СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 569
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря! А къде ходи на курс?

# 376
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Уф, на мен ми омръзна да чакам и отивам да си набера малко малини. Друго си е да си в Ориндж Каунти (ОК)!  Mr. Green

# 377
  • тук-там
Има леко раздвижване. В секция Изпити се появиха наименованията на олимпиадите - областен кръг, на които се е явил ученикът.
Статистиките в сайта на МОН или в сайтовете на РУО-тата ще излязат? Вече всякакви въпроси ми идват...
По сайтовете на РУО.
Моята беше на областния по Мат, но нищо не се е явило.

# 378
Има леко раздвижване. В секция Изпити се появиха наименованията на олимпиадите - областен кръг, на които се е явил ученикът.
Статистиките в сайта на МОН или в сайтовете на РУО-тата ще излязат? Вече всякакви въпроси ми идват...
По сайтовете на РУО.

Дидева, благодаря  Flowers Hibiscus
Обнадеждаващо е това раздвижване, макар че за олимпиадите си пасувахме...

# 379
Успех момичета,
Много ви измъчиха тази година... Дано скоро пуснат резултати и статистики! Децата да си намерят точното училище и среда!
Отворени врати има на 16.06 в първа немска гимназия.

# 380
Може да ги въвеждат по области. За Варна и Габрово се появиха, но те са едни от първите области по азбучен ред. Simple Smile

# 381
   Я малко да ви разведря от чакането,щото явно и днес ще си почакаме.
  В неделя бяхме в София,от един магазин купих на ММ къси гащи,обаче мацката на касата не ми свали онова пластмасово нещо,което действа като защита против кражба.
    НЕ пищя на входа,а а з го видях чак снощи в нас.Кажете как да го махна,моля!

# 382
  • Sofia
... Моят син е сметнал песимистичен и оптимистичен вариант за очакваните точки  по БЕЛ и МАТ ... Да видим Simple Smile Каквито и да са резултатите, пожелавам на всички деца късмет да попаднат в точното училище и в точния клас, в който да се чувстват добре и на мястото си!

Да, и ние сме сметнали песимистичен и оптимистичен резултат. Истината може би ще е някъде по средата между макс и мин.

Дай, Боже!

# 383
  • тук-там
Може да ги въвеждат по области. За Варна и Габрово се появиха, но те са едни от първите области по азбучен ред. Simple Smile
Дидева, мерси! Ама те защо ще качват резултат от областния по мат? Нали не участва в бала?

# 384
Нищо не е смятала моята седмокласничка. Но вчера цял ден сайта на МОН е бил отворен с данните й... Чак вечерта ми каза и я предупредих да не го държи така отворен, че и с данните, хакерите това чакат... /не знам дали трябва да се притеснявам за това, доколко е опасно да й откраднат данните по този начин?/.

# 385
Дидева, мерси! Ама те защо ще качват резултат от областния по мат? Нали не участва в бала?
В интерес на истината не помня миналата година дали качиха от всички олимпиади, или пропуснаха тези по БЕЛ и математика, тъй като резултат от олимпиада по предмет, по който се провежда НВО, наистина не може да участва в балообразуването.
Редактирам се. Проверих. Миналата година поне математиката също е била качена в профилите.

# 386
  • тук-там
На кой са му притрябвали данните на нашите деца? Тази истерия с личните данни не е моята!

# 387
  • София
Днес никакви череши, малини и др. подобни, при които има ферментация! Head Bandю
Изчезна ми нета -авария имало. Баш днес! И сега ще се мъча с телефона. Weary

# 388
  • София
   Я малко да ви разведря от чакането,щото явно и днес ще си почакаме.
  В неделя бяхме в София,от един магазин купих на ММ къси гащи,обаче мацката на касата не ми свали онова пластмасово нещо,което действа като защита против кражба.
    НЕ пищя на входа,а а з го видях чак снощи в нас.Кажете как да го махна,моля!
С клещи, но по-сигурно е да се върнете в магазина, защото някои от тези пищялки са пълни с боя. При опит за насилствено сваляне, може да окепазите гащите.

# 389
  • Sofia
На кой са му притрябвали данните на нашите деца? Тази истерия с личните данни не е моята!
Изтормозих се на два пъти да търся първокласника по номер в списъци с класирания, много се изнервих. Че и единия входящ номер бях затрила и прерових половината къща.
В съня ми със седмокласните резултати пак това беше драмата - да запомня някакви километрични номера, за да намеря резултата на детето. Joy

Общи условия

Активация на акаунт