Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 556
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Вера, чак така завъртяно няма как да го измислят, не са толкова добри и по-добре не, че ще се объркаме кой с кого е накрая Joy

Чудя се кои ще са другите нови, все се надявам да е само още един, заминаха двама, трима да дойдат, че пренаселено ще стане инак, а имат истории от предния сезон да развиват, други да завържат, а времето е ограничено.

# 211
Вера, чак така завъртяно няма как да го измислят, не са толкова добри и по-добре не, че ще се объркаме кой с кого е накрая Joy

Чудя се кои ще са другите нови, все се надявам да е само още един, заминаха двама, трима да дойдат, че пренаселено ще стане инак, а имат истории от предния сезон да развиват, други да завържат, а времето е ограничено.

Аха, и аз това казвам - не искам да ги объркват Ева с Марио и Банков с Ева и Ева със Зорница и т.н.
Спешното и урологията да са в отделни сгради от реанимацията, ако може.

# 212
Аз едно не разбрах, Банков се връща като лекар в спешното, значи ще е подчинен на Ковачев така ли, е това трябва да се види, както казва Виолета Joy
Урологията ще посещава Спешното, мъжо й все пак е шефа там, сега новите попълнения са друг въпрос Joy

# 213
Аз едно не разбрах, Банков се връща като лекар в спешното, значи ще е подчинен на Ковачев, е това трябва да се види, както казва Виолета Joy
Урологията ще посещава Спешното, мъжо й все пак е шефа там, сега новите попълнения са друг въпрос Joy
Това как го разбрахме, Майче? Аз от репортажа дори не добих впечатление, че ще е лекар в болницата... Той дори в реанимацията беше цивилен, спомена се само, че ще видим как се справя в болницата вече не като директор. Не чух, че ще е лекар, още по-малко в спешното. В болницата има и хирургия все пак Simple Smile

# 214
Да, ако се върне като хирург, ще е подчинен на Романова
В Спешното най-много да иде пациент, когато Марио го ступа

# 215
Ми не знам, прочетох го някъде и да питам Joy

E трябва и като лекар да го върнат, щото само като посетител не върви, а пък ако е Спешното ще си умра от смях, каквито са ръбове и двамата, и докато почнат да мелят брашно заедно ще е голям смях, всички ще са на тръни да не се избият Joy

# 216
И аз го прочетох още във заглавието на статията:
Юлиан Вергов се завръща в Спешното за шести сезон на “Откраднат живот“
Ето линк има и снимки са добавили от първия снимачен ден. Репортажа е от сутришният блок малко е по различен от вчерашния от новините. Пише си в статията, че ще носи пак бялата престилка.
Интересно казаха, че в центъра ще е сблъсака между Банков и шефа на болницата.

# 217
Мел, можеш ли да сложиш снимките тук? Не ми излизат в сайта....

# 218
Връща се в спешното, защото жена му се е оправила и са дошли на почивка в България и я е блъснал ТИР и е отново в кома!

# 219
А шеф на болницата дали остава Стаменова или ще върнат Захариев, или може би някой друг ще е?

Дона, ето ги, третата вече я видяхме, а другите са на Милошев:

# 220
И аз се зачудих кой е шеф на болницата. И под "шеф" какво се разбира - директора или собственика. Може да има конфликт с Фотев.

# 221
И аз се зачудих кой е шеф на болницата. И под "шеф" какво се разбира - директора или собственика. Може да има конфликт с Фотев.
Със сигурност ще има. Знаем си го Банков с неговите принципи.

# 222
# 223
Супер! А довечера заедно с приятелката си ще е във Велико Търново и ще правят някаква изложба.

# 224
Връща се в спешното, защото жена му се е оправила и са дошли на почивка в България и я е блъснал ТИР и е отново в кома!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт