Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 532
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Калинка, те отдавнa навлязоха в нея Joy

# 181
Марио и Зорница имат моята благословия да се вихрят из болницата Wink

Само ще каза, че ако тази Жена Чудо рипне безпроблемно сценаристите ще бият по тъпотия и живата Галя след катастрофата.

И не само твоята. Wink

Смятай, че минимум в инвалидна количка ще я гледаме. Няма да вземат известна актриса като Ана Пападопулу, която само да лежи на легло.

# 182
Е, то е ясно, че ще рипне 😀 затова и предполагам не са взели тази, която първоначално изигра Банкова, тя нали не е актриса по професия.
А пък и сега в репортажа Пападополу каза, че се консултирала за ролята с нейн братовчед лекар, т.е. бързо ще я събудят.

# 183
Явно обаче само за кратко е била будна, щом все още е интубирана. Било е временно.

# 184
И  сигурно ще е с всичкия си, както казах Жената Чудо на сценаристите Joy

# 185
И  сигурно ще е с всичкия си, както казах Жената Чудо на сценаристите Joy
Научна фантастика? Simple Smile

# 186
  • Кърджали
Те такъв жанр фантастика няма, сценаристите сега поставят основите му...

Уф, хем ме избива на жлъч леко, хем ми се иска да видя какви ще ги надробят пак...

# 187
В университета се шегуваха да не измисляме нова математика, тук аз ще кажа на сценаристите: "Не измисляйте нова медицина!!!" Joy

# 188
В университета се шегуваха да не измисляме нова математика, тук аз ще кажа на сценаристите: "Не измисляйте нова медицина!!!" Joy

Toва за математиката, мисля, че мога да се досетя коя ти го е казала. Wink Grinning А медицината - мисля, че отдавна са я измислили вече и си я практикуват хахаха.

Последна редакция: вт, 17 юли 2018, 22:52 от yanitsa.s

# 189
Много харесвам Ана Пападопулу, много ще ми е приятно да я гледам. Но това решение с възкресението на съпругата на Банков бие тъпомера. Изобщо не си спомням образът от снимката на съпругата и за мен няма никакво значение, че друга актрисе ще играе възкръсналата жена. Много, много тъпо! И от какъв зор ще се връща от Германия? Може би Банков разчита на "светилата"   в "Св.Кирил"??? Малко вероятно!
Зорница и Марио твърдо ги искам в сериала, като водещи персонажи и се надявам на това! Не ги пускам никъде!  Искам да гледам тази двойка!
Бих искала героят на Шопов да се изпълнява от актьор млад, красив и талантлив, каквито има! Не зная как ще го изтърпя това дръвце?

# 190
  • Кърджали
Аз ли му свикнах на Наум Шопов, но нямам против да продължи да участва. Ще си го гледам.
Обаче Христо Шопов да убедят да участва, дори и само за няколко серии, ех дето се вика, банкет ще вдигна.
Искам и развитие на връзката между Стаменова и Врабчев, макар че там тая я окепазиха, че не знам ... Врабчев, докато не се тресеше от ревнива злоба си ми беше много интересен за гледане. Може би защото ми допада частицата жлъчност в коментарите му, но ми е един от героите, които искам повече да развият. Макар че страх ме хваща, то който образ се хванат да развиват добро не го очаква.
Като цяло всички двойки да си ги дават.

# 191
Аз искам нови персонажи! Не харесвам, отдавна ми омръзнаха и не гледам сцените с Шинова и Вачкова. Абсолютно безинтересни герои, зле пресъздадени. Като си спомня протяжната сватба на Жекова и неистовите крясъци на героинята на Шинова на пресконференцията ми става гъша кожа.
Дразни ме с неспособността си да пресъздаде образа и Шопов. Този човек една любовна сцена не може да изиграе сносно. Голям човек е, има гадже! Би трябвало най-елементарни неща да знае! Ми като се стеснява има хора актьори, млади, по-красиви, тях да наемат. Той връзкарчето само бецепси прави и с това приключва. Какъв е смисълът от неговото персонално участие???

# 192
  • София
Според мен точно Боби, Ина и Фотев ще са главните герои този сезон. След това ще е Банков и жена му. Добър избор на актриса, което предполага, че тя активно ще участва.

# 193
Според мен точно Боби, Ина и Фотев ще са главните герои този сезон. След това ще е Банков и жена му. Добър избор на актриса, което предполага, че тя активно ще участва.
Не вярвам. Точно Банков и жена му ще са в центъра, останалите след него. Вероятно след неговата история ще са Зорница и Марио. Колкото и да е неприятно за някои, все пак Зорница е свързана с Банков, имат обща история и там ще се захванат също. Като цяло мисля, че около тези четиримата ще се акцентира малко повече , има поле за интрига.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 07:59 от yanitsa.s

# 194
Съмнявам се, че ще поверят главният сюжет на дървото Шопов.

Общи условия

Активация на акаунт