Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 685
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
На помен на Фотев 

# 346
Те боб хвърлят за него, че и на помен да му ходят.

# 347
Да си обединят усилията в молитвите Фотев да не закача никой от болницата Joy

# 348
  • Бургас
тя каквато е кльощава.......направо познахме, а не сме и убедени, че продуцентите имат реална представа за размера на корема по месеци, съдейки по всички новородени- идея си нямат, направо ги раждат героините на 3-4 месеца, лъснати и изгледани

# 349
  • Кърджали
Мен страх ме хваща от скоковете във времето. Все не го правят както трябва и после главата ти е пълна с въпроси. Не им се удава много много, да не се занимават с такива "сложни" задачи.

# 350
Е ми какво ще пропуснат като информация - Марио и Зорница си живуркали щастливо, посещавайки Тони и помагайки му да оздравее. Ина и Боби са щастливи в трепетно очакване на бебето. Галя ще ражда или е родила, Албена може да е започнала пак да брои шипки, горски ягоди и боровинки. Мазов образова Стефчо, а Лора му се нерви от време на време. София и Врабчев си се обичат и те, а Владов и Пенев клюкарят както винаги.
Не е като да сме пропуснали много весели и щастливи моменти Joy

# 351
  • Бургас
Според мен ще е бременна Мишето , да има напрежение и ще върнат Григорова, че да има съспенс......не може всичко да е розово и да си гледат просто така децата.

# 352
Малък Стефчо знае Менделеевата таблица вече. Animal Joy Cat Догодина ще кандидатства.

# 353
Така е Майче, много мразя да ни спестяват щастливите моменти. Grinning Хубаво е да ги виждаме, че като знам как ще почнат с драмите от първи епизод (особено при Марио и Зорница)...

Ди, малък Стефчо вече ще е възпитан по гочевския модел. Joy Mенделеевата таблица е едно на ръка. Grinning

# 354
Тя Стилянова май не се е меркала на снимки, има ли някаква информация дали въобще ще снима?

На мен тя ми е любимка, надявам се поне за малко да се включи Simple Smile

# 355
  • Кърджали
И гледаме как Марио и Зори се карат, Фотев избягал от затвора (нали е модерно сега) и застанал на вратата на Борис и Ина, Врабчев и София пак в някаква криза, този път Врабчо гледа настрани, Тони пак се тръшка, но този път за друга девойка. При Мазови е малко сложно, то на тях кво ли не им се случи вече... И телевизора ми хвърчи от терасата. А, чакайте, то и Банков се върнал, там вече ков ще забъркат, бедна ми е фантазията, най-много да се окаже, че е крил че има и друго дете. Ще ги черпя ако вкарат призрака на Виолета, примерномза да сд показва от време на време и да вика " Банков, Банков, кви ги забърка бе човек"
В този сериал са ни показали, че няма невъзможни неща

# 356
С чука по главата ще ни почнат, е може да не е точно първи епизод - от втори да е Grinning

Ралица също е на сета. Simple Smile

# 357
  • Разпиляна във въображението
Ралито може и да е родила, но е по-лесно да се направи бременност, отколкото да се прикрие.

# 358
  • София
Аз също си мисля, че Мишева ще е бременна от Стефан.

# 359
Аз също си мисля, че Мишева ще е бременна от Стефан.
И аз ще се застрелям. 

Общи условия

Активация на акаунт