Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Т.е., да разбирам, че жълтъците не ги препоръчват  заради мазнините?

Предполагам, че И заради тях. Комплексно е най- вероятно. Обикновено такива режими дават по- билдърски насочени инструктори, например  като Марина Декова или Биляна Йотовска. Поне това е моето впечатление. Нито Румяна, нито Инес работят по този начин. Лазар Радков, също. Ангелов- хвърля жълтъци здраво и той по най- общи впечатления.  Laughing

# 91
Аз пък не мога да нарека нито плодовете, нито всички тестени, картофи, ориз и т.н. боклуци. Така че моята настройка не е, че това са боклуци. Изобщо не ми липсват вафли и чипс, и преди не ги ядях.

# 92
И аз мисля , че има качествена и добра храна и боклучива храна, но това важи за всякакви групи.
Също не е важно дали си хапнал баничка, а дали @си си заслужил@ баничката. И не е нужно да е всеки ден баничка. Може и омлет , а може и само домати с козе сирене. Но въпроса е дали ще ги използваш за нещо или ще ги трупнеш.
С днешния начин на живот едва ли.
Все пак големи хора сме, можеме да смятаме и да преценяваме.

Според мен основния фактор е движение и непрекаляване с хранене. Изключения не могат да обърнат каруцата ако останалото е в баланс.

# 93
А защо "многочасово леене на пот във фитнеса"?
Една добра тренировка спокойно се вмества в рамките на 45- макс. 60 минути.  Peace
Не мога да разбера каква е тази криворазбрана представа за спортуването, че е мъчение или ивнквизиция, без значение в зала, навън, или вкъщи.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 17:37 от Анонимен

# 94
Здравейте, момичета, записвам се при вас... отново.

Писала съм в някоя предишна тема, ама аз съм много несериозна в писането, че и в режима май Flushed

Да взема да се представя - на 31 години съм (поне още един месец Grinning), 156 см, 65 кг. Пия АД и имам ИР. Бях стигнала 71 кг, обаче взех, че се успокоих, спрях да мисля за храната, пиех си метформина и без да си дам никакъв зор, ама никакъв (бях и в Ирландия на екскурзия и ядох каквото ми душа иска) днес осъмнах 65 кг. Отдавам го на лекарствата, разбира се, обаче съм решила вече да им помогна и аз, стига толкова спокойствие!

Знам, че НВ-ВМХ е най-подходящо и го спазвах известно време, обаче не е моето хранене това. Още мисля как точно да организирам храната, май ще пробвам нещо като НВ-ВМХ, но ще имам въглехидрат сутрин на закуска, с много ниски въглехидрати не мога да спя и няма да спирам плодовете. Останалото ще е месо, яйца, млечни, зеленчуци и полезни мазнини.

Гледам за море си говорите в тази тема, и аз съм от там. От баба и дядо съм чувала, че след края на юли морето става лошо и трябва да се внимава, както Таня е писала после излиза мъртвото течение, водораслите и така. Дано случите на хубаво море, когато и да сте го планирали и да се чувствате прекрасно в новите си (или пък стари) бански Yellow Heart

# 95
А защо "многочасово леене на пот във фитнеса"?
Една добра тренировка спокойно се вмества в рамките на 45- макс. 60 минути.  Peace
Не мога да разбера каква е тази криворазбрана представа за спортуването, че е мъчение или ивнквизиция, без значение в зала, навън, или вкъщи.  Rolling Eyes

Защото така оправдават безграничния си мързел. Те са еталона на правилния живот. Останалите имат проблеми, които решават чрез спорт. Joy hahaha

# 96
По принцип винаги съм съгласна с Амур за храненето, за това че е открила себе си и баланса.  Това за мен е страхотно постижение, да се храниш нормално, вкусно и да поддържаш тегло на което се харесваш. Но никога не мога да с съглася с това как всеки път описва спорта като някаква нечовешка инквизиция, продължаваща всеки ден от сутрин до вечер. Много е готино да се съчетават хубаво хранене с хубав спорт Wink  

Духче, успех! Драсни после какво ти е казал, харесали ли сте се?

# 97
  • тук и там
[1.половин-един час гири
2.10-на км ходене
3.20-на км колоездене,
От всички постове на Амур-разбирам че не харесва спорта във зала.Иначе си има движение..Ама нали...Щом не прави по 200 коремни преси,не ми я хвалете..сигурно я мързи..Sunglasses

# 98
Отявленото презрение към трениращите по различен начин и окачестваването им като нещастници е неуместно.

Никой на никого не брои коремните, Кайсия. Пак се опитвате да разбуните спора между трениращите и нетрениращите. Скучно ви е, сеир ви се гледа.

Аз се изнасям в спортния. Тук нямам какво да търся.

# 99
  • тук и там
Отявленото презрение към трениращите по различен начин и окачестваването им като нещастници е неуместно.

Както  впрочем и отявленото презрение към нетрениращите и окачествяването им като някакви мързеливи нещастници.

# 100
Получава се малко 'Каквото повикало ...'
Мен ме мързи да тренирам на тия кила. Ама на работа гледам все да правя нещо, да вървя пеша доста и пак не мога да го сравня с удоволствието от една тренировка, усещането от прилива на енергия и т.н.
Никога не съм заклеймявала мързела, както и никога не съм омаловажавала постиженията на спортуващите.
А Амур винаги е в крайности. Сами споделяхте преди време как всячески е обяснявала, че няма такова нещо като 'Яж мазнини и слабей', а сега обяснява как това е единственият правилен начин Simple Smile

# 101
По принцип съм за движението и спорта,но съм с дискова херния и преди 2 месеца такава криза си докарах с едни упражнения,че 1 месец ме боля.Сега съм по - добре и от другата седмица мисля да тръгвам на йога.Иначе на работа имам доста ходене,а и след работа ходя.Имам и кростренажор,но не съм много редовна в карането му.

# 102
Духче, успех  Simple Smile И аз също съм много любопитна дали ще си паснете с Юли Simple Smile

Самуела да дойде да каже, до кой ден стигнахме  Simple Smile Детето беше болно, в работата екшън, и за пореден път се убеждавам, че стреса много ми влияе. Храната ми е добре, малко повече плодове, но всичко е от градината, нашата или на съседите. Май задържам, но ще се тегля вдругиден.

За страхотни постижения прочетох  Simple Smile Само това да се чува  Simple Smile Браво момичета!

# 103
И аз не харесвам спорта в зала, не плувам в закрития басеин, а само в открития и то само до обяд ... след това и там се освинва водата .

Иначе гледам да имам разходки и ходене пеша . И малко гимнастика в къщи.

Зачетох се в книгата за диетата Аткинс и стигнах до мястото - няма нужда от плодове и зеленчуци, защото са въглехидрати. Витамините могат да се приемат на таблетки.
И съвсем се разочаровах.

За Амур - след като е постигнала резултати и е доволна от тях , то има право да си го каже. И да си каже как и какво мисли. Защо не?  КОй съгласен и кой не е друг въпрос.

# 104
  • Козлодуй
Много обичам да подскачам - прави ме щастлива но напоследък много ми е горещо на краката да обувам маратонките и вчера започнах тренировъчна програма PiYo Workout защото се играе босо но понеже първата тренировка е обучителна си пуснах още една тренировка за да не ми е малко Simple Smile Движението ми намалява глада и увеличава радостта и енергията ми затова обичам кардиото но напоследък не мога да го правя за голямо мое съжаление Simple Smile
От към храна много съм гладна напоследък дано днес укротя глада  с риба на обяд Simple Smile
Пожелавам ви усмихнат ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт