Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 550
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Според мен точно Боби, Ина и Фотев ще са главните герои този сезон. След това ще е Банков и жена му. Добър избор на актриса, което предполага, че тя активно ще участва.
Не вярвам. Точно Банков и жена му ще са в центъра, останалите след него. Вероятно след неговата история ще са Зорница и Марио. Колкото и да е неприятно за някои, все пак Зорница е свързана с Банков, имат обща история и там ще се захванат също. Като цяло мисля, че около тези четиримата ще се акцентира малко повече , има поле за интрига.

Само да не пипат Марио и Зорница, иначе който с когото искат да завъртат.

# 196
Вера, притеснява ме, че заради великия Доцент ще орежат времето на всички останали персонажи. Има страхотни герои, но налинтрябва да гледаме Банков....

# 197
Аааа, всички, няма да са на всички, Жековите вълнения ще са втората гранде история, видяхме че на финала цял епизод на тях им отделиха.

# 198
Вера, притеснява ме, че заради великия Доцент ще орежат времето на всички останали персонажи. Има страхотни герои, но налинтрябва да гледаме Банков....

Надявам се, че няма да забравят кой изнесе целия минал сезон на гръб, когато Вергов не участваше.
Не говоря само за Велислав и Димитър, а също така и за Ирина Митева, Васил Бинев, Димо Алексиев, Дария Симеонова и т.н.
Ще е много грубо и непрофесионално да забутат именно тях на заден план, но ще видим.

# 199
Ключовата дума е баланс, напипат ли го всичко ще е наред, ама..........
И като се има предвид, че и други нови ще има, не ми се мисли как ще набутат толкова народ в 40 минути пълноценно

# 200
Според мен точно Боби, Ина и Фотев ще са главните герои този сезон. След това ще е Банков и жена му. Добър избор на актриса, което предполага, че тя активно ще участва.

Репортажа доста недвусмислено показа, че Банковата история ще е централна.

Както каза Майчето, всичко трябва да е с баланс. Добре поднесени истории, балансирани, поддържащи интереса. На това се надявам.

Димо и Дария вече няма да участват.

# 201
Аааа, всички, няма да са на всички, Жековите вълнения ще са втората гранде история, видяхме че на финала цял епизод на тях им отделиха.
Даже, за ваше успокоение с Дона, ще забравят за Албена и Тони и вашето момче ще остане извън лапите й. Joy Ще ходи да специализира с Мишева. Grinning

Имаме снимка вече:

# 202
Даже, за ваше успокоение с Дона, ще забравят за Албена и Тони и вашето момче ще остане извън лапите й. Joy Ще ходи да специализира с Мишева. Grinning

Имаме снимка вече:

Дано да акцентират върху това  как двамата преодоляват мъката си и успяват да запазят любовта си, докато Зорница да му напомня само за това колко виновен се чувства спрямо съпругата си.

# 203
Ахахха. Какво ми дойде на ума. Марио захапва по жената НА Банков, което наранява жестоко Зорница, и тя се самоубива😎😃

# 204
Хъмбъл, Joy.......но не е лоша идеята като цяло, макар да харесвам Зорничка и не искам да я морят Grinning

# 205
Физиономията на Ани Пападополу на тази снимка сякаш цялата мирова скръб изразява. И за да подсилят ефекта и бели кичури са й направили. Тя вярно от кома излиза, ама малко ми се струва крайно.

# 206
Физиономията на Ани Пападополу на тази снимка сякаш цялата мирова скръб изразява. И за да подсилят ефекта и бели кичури са й направили. Тя вярно от кома излиза, ама малко ми се струва крайно.
Тя повече на майка му прилича, отколкото на жена му Simple Smile

# 207
Ей, сега ще видите какво е то кахърна физиономия Joy

Mалко са се престарали гримьорите, като труп са я гримирали, по-леко с контурите ако може, айде бледа добре, ама.....

# 208
аз съвсем сериозно започвам да си мисля, че Банкова ще се влюби в Марио. Банков ще започне да преосмисля жертвите, които е направил за нея, а именно Зорница. И втората половина ще гледаме как се влачи след нея, а Марио как се разкъсва между две жени. Накрая ще спечели Тони👍😀

# 209
аз съвсем сериозно започвам да си мисля, че Банкова ще се влюби в Марио. Банков ще започне да преосмисля жертвите, които е направил за нея, а именно Зорница. И втората половина ще гледаме как се влачи след нея, а Марио как се разкъсва между две жени. Накрая ще спечели Тони👍😀

Е то това е като любовния четириъгълник между Божинов, Ники Михайлов, Алисия и Николета.
Искам нещо по- смислено да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт