Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 583
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сега видях, че Наум е написал под новата си снимка в инстаграм, че почивката му приключва и започва снимки. Е добре де как огря в репортажа вчера и в Гърция беше едновременно? Интересно. Thinking Grinning

Заблуда на врага със снимката от Гърция! Бил е на снимки днес и значи е той! Simple Smile

# 256
Сега видях, че Наум е написал под новата си снимка в инстаграм, че почивката му приключва и започва снимки. Е добре де как огря в репортажа вчера и в Гърция беше едновременно? Интересно. Thinking Grinning

Заблуда на врага със снимката от Гърция! Бил е на снимки днес и значи е той! Simple Smile

Калинка, да не би да си го попитала?

# 257
  • Там,където се събуждам щастлива.

Калинка, да не би да си го попитала?

Да! Винаги е много любезен и нормално си отговаря! Не мазнотиите на един друг образ!

# 258
Мен ме измъчва друг въпрос. Защо Банков е върнал жена си в България и точно в Св. Кирил? И защо тя е интубирана, нали се беше събудила от комата?

# 259

Да! Винаги е много любезен и нормално си отговаря! Не мазнотиите на един друг образ!

И на мен ми прави впечатление това. Поддържа много хубава връзка с феновете си, отговаря на абсолютно всеки. В това отношение много му се радвам.

# 260
  • Разпиляна във въображението

# 261
  • София
Искам да има сблъсък между Фотев и  Банков, но не виждам как ще стане. Предполагам, че той ще настани жена си в болницата и няма да работи там. Какво ще го интересува Фотев и новия директор.

# 262
  • Разпиляна във въображението
Продължава да ми е странно как един мъж настанява жена си там, където работи бившата му любовница, която е абортирала заради двамата.

# 263
Продължава да ми е странно как един мъж настанява жена си там, където работи бившата му любовница, която е абортирала заради двамата.
А после като се възстанови? Миличко, да ти представя жената, с която живеех, докато беше в кома. Тя малко забременя по едно време, ама не се притеснявай, тя оправи нещата. Grinning

# 264
  • Ню Йорк
А после като се възстанови? Миличко, да ти представя жената, с която живеех, докато беше в кома. Тя малко забременя по едно време, ама не се притеснявай, тя оправи нещата. Grinning

Ми не е като да не се случва в реалния живот. Даже и по-унизителни ситуации съм виждала.

# 265
Мириел, на мен едва ли ще ми е по-странно от приятелството на Виолета и Галя, особено как втората търсеше съвети и коментираше проблемите с ерекцията на мъжа си с бившата му жена, предвид историята помежду им.

# 266
Мириел, на мен едва ли ще ми е по-странно от приятелството на Виолета и Галя, особено как втората търсеше съвети и коментираше проблемите с ерекцията на мъжа си с бившата му жена, предвид историята помежду им.
Майче, то такива неща в днешно време май не са много странни вече. А мисля, че тяхното помиряване и приятелство възникна след като Галя оперира Виолета. Тогава последната й беше благодарна и някак омекна. Но това, за което говори Мириел на мен също ми е доста странно. В реалния живот не знам дали някой би го направил, освен ако не е много безочлив човек.

# 267
Ех, момичета много се затруднявам така!!!
Чета и двете теми, но в онзи момент нямам възможност да пиша. Влизам сега да напиша нещо на Москита и се сещам, че тя не пише тук, чудя се, къде съм чела нещо, абе мъка! И от това прескачане ми минава писателският ищах.

Ванилия, аз не си спомням в детайли съпругата от 4 –ти сезон и за мен няма значение, че ще бъде друга актриса. Много харесвам Пападопулу и мисля, че ще спечелим, като зрители от нейното участие. Много фина, деликатна и чувствителна жена е и талантлива.
Гледала съм ги в „Мисия Лондон“ с Вергов и са прекрасни партньори двамата!

По повод идването в Бг. на Банков и Ева си мисля, че те се връщат, след като тя се е стабилизирала в Германия и онези снимки от болницата, които са давали в репортажа от първият снимачен ден е възможно да са спомени.
Не мисля, че тук в Бг. ще лежи в болница. Минали са поне 6-7 месеца откакто възкръсна.

# 268
Melanie, не е проблема в това, че ще участва друга актриса или точно Пападополу, и в други сериали се е случвало. Тъпото е, че твърдят, че въобще не сме виждали Ева Банкова.
Да, със сигурност има и хора, които не я помнят, но е обидно към самата жена.

# 269
Кой твърди, че не сме я виждали? Естествено, че сме я виждали. Предполагам  замисълът за 4-ти сезон е бил съвсем друг, но напускането на Вергов е объркало нещата и са писали нов сценарии в движение. В суматохата са направили грешки и недоглеждания. Сега ще се стараят да канализират нещата, но ще видим дали ще успеят или отново ще си задаваме въпроси, като при възкресението на Ева.

Общи условия

Активация на акаунт