Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 796
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Таня, браво, звучиш чудесно!
Тиси, успех с тайното начинание.  Hug
При мен са добре нещата, снощи ядох гриловани тиквички и моркови с шепа салата и малко луканка. Добре, че Амур ме подсети да внимавам с млечните.  Heart Eyes
Днес за закуска хлебче от бадемово брашно в микровълновата със 100 гр. моцарела и краставица. Обяд - купешко смути с авокадо. За вечеря не знам още. Многочасова разходка. Доволна съм!

# 496
Herz ела да ти шушна на уше къде в София има страхотно месо + яйца + мляко на супер нормални цени и от къде можеш да си поръчаш домашно пилешко от малка еко ферма, пак на много прилични цени Wink

Аз проядох месо покрай тези две фермички Simple Smile

# 497
Шушкай, шушкай, вирнах ушите Simple Smile 

# 498
  • here, there, everywhere
Я шушнете по-силно, че не чувам добре.

# 499
  • София
И сз да чуя.От много време търся хубава храница

# 500
ще мрънкам Laughing
след един месец чисто и малко хранене, стомахчето ми днес е обидено и ме наказва
с пържена цаца го обидих
тия по морето само с брашно готвят

# 501
И аз мрънкам за брашното. Взех калмари, те пък в панировка. Два дни имах смесено хранене.

# 502
много тихо шушнете, не чух.   моля и на мен подшушнете Simple Smile

Аз съм сред голяма загадка. Този уикенд беше традиционен за у-щето на малкия палатков излет на едно езеро. В петък следобеда се опъват палатките край едно езеро и се изпускат децата на ято ... в неделя вечер се търсят деца и се прибират ... до тогава не е ясно кой къде яде и къде спи . Ние опъваме една палатка за нас двамата , една за децата и ... забравяме за уикенда че трябва да мият зъби.
След това се надуват лодки, правят се грилове и се отварят бутилките ... настава страшна игра за родителите . Децата не могат да се докопат до гумена лодка просто. Но за нас имаше лодки, плуване в езерото подир и покрай лодки и разходки наоколо ...
Ами въпроса ми е как при толкова много плуване в студената вода и толкова малко ядене станах плюс 1,5 кг, при положение , че от 2 седмици си бях на постоянни килограми? Единственото, което ми е било различно е , че понеже нямаше каране на коли , то правих компания на тайфата с бяло вино или биричка. Но малко! Само 1 биричка за целия уикенд и малко бяло вино.

А храна не си спомням да съм консумирала нещо особено много. То и какво ли имаше? Салата , сирене , айрян, малко месце от грила ... пица не съм яла. В момента в който някой влезнеше в къмпинга с кутии пици в ръце , то ято деца изскачаха от някъде и му отмъкваха пиците. Същото с дините, бисквитите и всичко , което се извадеше за хранене. Детските ръчички го отмъкваха в неизвестна посока и след малко събираш само опаковките.

И сега ще видя какво ще правя с това кило и половина. Много ме е яд. Интересното е, че мускулите си ги чувствам тежки. Т.е. не ме болят като мускулна треска , ами ми тежат ????

Ще наблюдавам какво ще следва .

# 503
Този уикенд беше традиционен за у-щето на малкия палатков излет на едно езеро. В петък следобеда се опъват палатките край едно езеро и се изпускат децата на ято ... в неделя вечер се търсят деца и се прибират ... до тогава не е ясно кой къде яде и къде спи . Ние опъваме една палатка за нас двамата , една за децата и ... забравяме за уикенда че трябва да мият зъби.

Ехаа, това е много яко. Къде се прави?

# 504
Този уикенд беше традиционен за у-щето на малкия палатков излет на едно езеро. В петък следобеда се опъват палатките край едно езеро и се изпускат децата на ято ... в неделя вечер се търсят деца и се прибират ... до тогава не е ясно кой къде яде и къде спи . Ние опъваме една палатка за нас двамата , една за децата и ... забравяме за уикенда че трябва да мият зъби.

Ехаа, това е много яко. Къде се прави?

На един къмпинг край езеро. Доста уреден къмпинг. Т.е. Има си чисти санитарни помещения, ток, площадка с маси и пейки и грилове, плаж и будка за сладолед и друга за пържени картофки . Готиното е, че инициативата е за цялото у-ще, като доста хора откликват, една поляна е резервирана за това събитие и палатките са само @наши@ и понеже родители и деца се познават помежду си си сигурен, че децата са с приятели , и че все някой от родителите от групата има в даден момент @информация@ за неговото и от там за местонахождението групата. т.е. става нещо като африканско село. Но е много удобно за родителите. Непрестанно имаше някоя компания към която можеш да се приобщиш да си приказваш , като децата изобщо нямаха желание да ги дърпа някой, т.е. и те не се вясваха почти изобщо. 

# 505
  • София, България
Така. Ето, че вече е понеделник, както традицията повелява и започвам тайнствения едномесечен режим. Последните 2 месеца бях доста слабо мотивирана и не си давах много зор, та днес теглих чертата от 18-ми май, когато съм се измервала за последно с мерки спрямо днешна дата.

Ляво бедро с 2 см надолу, дясно бедро с 1,5 см надолу, ляв прасец с 1см надолу, под пъпа е 0,4 см надолу(ха-ха), пъп с 3,5 см надолу, ханш 1 см надолу, бюст 3 см надолу, под бюст 2,5 см надолу и талията 2 см надолу. Тези резултати са красноречиви, че от май до сега не съм била мотивирана за големи постижения, но пък и не се отпуснах пък съвсем. На 18-ти май съм била 66.3 кг, днес съм 65,4 кг. За мен това пак си е един успех.

Подновявам си приема на магнезий и Л-карнитин, защото от днес започва да ми тече седмичната карта за Пулс. Привечер ще си обуя спортните дрешки и ще отида малко да се поразтъпча там, никаква идея нямам какво ще правя, но ще надзърна и груповите им занимания.

А сега ви оставям, че ще започвам да приготвям тайнственото си меню. Надъхана съм този месец да имам хубави резултати. Не фрапиращи, но задоволителни. По-късно ще си направя и начални снимки. Мислех да ви ги споделя, но няма смисъл, най-добре направо на колаж в края на месеца.

Хубав ден, мили мои! 

# 506
  • Козлодуй
Браво Тиси, звучиш много нахъсано Simple Smile
Аз съм отчаяна - реших да тренирам малко по-разголена защото да не включвам климатика а ми беше горещо и като застана на планк ми виси корема между потника и клина - потресаваща гледка и от към целулита - навсякъде се вижда на силна светлина - нямам идея какво да правя а и все съм гладна

# 507
  • Varna
Браво Тиси, звучиш много нахъсано Simple Smile
Аз съм отчаяна - реших да тренирам малко по-разголена защото да не включвам климатика а ми беше горещо и като застана на планк ми виси корема между потника и клина - потресаваща гледка и от към целулита - навсякъде се вижда на силна светлина - нямам идея какво да правя а и все съм гладна
И аз съм все гладна...какво ми става не мога да започна пак.А моя корем горе се прибра ,ама долу и стрии и мазнини. Много тренировки трябва ,а всякаш губя мотивация.

# 508
pvacheva уф и на мен ми висят все още разн неща, които преди ги нямах. За съжаление. Много по-добре е , но не е както преди .

# 509
  • София
tissi,аз пък виждам един много добър резултат за този период. Гледам не кг., а сантиметъра.
С месеци съм чакала да мръдна с 1 см. и се радвах като малко дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт