Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Пиенето на вода също е въпрос на навик. Слагай две бутилки с по 1.5 л пред теб и пий, дори да не си жадна. На всеки 30-40 мин по малко. Иначе сериозно рискуваш здравето си. Моята сестра не пие вода и преди време си докара проблеми с увеличен прием на протеини.

# 211
Таня, днес евентуално ще правя ден 5 от първата седмица. Нещо никъде ми я няма силата- пред МЦ съм и съм като желе направо. Ще видим. При всички положения, обаче, от Понеделник продължавам със седмица 2.  Peace

Момичета, понякога съдбата ни дава изключително ясни знаци. В моя случай той е да си дам почивка от форума. На всички ви желая да постигнете това, към което се стремите, всяка по своя си начин и да се харесате, сами себе си. Успех!!!

# 212
Тили, ама нали само от форума? Във фейса чакаме коментари Simple Smile

# 213
ТиЛи, що бе душа?  Аз нищо не правя, ама ми е готино с вас.

# 214
Който не може да пази диети като мен, просто без хляб, без сладко, без сол, без захар, без пържено. Каквото и да консумирате - да е варено, на пара или препечено без мазнина. Който и това не може - просто може да си наложи режим от прясно зеле на салатка и варени яйца - колкото поберете за 1-2 месеца толкова. Има брутални резултати. Може да е малко вредно, но е бързо.

# 215
Браво, Демирче!
Тили, приятна почивка от форума  Simple Smile

Духче, аз знам за какво говориш. Но, и в този случай трябва да си готов да я получиш тази подкрепа. И да чуваш какво ти се говори. Ти си готова и ти пожелавам успех  Hug Heart Eyes

# 216
ТиЛи, стой си самопри нас, няма да имаш нужда от почивки Simple Smile
И ела кажи колко ти е пулса Crossing Arms

# 217
Херцен, на мен пулса ми (edit:при монотонно, общо взето, тичане) е различен, 108, 114, 117...Кардио с Шон май беше около 124-130 и не през цялото време. Пулсът ми в покой е 52.
При силова със свободни тежести пак варирам между 117 и 128. Това видях за последния месец. Не ми се ровичка назад, предполагам е същото.

Погледнах. Маратона на 6.05. съм го тичала със 127 avg bpm. 159min cardio, 93min fat burn, 14min peak.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 21:20 от Deziderata

# 218
Дези, много, много ти благодаря
Спорът ни беше колко е нормалния пулс и колко е при тренировка,  твърдението ми беше че при спортист нормалният е ок 50 и при спорт не е нормален пулс 160 за аматьорско спортуване
Моят нормален е между 60 и 70, във фитнеса, в който ходя, крострнажорът спира при пулс 150
Аз тичам на ок 120-130, а съм много зле
Пак ти благодаря, беше ми важно да знам дали много съм се заблудила

# 219
  • Бургас
Демирче, поздравления!
Аз свалих каченото през почивката, явно е било задържана вода. Стартирах новата програма от 55,700 кг. Взела съм си и мерки със сантиметъра. Отчет пълен след приключване пак Simple Smile Седмичен, както обикновено.

Вчера не успях да обядвам навреме. В резултат прегладнях и опустоших огромно количество храна към 14:30. Така ми беше тежко после, че до 18 пъшках. Поне беше режимно. Днес каката завършва, ще ходя на тържество, после в мола на пазар за душата. Следобед чистене ме чака. И тренировка, разбира се.

# 220
  • София, България
Тили, приятна почивка! Чакаме те скоро да си комуникираме! Simple Smile

Демирче, поздравления за хубавите резултати.

На мен днес ми е отчетен ден, но поради факта, че съм в чужбина, няма как да си измеря мерките, но се измерих с килограми. Резултатът е, че въпреки отпускането ми този месец, то аз съм с 800 гр надолу, а не съм ходила до WC още. Чувствам се добре Simple Smile Като се върна почвам с "тайния" план.

# 221
  • София
Отчитам се Simple Smile И то за тримесечие...
От 15 март започнах да записвам мерки и теглилки в табличката. Резултатът е:
минус 5 кг, вече съм 80 килограма
минус 10 см в ханш
минус 4 см в талия

Леле! 10см. от ханш са страшно постижение за толкова кратко време! При мен - 10 см. = - 10 кг.
Браво!
Аз се върнах от море само с 1кг. отгоре, но той беше свален в последния момент и ми беше ясно, че така ще стане.
Не му се връзвам Simple Smile Хапвах си достатъчно и супер вкусно. Усещам се, че започвам да съдя хората, че закусват с баници, катми и подобни и то готови от улицата. Знам, че не е редно и не ми е работа, но особено като видя да си хранят децата с тесто по цял ден...не знам. Мълча си де Simple Smile Ама все си мисля, че при такова възпитание в храненето, един ден и те ще кацнат в подобен форум...А на някои дечица вече им личи, че вървят наднормено.

# 222
Отчитам се Simple Smile И то за тримесечие...
От 15 март започнах да записвам мерки и теглилки в табличката. Резултатът е:
минус 5 кг, вече съм 80 килограма
минус 10 см в ханш
минус 4 см в талия

Леле! 10см. от ханш са страшно постижение за толкова кратко време! При мен - 10 см. = - 10 кг.
Браво!
Аз се върнах от море само с 1кг. отгоре, но той беше свален в последния момент и ми беше ясно, че така ще стане.
Не му се връзвам Simple Smile Хапвах си достатъчно и супер вкусно. Усещам се, че започвам да съдя хората, че закусват с баници, катми и подобни и то готови от улицата. Знам, че не е редно и не ми е работа, но особено като видя да си хранят децата с тесто по цял ден...не знам. Мълча си де Simple Smile Ама все си мисля, че при такова възпитание в храненето, един ден и те ще кацнат в подобен форум...А на някои дечица вече им личи, че вървят наднормено.

И за мен е постижение, че свалих толкова сантиметри в ханша, защото съм с разлика 2 номера между него и раменете. А това ме затруднява при избора на дрехи. Simple Smile
Отдавам го не само на хранителния режим, а и на йогата, която правя почти редовно всяка сутрин и не на последно място на масажистката ми, която всеки петък ми помага с раздвижването на пухкавинките. Особено там, в ханша.
Благодаря, момичета, за  подкрепата и куража!

# 223
  • Козлодуй
https://www.bnt.bg/bg/a/idei-za-zdravoslovno-khranene  - сутринта Инес Субашка беше в БНТ1 ако някой я харесва Simple Smile

# 224
И аз я гледах и мислех да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт