Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 897
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Карамазов ще играе поп Пандо Simple Smile Найс
Да не е някой монах/ поп и да се покайват при него, че грешниците са много в тази болница Grinning
Недей, че и той ще стане един грешник: (да видим кой ще се сети откъде е с нимката  хахахах)

Докторките умират сами, римейк  на Откраднат живот. 😁
Ричард Чембърлейн си призна, че е гей през далечната 1993 г.

# 616
Обаче това е доказателството, че пети сезон е бил успешен - имат достатъчно пари да си позволят всякакви звезди! Grinning

Милошев е развързал кесийката, това е сигурно JoyJoyJoy
Остава да видим четвъртия(не мисля, че повече нови ще видим). Надявам се поне той да е някой непознат за публиката.

# 617
Карамазов ще играе поп Пандо Simple Smile Найс
Да не е някой монах/ поп и да се покайват при него, че грешниците са много в тази болница Grinning
Недей, че и той ще стане един грешник: (да видим кой ще се сети откъде е с нимката  хахахах)

Оооо, любим филм и още по-любима книга-Птиците умират сами !
Това е една от любовните истории, които съм преживявала много вътрешно !

# 618
Мен ако питате, по-добре да вложат малко пари в писането на сценариите и да си отделят едно перо да наемат човек да им следи взаимовръзките и тайминга, да няма пак "бебето, с което забременях преди шест месеца, сега щеше да прохожда" Joy

Mоски, ей тука в тази прекрасна тема има доброволци за тия неща. Справяме се перфектно. Да действат. Joy

# 619
Само ще кажа, че ако сценаристите с актьорите, които имат на разположение не им дадат страхотен материал за работа.......ми по-добре да се откажат от тази професия и да спрат да мъчат и тях, и нас.

# 620
Само ще кажа, че ако сценаристите с актьорите, които имат на разположение не им дадат страхотен материал за работа.......ми по-добре да се откажат от тази професия
То досега щото винаги беше страхотен... Neutral Face Grinning Май трябваше доста да са се отказали. Grinning

# 621
  • Кърджали
Ааааа, стига наблъскване на звезди! В друг сериал  да ги вкарат!

Ама Христо Шопов няма да откажа Heart Eyes
Лично ще отида да ги почерпя една бира ако го вкарат в сериала. Ама не вярвам. Нищо де, до десети сезон има време...

# 622
И аз много бих се зарадвала на Шопов старши.
На Карамазов също се радвам.

Бахаров - не. Нещо откакто се захвана с лотарията ми стана досаден и скучен...

# 623

Недей, че и той ще стане един грешник: (да видим кой ще се сети откъде е с нимката  хахахах)

Дона, "Птиците умират сами". Ричард Чембърлейн - отец Ралф и Рейчъл Уорд - Меги.

# 624
  • Ню Йорк

Дона, "Птиците умират сами". Ричард Чембърлейн - отец Ралф и Рейчъл Уорд - Меги.

Как от "Откраднат живот" се стигна до Чембърлейн  newsm78  Да не се пускат слухове, че ще участва в ролята на дърт гей професор  Joy Joy Joy

# 625
В инстаграма на Наум са го попитали до кой епизод са стигнали, а той казва, че са заснели първите 10 епизода. Бързо работят хората. Simple Smile И за Карамазов го питат дали участва, ама не знаел. Grinning Да, повярвах му.Joy

# 626
Значи можем скоро да очакваме промото да излезе, миналият сезон го пуснаха, когато бяха стигнали до 15-16-ти епизод.

# 627
Мхм, ще видим дали ще полетят този път Grinning
Може би по другата седмица ще пуснат промото на сезона, а малко по-късно и за премиерата на 6-ти.
Дона, казвам ти, че тези хора не обръщат внимание какво пишат и с кого се снимат Grinning

Последна редакция: нд, 29 юли 2018, 09:50 от maichetoo0o

# 628
Колко време преди старта на сезона започват да въртят промото? От сега се настройвам с мисълта, че в общи линии ще е само за Банков.

# 629
Колко време преди старта на сезона започват да въртят промото? От сега се настройвам с мисълта, че в общи линии ще е само за Банков.
Миналият път го пуснаха около месец преди началото. Няма да е само за него, ще пуснат за всеки по нещо. Поне в промото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт