СЕДМИ клас – 7 – Резултати, статистики и желания редим (04.06.2018–10.06.2018)

• 183 382
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 810

За щастие има с какво да се похваля - дребното надмина дори най-оптимистичните ми очаквания и доста точно си е преценила математиката - има 87.750 точки (предвиждаше около 90, което на мен ми се виждаше слабо вероятно!). С БЕЛ нещата също са очакваните, това не й е силната страна - 72.500. Така че е с приличен бал дори като за момиче и има надежда за желаната й испанска на второ класиране, което откровено не ми се вярваше, когато започвахме годината Simple Smile

Хедра, вие сте с подобен бал като на моето момиче. Тя също иска Испанската, но аз смятам, че няма да и стигне балът. Тя е с 86 по БЕЛ и 79 по Математика. Общо 430 и се връзва. Миналата година минимален бал след второ класиране е бил 440. Не вярвам да падне толкова...ама се надявам ти да си права!
Ние се настройваме за 22-ро, което също и е фаворит.
Аналогичен случай и при нас. Балът е 428.5, ама за испанската, ако не падне балът, няма да се получи. Това не значи, че няма да стискаме палци, де Smiley

# 811
Момичета, кога ще излезе статистиката за София? Като гледам на повечето резултатите май бала се очертава да е по-висок тази година

# 812
За статистиката и от мен - Пловдив, момче - БЕЛ - 88, МАТ - 99,25
Поздравления! Къде ще кандидатства?
МГ Simple Smile Благодаря!
И ние сме за там. Значи ще се видим.😃
Супер! Дано да е в "а" клас ...нали за момче става дума?

# 813
  • София, "Младост 3"

За щастие има с какво да се похваля - дребното надмина дори най-оптимистичните ми очаквания и доста точно си е преценила математиката - има 87.750 точки (предвиждаше около 90, което на мен ми се виждаше слабо вероятно!). С БЕЛ нещата също са очакваните, това не й е силната страна - 72.500. Така че е с приличен бал дори като за момиче и има надежда за желаната й испанска на второ класиране, което откровено не ми се вярваше, когато започвахме годината Simple Smile

Хедра, вие сте с подобен бал като на моето момиче. Тя също иска Испанската, но аз смятам, че няма да и стигне балът. Тя е с 86 по БЕЛ и 79 по Математика. Общо 430 и се връзва. Миналата година минимален бал след второ класиране е бил 440. Не вярвам да падне толкова...ама се надявам ти да си права!
Аналогичен случай и при нас. Балът е 428.5, ама за испанската, ако не падне балът, няма да се получи. Това не значи, че няма да стискаме палци, де Smiley

Някой без седмокласник да иска да ми заеме палци за стискане и малко да сподели пийеньето, че ше се пропия ако и докато излезе първото класиране. За справка 382.5, а мин година 2ро класиране мин бал е бил 406...
Та да се върнем на свободни палци под наем? Wink Някой?

# 814
Имаме радост и споделям и аз резултати:

БЕЛ 85,000 т.
Математика 76,250 т.

По математика очакваше повече, надявам се да не са я ощетили... БЕЛ беше приятната изненада, математика леко разочарование. Но като цяло е щастлива и доволна от себе си, аз също.
Simple Smile

# 815
  • 1st floor
Здравейте и от мен! Честито на децата с високи резултати!  Успех на всички и дано намерят мястото си!
За отчета- момче,  София,  Б-62, М-59, 5.
Не знае къде иска да учи!

Привет! Надето съм и ние сме така! Чк до рев стига (то и мен ми се реве). Бяхме стигнали консенсус за ТУЕС. Там съм учила, после СУ информатика. Идея си нямам нито от др професии, нито от др училища. И сега с ниския бал е за никъде. НАправо съм и аз в чудене - честно казано все тая накъде, той не иска езикови като френската или др.... и не знам
И моят не знае какво иска. И направо ме е страх аз да избирам, защото после може да не му хареса. За мен  е най-добре да се пробва в училище с език в нещо от сорта на 32-ро и 22-ро, но го гледам, че хич не му се учи език. Sad Чуди се между нещо компютърно в Джон Атанасов или Ломоносов (хич не са ми на сърце и двете) и НТБГ(аз съм бивша възпитаничка и май съм го пресъздала твърде розово). Може ли да изкажете безпристрастно мнение за тези училища. Приемам и други препоръки!

# 816
Момичета, кога ще излезе статистиката за София? Като гледам на повечето резултатите май бала се очертава да е по-висок тази година
Не бързайте да си правите изводи, преди да е излязла. И миналата година в началото пишеха предимно майки на деца с високи резултати, по-късно коментарите станаха по-разнообразни. Нормално - всеки с висок резултат иска да се похвали.

# 817
  • София, Младост 2

Ами аз съм решена да съм оптимист, освен това съм куче-ветеран и за нервите на трето класиране и въобще не мисля да се впрягам в момента. Като излезе статистиката, ще погледаме и ще поумуваме. Ако не е испанската, ще е нещо друго с добри резултати - и на Втора английска няма да се връцнем Simple Smile, така че все ще си намери мястото детето Simple Smile

Успях да разгледам какво е писано в темата напред - момичета, резултатите на децата на изпита не определят кой какъв е, нито какъв ще му е пътят в живота. Пак ще разкажа - преди 5 г моят син беше с резултат на изпитите, с който не можеше да влезе в никоя от топ гимназиите. Имаше нерви (за разлика от мен) и късмет - и на трето класиране влезе в Първа английска, където завърши тази година с пълно 6. Ако нямаше психическата издръжливост да чака и да рискува, и беше попаднал в друго училище, това щеше ли да промени нещо в способностите му? Една от най-добрите ми приятелки от детските години не влезе в езикова гимназия едно време - завърши квартално училище в покрайнините на София. В момента е една от топ-журналистките в България и я гледате всяка сутрин по тв - какво, като не е влязла във вървежна гимназия, като е била на 14?

Вие си познавате децата и знаете, че важното е да бъдат подкрепяни да намерят силните си страни и нещата, които дълбоко ги интересуват - има много повече от един път до достигане на желаните цели в живота. На 14 г животът им тепърва започва - и ще им предостави много повече възможности от едното кандидатстване в 7. клас. Пожелавам на всички да си намерят най-точното място, с най-хубавия клас, с хора, с които ще формират доживотни верни приятелства и където ще си изкарат пубертетските години с кеф (и мярка!, както се казва в една реклама) - пък за ученето пътища много Simple Smile

# 818
За статистиката и от мен - Пловдив, момче - БЕЛ - 88, МАТ - 99,25
Поздравления! Къде ще кандидатства?
МГ Simple Smile Благодаря!
И ние сме за там. Значи ще се видим.😃
Супер! Дано да е в "а" клас ...нали за момче става дума?
Да, момче е. Иска математика с английски? А вие? Вашият син и сега ли учи в МГ?

# 819
  • София
Непокорна, аз гледам техническите гимназии, но за туес явно няма да се класира. Вече ми е уморено, а имам още 3 теста по физика,  и тъй като си изпих бирата, ще гледам училищА друг път.  Искам само да ми е здраво детето,  да запази човека в себе си!  Ако има училище,  което да му го предложи,  обещавам да разгърна всичките си "космически сили" (не е цитат), за да влезе там.
Като цяло се радвам, че и тази истерия приключи. Отивам да събера сили и да посрещна следващата!
На всичко отгоре, догодина ще повтарям тези упражнения с номер 2, която сега е 6ти клас, а за набор 2005 се очертава още по - интересно!

# 820
Защо тъжен емотикон? Аз щях циганско колело да правя на 90,5 по математика. Grinning

Много е разочарована , защото сигурно балът няма да й стигне за гимназията , в която иска да влезе. Цяла вечер плаче , притесних се....

# 821
  • София, "Младост 3"
Не бързайте да си правите изводи, преди да е излязла. И миналата година в началото пишеха предимно майки на деца с високи резултати, по-късно коментарите станаха по-разнообразни. Нормално - всеки с висок резултат иска да се похвали.

ДА! Това е факт! Мен ми трябваше да събера цялата смелост, която имам да пиша насред всичи ликуваши своя резултат. Това, че сте видяли 10тима интернет познати - нито е представителна извадка, нито е фактор, определящ всеобщия резултат. Чакам с голяма надежда все пак. стават чудеса, а ако не стане чудо - значи пътя на детето ми е в др посока, онази дето не съм гледала. Още ми е мътно и неясно и тъжно за толкова усилия, които не демонстрираха резултат.... но може би това е което трябва двамата да научим - той да постига резултати и да приема случващото се...аз - същото подчертано и удебелено. И някои др неща, как да работим и какво да правим  и той и аз... Те така! Лека нощ и до утре! Дано бала епо-нисък от др година!

# 822
  • София
Чудесни резултати до момента! Не мисля, че ще падне балът! Наздаве! Аз съм на бяло Simple Smile
Извинете, но вие надскочихте  миналогодишните седмокласни майки... Nerd

# 823
  • столицата
Ваче, и в нашата тема не бяхме съвсем трезви в деня на резултатите ...
Момичета, каквито резултатите-такива. Целунете децата си и им кажете, че ги обичате. А след статистиката- отново анализи. И си редете желанията, както си ги предпочитате, а не водени от бала.

# 824
. Моя учи по физика в момента -интересно му било , ще имали тест .
Егати рогатото , упорито дете . Отказа да отиде на национална олимпиада и хвърли в джаза директорката ,защото не искал да става зубър с гьоптер, а сега вместо да си ляга учи . Събрал е група преди навън, с които щели да са в една паралелка .
А "колегите" от футбола му писали по фейса когато им казал точките "какъв си ти бе ". Той не е доволен , не за друго ма го е яд че няма сто точки по математика . Иронията е че по литература има повече 33, без да е чел Нушич -само и благодарение на силната памет . Много е сериозен , грам възгордяване няма....чак ми попари лудата радост ...аз стъпвам на пръсти пред буйната му натура  

Общи условия

Активация на акаунт