте на тежка дрога...дам...
Е, не,не, не, хахахаахаххахахаха Joy Със сълзи се смея, бе хора Joy

# 200
Да ни е честита новата тема и да се напълни само отлични резултати!

Дай, Боже! И ние сме в очакване Simple Smile

П.П. Но лично аз днес очаквам и друго нещо. Да стана леля на третата си племенничка. Сестра ми до обяд трябва да е родила, на късмет да й е!

Eхееее, човек леко да отпусне уикенда, и хоп нова тема, ..и 14 страници за четене....та почнах и спрях на тези хубави вести.
Вихрогонче,  вероятно стана вече леля, ще се върна да чета след малко, здраве и по-добри дни за малкото бебче, и да нямат толкоз матури и стрес!

А на нашите дечица, късмет отново, за кой ли път си го пожелаваме!

Дайте знак, ако има нещо ново на сайта, на мен ми писна да проверявам. Детето ми поиска снимката на бележката, и то да проверява от училище! Явно започва да ги тресе всички.

Спирам за да не изпишем темата за днес!

# 201
И аз няма да проверявам. Разчитам на вас да кажете.😃 ММ се обади и каза, че и той е проверявал...Голямо чакане.

# 202
  • Plovdiv, Bulgaria
Тя темата от напрежение се превърна в стоматологична Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

# 203
  • София
Тя темата от напрежение се превърна в стоматологична Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

И в поетична! Ето, Мандаринка спокойно може да издаде едни "Записки по седмокласните вълнения" Wink

# 204
  • Plovdiv, Bulgaria
На нашите им казали в училище- резултати, най-вероятно утре Rolling Eyes

# 205
  • София

Наздраве, моят тинейджър до сега беше невъзмутим, но нещо мноооооооого взе да се притеснява Simple Smile

# 206
На нашите им казали в училище- резултати, най-вероятно утре Rolling Eyes

E,дали вярно, още ден мъка....

17ч мина...

Дидева, приближаваме се до твоята прогноза!

# 207
  • София
След работното време няма шанс да излязат, нали?

# 208
Каква беше прогнозата на Дидева?

# 209
Някой писа ,че миналата година са публикувани в 19ч.

Общи условия

Активация на акаунт