Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Амбициозно залагам на 57.900 за 01.08.2018.Обещавам и снимка по бански в цял ръст Mr. Green
До тогава ми остават 16 тренировки с треньор и 16 тренировки кардио.Ако държа храната както последните две седмици смятам, че ще имам успех.

# 331
  • тук и там
Като ви чета мерките и още повече се шашкам за килограмите които съм трупнала.Аз не помня вече какво е да си под 70 килограма.Последно съм била 65 преди 10 години.То оставете че аз не помня,ами и тялото  ми не помни .
Някой ме питаше как тренирам..Със Румянка-тренировки от Дупемания правя,но не спазвам ред-ами си правя тренировките както ми харесва.До фитнеса така и не стигнах,май няма и да стигна тук.Във Бг като се прибера ще ходя уж. Румянка ще пуска нова програма разбрах-през октомври.Ще залага на пирамиди обаче в нея,а аз не ги долюбвам много- все и прескачам тренировките със пирамиди от Дупемания.
Тук -студ. Брули един вятър и е 15 градуса.Ми то човек не може да се настрои за лято,тялото и то не може да се настрои за режим лято .Днес -82,2 показа кантара.,дано да върви все така..Grinning

# 332
Охх и аз под 70 не съм падала поне четири пет години. Сега това ми е целта, макар и 69,900кг  Mr. Green

И кантарът ми се развали, та си нямам идея колко съм свалила за цели пет дни.  Blush Започнах от 76кг.

# 333
Kaisia аз и преди казах, но по мое мнение трупаш защото чужбинското където сте се настанили не ти понася. Т.е. като хранителни навици, възможности за движение, разнообразие и климат.
Това само мои наблюдения. И ги споделям не с негативна цел.

Аз на Коледа започнах след като се уплаших от 75, сега гледам дали ще успея да дрънна 60 те , ... още 1,5 ми остават.
И понеже го казах се хващам за плитката и се занасям да си разкарвам околокоремните придобивки.

# 334
Бела, браво на теб! Hug  С какъв режим отслабна толкова много!?

# 335
Кайсия и аз преди десет години съм била под 70кг. Хайде 8год, а не 10. Най много време поддържах 75 и се надявам поне тях бързо да ги постигна, но за сега греда.

# 336
Бела, браво на теб! Hug  С какъв режим отслабна толкова много!?
Ами аз бях писала и преди, но аз бях натрупала от самозапускане. Аз никога не съм била пълна и никога не съм прекалявала. Имаше един период в който всичко ми се струваше трудно, имах много неща и все бях уморена, за всичко ми се налагаше да мисля и ... свързвах умората с липса на енергия и ядох повече, свързвах обездвижването с умората, свързвах пийването на биричка лятото с разпускане ... А ефекта на запускане, пълнеене и пр. недоглеждах и се успокоявах, че това е малко, че като излезна от заседяването и отида на по-дълга ваканция ще се оправи лесно и пр.
И така докато на една ваканция реализирах, че от целия ски хотел изглеждам най-неподдържано и ме хвана срам. Също ме хвана срам да не мога да се наведа да си закопчея ски обувките ...
Казах си стоп.
Намалих храната, като премахнах излишната. Т.е. ядене от любопитство стана опитване на 1-2 хапки, както си е редно, а не изяждане на всичко. Не дояждам, ако ме е яд да се изхвърля храна взимам за в къщи. Бира и пр. заместих с газирана вода. Увеличих движението и вкарах гимнастика, не ударно и силова , но постоянна. Това е. Не съм била на специален режим, въпреки че този на Амур и Сиска ми се струва правилен.

# 337
Браво! Дано и ние, останалите, се похвалим скоро с по-съществен резултат! Сиска, неотлъчно към целта! Супер!
Днес не знам дали ще тренирам. Пак ще вали, а нещо ми омръзна в последно време да се разхождам под дъжда.  Mr. Green
Герганче, пиеш ли добавките? Как са?

# 338
Тони, утре ще ги взема от офиса на куриерската фирма. Тичах по задачи, малкия е хремав и се забавих.  Пък си поръчах и къна, от много време искам и изчаках направо с едно ходене да взема и двете.

# 339
  • София
Купих кутия белтъци от Метро , но те горчат.Годни са до 20.08 и не мога да разбера какво им има.Ще трябва да ги хвърлям.

# 340
  • Велико Търново
Добро утро!
И аз мислех да ходя до Метро за белтъци, защото ми е грях, че изхвърлям жълтъците на яйцата, които са от домашно гледани щастливи кокошки.Абсурд е, обаче да изхвърля жълтък от патешко яйце Blush
Снощи излизах и си поръчах пилешка пържола от бут и зелена салата, опитах едно парче от едни зеленчукови кюфтенца панирани на едната приятелка и това беше, другата си беше поръчала сирена със сладко.Тази вечер съм на рожден ден, но и там ще съм желязна/надявам се/.Истината е, че протеините ме засищат адски много и не изпитвам нужда от друга храна.Толкова съм доволна, че от два дена не съм писала в тетрадката какво съм яла Mr. Green
Днес ще тренирам крака.Толкова ми е зор, че не е истина Blush

Хубав ден на всички!

# 341
Хубав ден Сиска. Вярвам в теб!

Аз съм щастлива тази сутрин. Остава ми еййй толкова мъничко да прескоча 80-те Hug

# 342
Хубав ден Сиска. Вярвам в теб!
Аз съм щастлива тази сутрин. Остава ми еййй толкова мъничко да прескоча 80-те Hug

Браво  Гери!
Аз съм  от тези,които инкогнито  от години  следят темата. Сега искрено ти се  зарадвах  и реших да пиша Kissing Heart

# 343
  • Велико Търново
Браво, Гери!Един чист ден и си паднала под 80 кг. Сигурна съм!

# 344
  • тук и там
Браво, Герганче! Малко остава!

Общи условия

Активация на акаунт