СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 598
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 255
Хайде наздраве и от мен с една кайсиева, като ми остана въпроса глас в пустиня... поне едно малко заслужавам!

# 256
Аз дадох математиката на моя син. Той не е учил бг математика за 7 клас, някъде на средата на учебника за 6ти е. В чужбина е в 7 клас, нямам ясна представа колко се засичат. Някои задачи още в 1 модул ги пропусна. Реши няколко подусловия на 24та. Общо 42 точки изкара 😀

# 257
Няма да ги пуснат. Тези са ни сърдити, защото им открихме грешките Stuck Out Tongue Winking Eye
Здраве да е, поне си пийнахте Wine Glass

Не съм решавала задачите, мъжът ми обаче отвсякъде чуваше за прословутата 24-та задача и един ден рече "Дайте да я видя тази страшна задача!". Седна, писа, писа, писа и рече, че ще я реши, но му трябва време.
Завършил е математическа гимназия и после МЕИ-то в София Joy

# 258
  • София
[
Скрит текст:
quote author=sanaka link=topic=1041458.msg36840207#msg36840207 date=1528134454]
Няма сила, която да ме накара да решават задачи по Математика.  И не го приемам като излагане,   напротив.  Ако професионално съм обвързана с Математика - да, разбирам.  Обаче аз не съм и съм оставила тази наука далеч на студентската скамейка.
Писането на есета и подобни ми допада и го правя, но и по БЕЛ не съм решаваща теста.

Аз математиката съм я оставила още на ученическата скамейка. Сега смятам само идеални части, лихви и хонорари. Joy
[/spoiler]
С Вас май сме колеги.  Аз по-сложните идеални части ги сверявам със счетоводителя, за по-сигурно Laughing
[/quote]

Там и аз се допитвам. Ама с хонорарите нямам грешка! Joy

# 259
  • София, Младост
Наздраве :beer. Утре пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
Случвало ми се е да вися до 22 ч за резултат от математическо състезание ,
така че ще изтърпя още час . Макар че утре ми е късметлийски ден и имаме РД на другия син ...
и май ще утре

# 261
  • Plovdiv, Bulgaria

А за лихвите, ако не ни достигат "спецалните знания"  си има вещи лица ....Wink

# 262
  • София
Много адвокат, много нещо в тая тема, аман Satisfied За лихвите - добре, че има калкулатор Laughing

Тити, как така "няколко подусловия на 24-та", тя има само три Rolling Eyes Ако е решил нещо повече от "а" със знанията си от наш шести клас - браво на детето, нашият цяла година по курсове и пак не я беше оправил.

# 263
  • София

И онлайн калкулатори.

# 264
  • На черешата
Наздраве и от мен! Щерката продължава да нехае за резултатите. Лежи си в детската забила поглед в телефона. Преди това ме успокои, че все някога ще излязат, да не се стресирам Joy

# 265
Това ми е втора от три поредни години с кандидат-гимназист вкъщи.
Едно дете- прието в 73то. Едно -кандидат за 9та ФЕГ и още едно - бъдещ кандидат в 164ИЕГ.
Като цяло ми се струва, че темата е по-спокойна от миналогодишната или аз съм претръпнала. И все пак, вълненията ни, на всички у дома, са на ниво.
Успех на всички деца!

# 266
  • Plovdiv, Bulgaria

И онлайн калкулатори.
Да, за елементарна хипотеза - законна лихва върху главница от... до...онлайн калкулатора става, иначе и тези  вещите  трябва да се препитават

# 267
  • София
Момичета, сериозно ли тук и сега ще си обясняваме коя как си смята лихвите, пък прости, пък сложни Rolling Eyes Сигурна съм, че всички родители на седмокласници тръпнат в очакване на разберат отговора на този така важен юридически въпрос...Joy
Малиса, разкажи от първо лице за 73-то, моля те! Че много апокрифно върви инфото за това училище - на сайта нищо няма, темата във форума е напълно умряла, само на лични някой чат-пат се смили да ми пише нещо и това е. Харесва ли му на твоето дете, как е средата според него/нея?

# 268
  • тук-там
Утре в 12 резултат Simple Smile

# 269
Хай, дано!

Общи условия

Активация на акаунт