Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
А ми мисля стане ли август, то до средата трябва да са пуснали промото за сезона, а в началото на септември вече за премиерния епизод.
Няма да е само за Банков в това съм сигурна.

# 631
Владо Пенев ще е новият директор!
Ще е тъст на Банков.

# 632
Владо Пенев ще е новият директор.
Анестизиолог, сега се връщал от Япония и ще бъде тъст на Банков. 
В момента е по Нова

# 633
Ох, нов директор, ново 20. Айде пак. Grinning Охоо, че и тъст. Значи ще има сблъсъци с Банков заради Ева, ако тепърва трябва да разбере за връзката му със Зорница.

# 634
Хаха Майче, учудих се откъде ти дойде изведнъж това прозрение, а то какво било Grinning
Ами супер, миналият сезон Захариев ме влудяваше какво мекотело е като директор, надявам се този да е по-добре, а Владо Пенев има достолепен вид. Simple Smile

# 635
  • Русе
Изпреварили сте ме. Тъкмо влизах с новината Simple Smile

# 636
Искам да е гадняр и да го гърчи всичките, а не само Банков Grinning
Моски, звездите ми го говорят Wink Grinning

# 637
Щом и тъстът чак вкараха в историята, значи Банков твърдо ще си седи при жената.
Майче, според мен ще ги гърчи всичките и те естествено ще бъдат както обикновено на нож с него.
Интересно какъв лекар ще бъде.
Яни, Зорница дано там си седи на завет при Марио, че ако ще трябва да се разправя с бившия, с жена му и с баща й, горко й. Grinning

# 638
Ооо, много найс. Grin Банков ще си седи на дупето и няма да натиска Зорница по ъглите. Joy От сутринта ме радват с новини значи хахах. Ама много анестезиолози в тая болница станаха изведнъж. Мислех си, че току виж повторят любовна история с директор, нали Марта му е приятелка, но няма. Според Владо Пенев няма да има пресичане на техните сюжетни линии.

# 639
Яни, те направиха всичко възможно да ни намекнат, че няма да възраждат любовната линия Банков-Огнянова - жена му върнаха, тъст му вкарват, ако и сега не се е разбрало като последна отчаяна мярка ще съживят и дъщеря му Joy

Ванилия, благодаря, не бях видяла, че си написала, че е анестезиолог. Демек ще диша във врата на зет си и по време на операция Grinning

# 640
Моски, от сега съм сигурна, че на промото Банков, тъстът и жена му  ще са тримата един до друг. Зорница ще е встрани някъде с Марио. Изобщо няма да има допир с него, сюжетните им линии ще са отделни.

Марта и снимка вече е качила:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 10:28 от yanitsa.s

# 641
Москита, аз се редактирах и в последствие го добавих, за да не пиша двоен пост.

Каза ли още нещо интересно, защото излязох и не го догледах до края?

# 642
Оох, с каква новина ме будите! Абе колко още от родата на Банков ще вкарат?? Само с фамилията ли ще ни занимават?

# 643
Искам да ги гърчи качествено всички, че то много скучно ако само Банкови, Фотев никой освен жена си не тормози,е и малко и Захариев. Grinning

# 644
Явно снимат в Германия.

Общи условия

Активация на акаунт