Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • тук и там
Демирче, браво за резултатите! Продължавай все така! Вече си намерила работеща за теб формула, така че вярвам че скоро ще се похвалиш със още по-добри резултати.

Аз още те догонвам.И моята цел в момента е да сваля до 80 килограма-до средата на юли примерно.Днес кантара отчете 82,8 кг.Но миналата седмица бях 84 -така че имам напредък. Ако достигна целта си, после ще си поставя друга -75 килограма примерно. Но да стигна до там първо.. Минах пак на балансиран режим. ВМ не е за мен! Твърде лакома съм за този режим, а и както бях писала нещо ми  създаваше проблеми със WC -то.Вчера изядох 3 кивита ,днес минах през WC-to и днес 82,8 Grinning..Ограничавам се -доста намалих количествата храна(в сравнение със обичайното ми хранене)-явно това работи при мен..Но до кога ще устискам е въпроса..

# 316
Браво, Кайсия, радвам се да прочета това! Просто трябва да успеем - всички!

# 317
Демирче, браво за резултатите! Продължавай все така! Вече си намерила работеща за теб формула, така че вярвам че скоро ще се похвалиш със още по-добри резултати.

Аз още те догонвам.И моята цел в момента е да сваля до 80 килограма-до средата на юли примерно.Днес кантара отчете 82,8 кг.Но миналата седмица бях 84 -така че имам напредък. Ако достигна целта си, после ще си поставя друга -75 килограма примерно. Но да стигна до там първо.. Минах пак на балансиран режим. ВМ не е за мен! Твърде лакома съм за този режим, а и както бях писала нещо ми  създаваше проблеми със WC -то.Вчера изядох 3 кивита ,днес минах през WC-to и днес 82,8 Grinning..Ограничавам се -доста намалих количествата храна(в сравнение със обичайното ми хранене)-явно това работи при мен..Но до кога ще устискам е въпроса..

Благодаря, Кайсийка! Когато бях 107 кг никога не съм помисляла дори, че някога ще бъде 90, какво остава за 80 килограма.
Сега си поставям цел без ограничение във времето - 74 -75 кг и мисля, че това е оптималното тегло за мен. Да не се заричам, но повече от него надолу няма да свалям.
Ти вече си с друга нагласа, усещаш ли?! Знам, че скоро ще напишеш тук - момичетаааа...80 съм! И после няма да има спирачка за теб Yellow Heart
п.п. Нали помниш, че и така сме си готинки?! Flowers Hibiscus

# 318
demirche, не съм те виждала "преди", но сега виждам едно доста симпатично и женствено момиче. Успех по пътя към желаната цел!

zveti81, според мен пропусни семките. С тях вече няма да е моно Simple Smile Иначе аз опитах да спазвам диетата, но се провалих и с нея. Пък и не очаквам нищо повече от краткотраен успех, така че ми е безсмислена.

Все повече ме гложди, че нямам кантар Simple Smile Ще гледам утре да се сдобия с батерия и да видя какво се случва.

Благодаря, Тони. Особено за "момичето" . Simple Smile
Не знам за семките, ама аз напоследък съм се зарибила по фъстъците. Отлично знам, че са вредни, подуват и т.н, но има ли от тях вкъщи, ме изкушават много. И съм ги хапвала дори вечер късно.
Сега ще гледам да не купувам. Поне не често.

# 319
И моята малка цел е 80кг. Няма хън мън до края на месеца трябва да стане Joy

Демирче, чудна. Давай сега 75кг! Kissing Heart

Кайсия, и на теб малко ти остава до 80! Стискам палци.

# 320
И аз обожавам фъстъци - най-вече купени сурови и изпечени със сол от мен. Но скоро не съм вземала, имам ли вкъщи, нямам спирачки...

# 321
И моята малка цел е 80кг. Няма хън мън до края на месеца трябва да стане Joy

Демирче, чудна. Давай сега 75кг! Kissing Heart

Кайсия, и на теб малко ти остава до 80! Стискам палци.

Какво щях да правя без вас, Гери?!
Ще се надъхваме една от друга. Хайде, вие с Кайсийка сте на ход! После пак аз. ..Flowers Four Leaf Clover

# 322
  • Бургас
Демирче, поздравления! Най-вече за постоянството и увереността. Това са правилните стъпки към успеха.
Аз днес открих плувния сезон. След 3 години прекъсване, направих първата си баня на плажа. Озорих се с плуването. Боляха ме ръце, крака, като се прибрах и хапнах, спах два часа като убита Simple Smile
Утре ще се снимам по бански, искам да видя каква ще е промяната с плуване и тренировки. Нямам за цел да гоня килограми, искам да харесвам визията си в огледалото. И да изчезне гадния целулит.
От утре задължително включвам закуска. Че днес направих грешка да отида на плаж само на едно кафе. Минавам на три хранения на ден, с кафе сутрин и следобед. Как беше, предизвиквам се за сега за 7 дни Wink

# 323
Ние ще видим ли снимката по бански? Simple Smile

# 324
Демирче, адмирации за постигнатото! Като се замисля и аз започнах от почти същите килограми от 106 кг. В момента съм 89 обаче.И моята цел е да стана 80.Ден 002 от предизвикателството успешен.Изкарам ли 10 дена значи аз съм човека Simple Smile Първите десет са ми най- трудни.
Танче, убедена съм, че ще има напредък.Няма начин след спорт и упражнения да не намалее целулита и да се стегне тялото.
Кайсия, ти в зала ли тренираше или в домашни условия? Все още не мога да се оправя в темата, защото съм сравнително нова в нея.
Герганче, и аз в началото започнах с вело, но после ми дойде желание за още спорт и така сега тренирам или в зала или с Руми Илиева.
Духче, как са при теб нещата?

# 325
Хаха, и аз при воайорите за снимки Simple Smile
Идвам да мрънкам колко ме мързи, шапки долу за всички спортуващи
Днес пилатес на обяд, обръч-планкове1напади до преди малко, тоя зор до морето, на 61 кг съм се нацелила, другата седмица палачинка, 2 варени яйца и риба
И ох, ох, ох, моля ритайте ме към фитнеса 11 месеца афтър парти Mr. Green

# 326
.... тоя зор до морето, на 61 кг съм се нацелила ...

Aйде успех!

# 327
айде мерси и дано Simple Smile

# 328
  • София, България
Момичета, страхотни сме , бе! Само това ще кажа! Кайсийка ще си намери цаката скоро я усещам.

Само да ми свърши МЦ и ще направя една отправна снимка за следващото предизвикателство. Заветната цел ще бъде да видя 59.9кг, сиреч да падна под 60. Да видим за 1 месец на новия ми таен режим дали ще мога да го постигна. Дори и да не стане хич няма да се обидя, ако все пак видя движение надолу. Хубава вечер от мен Simple Smile

# 329
Добро утро! Опитах да видя 59,9, ама не стана. Към момента не виждам и смисъл да прилагам някакви рестриктивни мерки. Храненето ми е нормално, като калории не е много, като количества също, като разнообразие е ок и за пръв път от много време - нямам проблем с тоалетната. Кантарът не мърда ни надолу, ни нагоре. Та целта ми е основно да не тръгва нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт