Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са крайните срокове за подаване на заявление за участие в първо класиране?
Кога ще бъдат обявени резултатите от първо класиране?
Как се класират учениците в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са крайните срокове за подаване на заявление за участие в първо класиране?
-
Кога ще бъдат обявени резултатите от първо класиране?
-
Как се класират учениците в училище?
-
Какво представлява третото класиране?
-
Какви са крайните срокове за представяне на проверените изпитни работи?
Русалке, От днес съм ти двойно по-голям фен!
. Нещата започват да се нареждат по старому, младежа не се е деформирал психически много от исерията, явно.
А и не че нещо искам да плюя по училището, детето си намери страхотни приятели от там, но 2 АЕГ е известна с рекордния си “надпланов” прием. Детето като беше 8 клас, в началото на годината бяха 26 деца, в края на срока бяха вече 35. Нямаше място в стаите им и караха децата да разнасят столове и чинове...
Не разбрах в какво се изразява трагедията в 11-12 клас, но и такава не съм видяла. Дъщеря ми, мнооого енергоспестяваща, завърши с резултати на матурите - 5,57 по БЕЛ и 5,96 по АЕ. Надплановият прием е факт и винаги ме е дразнил. И да, 2АЕГ е един от рекордьорите. Май най-малко са в НЕГ и Испанската, но и там има по някоя и друга бройка. До 35 не са стигали, поне нашия набор. До 32-33 - да. Заключването на вратата след началото на първия час, също е факт /после я отключват/ и за мен е тъпо. На дъщеря ми се е случвало само веднъж, но е имала благоразумието не стои навън на - 10 градуса. Намерила е по-добро и топло решение.
Един учител по английски смениме в 10-ти клас. С гръм и трясък го сменихме - и децата писаха жалба и родителите ги подкрепихме. Никога не съм се срещала лично с директорката, но реагира и махна недоразумението. С класа и класната не сме имали проблеми. Класната им по биология е страхотна. Тя е едно от нещата, заради които си струва пребиваването във 2 АЕГ стана и учител на годината преди 3-4 години/. Винаги е възможно да се случи лош клас и се радвам, че дъщеря ви се чувства добре в НПМГ. Много харесвам училището, но никое от децата ми не проявява интерес.