СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 586
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 240
Сега. Joy Изпуснала съм другарите с нула точки. 44, 08 е резултатът. По БЕЛ е 59,75. А средният сбор - 103,41.

Умря ми надеждата!
20:04 мина, остана само пиенето Wine Glass
Нали? Joy

# 241
  • София
Вече не ми е реалистично.

# 242
Не съм сядала да правя НВО-тата. Избързах с ключовете и нямаше смисъл, а и време не бих намерила, да си кажа.
Приятел, обаче, сподели, че е решил за 88 т. математиката. За протокола - инженер е и няма седмокласници още - т.е. не е решавал задачи. Аз да си призная, доста неща си припомних през последната година, имах бели петна, но логиката математическата не съм я загубила, установих.

# 243
  • Sofia
Хвърлихте ме в размисъл с тези 44 точки среден резултат за София от миналата година. На този фон 60 са доста, въпреки че се коментира, че първи модул е бил лесен тази година. Ще видим.

# 244
Е щом е останало само пиенето за тази вечер, ха наздраве!

# 245
  • София
Сега. Joy Изпуснала съм другарите с нула точки. 44, 08 е резултатът. По БЕЛ е 59,75. А средният сбор - 103,41.

Еее, простено да ти е! Innocent Joy

# 246
Само да се отчета - на писмото до МОН за 13 задача от БЕЛ - няма отговор. препратено до 1 телевизия и 3 медии - 24 часа, офнюз и медиапул - също. Отвсякъде "от умрЕл писмо"!
Бележка: Медиите са написани нарочно с малка буква...

# 247
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хайде, вас като ви е срам, не ме е срам да се изложа:
Аз направих математиката за да видя дали има шанс някой, който принципно е много зле по математика и изобщо не е решавал задачи поне 15г да изкара 3-ка. Попълвах има-няма 20-30мин, съвсем на бързо, като геометричните ги смятах на око. Изкарах 23 или 24 точки нещо от сорта, т.е. възразх тройката за половин час, като имам и 1 или 2 подусловия и от втория модул, които съм решила.  Mr. Green
 Казах на синковеца, че ако той има точки колкото мен, ще е лишен от компютър за доста дълго време и от други неща, щом може да се изкара тройка на един поглед и онче-бонче.
По БЕЛ не съм правила теста, тъй като веднага проверихме отговорите и нямаше смисъл, но там съм значително по-добре.

# 248
  • София
Няма сила, която да ме накара да решават задачи по Математика.  И не го приемам като излагане,   напротив.  Ако професионално съм обвързана с Математика - да, разбирам.  Обаче аз не съм и съм оставила тази наука далеч на студентската скамейка.
Писането на есета и подобни ми допада и го правя, но и по БЕЛ не съм решаваща теста.

# 249
  • София
Абе как ще седна да му решавам матурите, той на мене да не би да ми решава служебните проблеми Joy  Айде марш, всяка жаба да си знае гьола! Е, попипвала съм чат-пат някоя задача, като запецне, но дотам.

Ха, наздраве! Вече не е неприлично.

# 250
Ми няма шанс да видим резултати днес май. Почти 21часа е, не ми се вярва толкова късно да излезнат...

# 251
Ние резултатите ще ги дочакаме, то не остана. Ама после до първо класиране какво чакане ще е....

# 252
Само по БЕЛ съм  му пробвала НВО -там съм фърси
По математика решавах задачите само до 5 клас .
Това дете не е от мен -той обича физика , химия и математика
аз съм по локумите и книгите

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 20:59 от ***vasilena***

# 253
  • София
Няма сила, която да ме накара да решават задачи по Математика.  И не го приемам като излагане,   напротив.  Ако професионално съм обвързана с Математика - да, разбирам.  Обаче аз не съм и съм оставила тази наука далеч на студентската скамейка.
Писането на есета и подобни ми допада и го правя, но и по БЕЛ не съм решаваща теста.

Аз математиката съм я оставила още на ученическата скамейка. Сега смятам само идеални части, лихви и хонорари. Joy

# 254
  • Plovdiv, Bulgaria

Аз математиката съм я оставила още на ученическата скамейка. Сега смятам само идеални части, лихви и хонорари. Joy
С Вас май сме колеги.  Аз по-сложните идеални части ги сверявам със счетоводителя, за по-сигурно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт