Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 565
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Връща се в спешното, защото жена му се е оправила и са дошли на почивка в България и я е блъснал ТИР и е отново в кома!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Знаех си, че ще го оцениш Animal Panda Face

# 226

Страницата не се отваря Sad иначе супер новина!

# 227
  • Разпиляна във въображението
Отново ще ни занимават основно с драми. То бива драма, но вече на трагедия отива. На снимките по-горе Вергов пак е сериозен, кахърен Simple Smile  Банкова била медицинско чудо, Мишева ще я вдигне бързо на крака. 
Когато завъртят рекламите ще видим накъде ще отидат нещата.
Не искам Марио шеф на болницата.

# 228
  • Ню Йорк
И аз се зачудих кой е шеф на болницата. И под "шеф" какво се разбира - директора или собственика. Може да има конфликт с Фотев.

Че Фотев нали е в затвора  newsm78

# 229
Бинев ще участва, така че Фотев едва ли ще търка наровете там дълго.

# 230
  • София
Надявам се Фотев да се завърне като много голям гадняр, че след Виолета ми липсва такъв персонаж.

# 231
Нямат пари за декор на затвор.

# 232
Бинев каза, че героят му ще е "пречупен" ..🤔

# 233
Ми значи една от стаите на Св. Кирил ще я направят на лудница. Animal Smiley Cat

# 234
  • Там,където се събуждам щастлива.
Супер! А довечера заедно с приятелката си ще е във Велико Търново и ще правят някаква изложба.

Аз си мислех, че Димо е започнал да рисува, но се оказа, че е изложба на фотографии.

На колко години е Ана П.? Много напомня на Диана. Не обичам израза “ не си подхождат визуално”, но това ми беше първата мисъл, когато видях снимката с Вергов! Героят му със сигурност си пада по първата версия на жена му, която беше мноооого Светла!

# 235
За мен също не си подхождат с Пападополу, тя му е като леля 😒

Много е тъпо това, че в репортажа нееднократно споменаха, че за Ева Банкова само се говорило, но не сме я виждали... ами не е така! Виждали сме я и още как! Много неуважително и към жената, която изиграя ролята й, защото обезличават участието и труда й. А в същото време е обидно и към зрителите, които се опитват за заблудят. Ние не сме с толкова кратка памет, като тях.

Можеха с повече професионализъм да се отнесат и да излезат от ситуация.
И поне да бяха намерили по-подходяща актриса или пак за шуробаджанащина става дума?!

# 236
Ванилия, явно смятат, че по-голяма част от зрителите няма да помнят, че всъщност сме виждали жена му преди. Мен друго ме притеснява, не толкова до колко си пасват двамата, а до колко ще се придържат до това, което са ни казали през 4-ти сезон.

# 237
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ванилия, явно смятат, че по-голяма част от зрителите няма да помнят, че всъщност сме виждали жена му преди. Мен друго ме притеснява, не толкова до колко си пасват двамата, а до колко ще се придържат до това, което са ни казали през 4-ти сезон.

Физиономията от снимката не се забравя, защото е много хубава жена! Дори я следя във Фейса! Simple Smile
Те всъщност казвали ли са ни нещо? Освен, че детето искаше да се вози на мотора за рождения си ден и майката го нави. Друго не се сещам.

Ана П. била само на 39 (почти 40)! Хм....Изглежда на повече!

# 238
Калинка, имах предвид да не забравят неговите действия, докато жена му беше в кома - не отрече пред никого, че е умряла и за това, хвана се с друга жена, заживя с нея, направи и бебе, и накрая, че Зорница трябваше едва ли не да го изрита да си ходи в Германия.

Искам да отговорят на въпроса как за бога се е претрепала Жената Чудо?

# 239
На мен ми е интересно как ще се казва новия сезон:

1. Откраднат живот: Изравяне на скелети
2. Откраднат живот: Медицински чудеса
3. Откраднат живот: Многоъгълника
4. Откраднат живот: Жекова се пропива

Общи условия

Активация на акаунт