Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Ех, Тиси, знаеш ли каква съм любопитна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 511
И аз в отбора на вечно гладните.  ooooh! Много се дразня на себе си! Днес за закуска оризово мляко с ядки и семена, за обяд пиле с ориз, след работа - табата. За ядене ще видим, много съм гладна след тренировка. Не е много добре май, но с кого да се посъветвам...

# 512
И аз в отбора на вечно гладните.  ooooh! Много се дразня на себе си! Днес за закуска оризово мляко с ядки и семена, за обяд пиле с ориз, след работа - табата. За ядене ще видим, много съм гладна след тренировка. Не е много добре май, но с кого да се посъветвам...
Изключая пилето, само въглехидрати.Нормално да ти е гладно, те провокират апетит чрез въздействието си върху КЗ.

# 513
Изключая пилето, само въглехидрати.Нормално да ти е гладно, те провокират апетит чрез въздействието си върху КЗ.

Амур, проблемът е, че чувствам това тъпо желание за ядене и след протеинова и мазна храна... Между другото, в момента съм супер, не съм гладна.

# 514
  • София, България
Franie, аз като съм стриктна свалям доста хубави сантиметри, един месец бях свалила 7 см от талията за месец, но с отслабването е нормално прогресът да се забави. Колкото до цялостното представяне съм доволна, защото последните 2 месеца изядох бая джънк фууд. Просто съм сигурна, че ако бях по-мотивирана и сериозна, щях да имам по-хубави резултати. Но ето, че този месец съм силно амбицирана и вярвам, че представянето с мерките ще ми е по-добро.

Герганче, с любопитството ще си останеш, като реша да съм тайнствена няма кой да ме бутне. 

За първо посещение в Пулс си избирам да ида на Зумба от 19:15. След 1 час ще изляза, много се кефя.

# 515
Еййй опасна си. Smiling Imp Joy

Искам и аз си измисля нещо и няма да го кажа на Тиси пък Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе сериозно...вчера и днес ми е супер гадно на корема. Нещо се под, боли ме, отврат. Много ми е неприятно. Чудя се какво да ям и какво не. Вчера направо си го изглдувах. Днес ядох една голяма домашна салата и плочка сирене, а сега извара с пасирани горски плодове.
Ще повъртя малко велото. Не знам зелен чай ако пия как ще ми се отрази.

# 516
Поздравления на споделилите супер резултати тук и във фейса  bouquet Чета ви редовно, но бях основно през телефона тези дни, а там ми е трудно да пиша.

Тиси, и на мен ми харесва твоя резултат постигнат без напъване  Simple Smile Успех с тайния режим! Ще чакам с нетърпение края на месеца  Simple Smile

Гери, проблема ни на нас с теб е, че искаме бързи резултати, но не сме готови да платим цената  Hug

Съни
, би ли споделила какви подправки използваш за пуешката шунка. Идеята много ми хареса и мисля да се пробвам да я направя.

Аз харесвам марката PIKOK в Лидл. Не всичко става, но на фона на масовите салами и шунки по магазините, са по-добрия вариант. Но като цяло отчитам като минус факта, че последните години започнах пак да хапвам доста салами, шунки и подобни...

Тони, ти отказа ли се от ВМ-то?

Франи
, проявявам интерес към твоята стратегия за сваляне на кг. Горе долу колко яйца и колко кис мляко  приемаше в тези да ги наречем разтоварващи дни?

Аз минах последна контрола след решаване на здравословно отклонение и като цяло нещата са ок. Чакам още един резултат тези дни и мога да си позволя малко рестрикции, за да поразмърдам килцата. Въпросът е до колко ми стиска  Mr. Green

# 517
Аз около всяко начало на месеца сядам и си мисля за нещата (нали и тогава се меря та затова...). Правя си моя равносметка и нямам къде и с кого да я споделя освен тук,  а като усетя че досаждам си пиша в една тетрадка, в която си пиша мерките, хранения, тренировки и т. н.

Та сега си мисля следното.... Ама хич не си давам зор с тренировката. Купих си велоергометъра на 01.04. Април свалих най много килограми и сантиметри, тогава го карах по 20мин. и явно, когато от активност Нула минах на 20мин вело плюс някой път някое клякане, планк и резултатите бяха супер. От тогава обаче гледам (в тетрадката) си стоя все на 20мин и вече ми е като зона на комфорт. Съответно и килограмите почти не падат.
Та сега се качих и по карах 30мин здраво. Добре ми е. Организма е страшно нещо, след 20тата минута усетих как рязко ми омръзна, но се насилие и успях.

Кайсия, друже, къде си? Simple Smile

# 518
Гери, как пък реши, че досаждаш, аз много ти се радвам на постиженията,  снимките  - още повече
За велото - карай го на ниско съпротивление, да се потиш, не да трупаш мускули. И увеличи времето - пусни си готина музика, по- бързо минава
Аз обръча от 30 мин вече го въртя час, а кроса във фитнеса за 3 седмици го качих от 20 на 40 мин

# 519
В пуешката шунка сложих куркума, черен пипер, червен пипер, сол, клонче риган, но го извадих преди печене. Съотношението беше на око. В пилешкото сложих същото, обаче куркумата преоблаваше и имаше съвсем различен вкус. Само солта премерих -я 15 грама на 750 грама пуешко и ми беше леко солено, но аз обичам по-безсолно.

# 520
Гери, как пък реши, че досаждаш, аз много ти се радвам на постиженията,  снимките  - още повече
За велото - карай го на ниско съпротивление, да се потиш, не да трупаш мускули. И увеличи времето - пусни си готина музика, по- бързо минава
Аз обръча от 30 мин вече го въртя час, а кроса във фитнеса за 3 седмици го качих от 20 на 40 мин

Аз пък бих препоръчала обратното - високо съпротивление, да ти е трудно Grinning Няма да се натрупат мускули. Поне така са ме учили всички треньори.

# 521
Смоуки, имам вело вкъщи, само на прасец трупам, никво катдио, даже не се изпотявам
Ама. Кажи ако знаеш повече защо

# 522
Велото го карам интервално и се потя страшно много.
Герганче, много си ми е хубаво да те чета и въобще обичам да чета темата.

# 523
  • тук и там
Герганче, чета ви -но аз съм си на същият хал и за това и не пиша. 83 килограма и нито надолу ,нито нагоре."Поддържам " си   фигурата.Blush  Нормално се храня, но само до там -не мога да намаля храната за достатъчно дълго време .Малкото  е във ваканция, каката е до края на тази седмица  на училище и   приключва и тя и ще се прибираме вече във Бг. И за там обаче не храня големи надежди относно отслабването.Ще се похваля ако случайно нещата тръгнат във друга посока,но щом си  мълча-значи нямам за хвалене.Blush.

Успех на всички!:heart:HeartHeart

Герганче,можеш да  пробваш да правиш интервална тренировка и на велото.Пак 20 минути ,но примерно 20  сек.работен интервал /10 почивка.

Тиси, ще чакам да споделиш “тайнствения режим'  и да отчетеш страхотни резултати след него.

# 524
Кайсия, наскоро се замислих за тебе и Страхил, покрай мен и работата ми с Юли.
Едно от най-важните неща, които ми се случиха за почти месец с него, е разбирането, че всичко това е процес и то - продължителен във времето. С Лазар за месец имах УАУ резултати, но там беше - това трябва и толкова - малко възможност за интерпретация и осмисляне - а води до я. А с Юли е по-скоро за да стане Я се минава през А, Б, В, където Б и В може да е покачване на килограми, застой, и други подобни неща. Аз качих около килограм, обаче научих много неща  и съм сигурна, че съвсем скоро ще почнат и мерки и кила да падат на долу Simple Smile Въоръжила съм се с търпение и гледам да не се заглеждам много много в огледалото Wink

Общи условия

Активация на акаунт