Дневникът - тема 93 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 802
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
_Зизy_ ужас . много кофти чувство. за отвара в такива случаи аз ползвам или мента или лайка,копър,без-без, джоджен ...

# 466
Зизу, забелязах, че ми пресъхва ужасно устата и пия много вода от чесъна, преди нищо ми нямаше, тази пролет се случи с таратора, хем пия, хем задържам, като балон ставах

62,9кг  newsm19  newsm18
знам, че са след луната и утре ще са 63, но 62 не съм виждала от 6 години

# 467
Влизам да ви нагледам и какво заварвам- прекрасни новини в цифри! Страхотно, много ви се радвам!  Hug
Аз напоследък също след по- обилна консумация на чесън понякога усещам дискомфорт, но мисля, че тази реакция е само към китайския такъв. Избягвам да го купувам, разбира се, но: първо- не винаги мога да съм сигурна какво точно купувам, второ- когато се храня навън също не зная от къде е чесънът в поръчаната храна. Специално зеленчуци по правило винаги купувам от пазари, но когато има опция за такъв.  Laughing Когато няма- каквото има.

# 468
Аз нямам дискомфорт от чесън, може защото обин. слагам копър или джоджен към нещата с чесън.
Но от боб, леща, грах, нахут и пр ... които страшно обичам да ям ... но после имам дискомфорт дни наред. Да не говорим за печени червени чушки . Страшно обичам с овче сирене и малко магданоз, но удоволствието ми се връща многократно.

знам, че са след луната и утре ще са 63, но 62 не съм виждала от 6 години

ако ти действа мотивиращо направи каквото можеш за да ги задържиш. Иди метни една къса прическа и подобнии ... ако ти станат навик според мен ще се движиш занапред от тази граница надолу

# 469
Браво бе Херци, браво!!

Аз днес се поречрих със страхотен чийз кейк, но си хапнах едно парче на закуска,  а сега потренирах доста.

# 470
  • Varna
Благодаря за пожеланията!
След вчерашните прегрешения ,днес 74кг ,реших и днес почивка,та утре мисля ,че ще е 75кг.
Утре продължавам с НВХ+млечни и тренировките.

# 471
Привет и от мен в този пореден мрачен ден!  Grinning

От днес започвам ВМ НВХ. От доста време се опитвам, но този път мисля да съм по-сериозна. Хапченцата и добавките нямат смисъл, при добър режим сигурно помагат, но ако човек е стриктен и без тях ще постигне резултати.
 За закуска си направих палачинка от 1 яйце, кокосово масло и лъжичка ленено брашно, с пълнеж от крема сирене и кренвирш (детски, уж от месо). За обяд - бъркани яйца с кокосово  масло и извара, с краставица и 5 маслини. Довечера ще имаме гости, ще гледам да изкарам на салата със сирене и някакво мезе.
 Мисля първоначално всеки ден да имам някакъв режимен десерт. Обожавам сладкишите, така че по-добре да имам алтернатива, когато ме обземе абстиненцията.  Laughing Ако някой има идея за нещо вкусничко, моля да пише.

# 472
  • Бургас
Тони, аз съм на НВ-ВМХ. За десерт си ям плодове. За мен са по-добрият вариант от  режимните сладкиши. Пробвах зимата да си правя десерти с режимни брашна и подсладители, но не са моето нещо. Блокче черен шоколад си ядях редовно по едно време, за мен си е част от режима Simple Smile Но нали знаеш, при всеки е различно.
Онази вечер си направих палачинка с едно яйце, лъжица овесени ядки, запечена с ГХИ и намазана с черен шоколад. Убийствено беше. Това ще ми е вариант, като ме хване ПМС. Снощи в Черешката гледах бананови палачинки, с овесени ядки вместо брашно също ще са чудесен десерт. Обаче зависи колко стриктно НВ-ВМХ ще правиш.

# 473
Мерси, Таня. Като за начало няма да правя режима прекалено стриктно, защото знам, че ще се проваля. Ще се лъжа, че не съм на диета и ще си позволявам любими неща, като просто избирам по-режимна алтернатива. Много искам да се справя, а това означава, че Ще! Много ми помагате всички вие в темата!  bouquet

Герганче, по коя програма тренираш сега?

# 474
Привет и от мен в този пореден мрачен ден!  Grinning

От днес започвам ВМ НВХ. От доста време се опитвам, но този път мисля да съм по-сериозна. Хапченцата и добавките нямат смисъл, при добър режим сигурно помагат, но ако човек е стриктен и без тях ще постигне резултати.
 За закуска си направих палачинка от 1 яйце, кокосово масло и лъжичка ленено брашно, с пълнеж от крема сирене и кренвирш (детски, уж от месо). За обяд - бъркани яйца с кокосово  масло и извара, с краставица и 5 маслини. Довечера ще имаме гости, ще гледам да изкарам на салата със сирене и някакво мезе.
 Мисля първоначално всеки ден да имам някакъв режимен десерт. Обожавам сладкишите, така че по-добре да имам алтернатива, когато ме обземе абстиненцията.  Laughing Ако някой има идея за нещо вкусничко, моля да пише.
Млечните за деня са ти доста...ако търсиш максимален ефект, не залагай много на млечните.
Аз режимни десерти не правя, вече.Ако ми се яде нещо сладко, предпочитам нещо истинско.
Иначе, редовно си ям черен шоколад....и плодове.

# 475
Мда, права си, Амур. В такъв случай ще пропусна сиренето в салатата на вечеря. Може да заложа на риба тон.  Grinning

# 476
Тони, свалила съм си тези две приложения, правя дневните упражнения от тях + велоергометър.

Една приятелка ме посъветва да не правя тези упражнения, може да постигна обратен ефект с тях, каза да залагам повече  на друг тип, да потърся в ютуб HIIT.  Таааа нещо пак съм в лека объркавация и не съм за слушане изобщо, какво правя и аз не знам. Утре мерки и теглилки да видим движението последния месец.

# 477
  • here, there, everywhere
Гери, хитовете са супер, но за тренирани хора. Ако си начинаеща не ти ги препоръчвам, опасността от контузия е много голяма.

Аз от днес започвам Whole30. Дези, ако имаш съвети, приемам всякакви.

# 478
  • София
Десертите ми са : черен шоколад , тахан и протеиново кескче.
Палачинките с овес не ми се получават

# 479
  • Велико Търново
Гери, хитовете са супер, но за тренирани хора. Ако си начинаеща не ти ги препоръчвам, опасността от контузия е много голяма.

Аз от днес започвам Whole30. Дези, ако имаш съвети, приемам всякакви.

За първото абсолютно подкрепям Ню, а аз от утре почвам Whole 30.
Храната ми ще бъде между инструктора и Дюкан т.е.
ще имам дни само на месо и яйца, примерно 5
ще имам дни с извара, отново 5
ще има и кисело мляко пак 5
Инструкторът не ми разрешава извара и кисело мляко Blush
Ядки и плодове няма да ям, луканки, суджуци и т.н. също
Добре, че обичам проетин+яйца/белтъци

Общи условия

Активация на акаунт