Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 901
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
И ако някой още има съмнение, че Владо Карамазов ще участва в сериала - току-що Наум е пуснал снимка от снимките в църквата с надпис, че е направена от Карамазов. Който едва ли присъства там само за да им щрака снимки Grinning

Eто я:
Скрит текст:

Леле, майкооуу Grinning Scream

# 601

И ако някой още има съмнение, че Владо Карамазов ще участва в сериала - току-що Наум е пуснал снимка от снимките в църквата с надпис, че е направена от Карамазов. Който едва ли присъства там само за да им щрака снимки Grinning

Eто я:
Скрит текст:

На мен принципно ми е все едно дали ще участва или не, нямам против него. Като всеки нов персонаж с нова история очаквам да ми е интересно.

# 602
Ааа, да, той нали се изявява и като фотограф. Явно в самото начало се включва.

# 603
Чакаме Захари Бахаров Joy
Яни, аз също нямам изобщо против, нека да участва, само да не прекалят, наблъскаха звезда до звездата мила моя майнольо и десетина сюжетни линии и малко се опасявам накрая да не стане така, че да не успеят да си развият историите.

# 604
  • София
Карамазов ще играе поп Пандо Simple Smile Найс

# 605
Да не е някой монах/ поп и да се покайват при него, че грешниците са много в тази болница Grinning

Ех, Роси, мислим еднакво Joy

# 606
  • Там,където се събуждам щастлива.
Как разбрахте, че е църква? (Нещо нищо не виждам напоследък....Wink)

Малка лудост почва да става с всички неща, които артистите пускат! Нямаше го това чудо в миналите сезони и се гледаше от хората. Сега чакат цяла България ли да гледа, като правят подобна реклама....Не знам....

# 607
Карамазов ще играе поп Пандо Simple Smile Найс
Да не е някой монах/ поп и да се покайват при него, че грешниците са много в тази болница Grinning
Недей, че и той ще стане един грешник: (да видим кой ще се сети откъде е с нимката  хахахах)

# 608

И за завършек Теодора Духовникова. Все приятелчета на Вергов. Найс а? Joy

# 609
Как разбрахте, че е църква? (Нещо нищо не виждам напоследък....Wink)
Калинка, на тази снимка точно не си личи толкова ясно, но преди няколко дни нали бяха наслагали няколко - и Наум, и Марта, и се виждаше, че са в църква, а Наум и Ирина бяха точно с тия дрехи.

Да, бе Яни, като ше е гарга, да е рошава. Иван Юруков да дойде, Яна Маринова, изобщо, има актьори като за още десетина сезона Grinning
Обаче това е доказателството, че пети сезон е бил успешен - имат достатъчно пари да си позволят всякакви звезди! Grinning

# 610
Дона, е ми той трябва да се впише в обстановката, няма да се цепи от колектива я Joy

И за завършек Теодора Духовникова. Все приятелчета на Вергов. Найс а? Joy
И епизодите трябва да са двойни всеки ден, че то с толкова народ не знам как ще смогнем Joy

# 611
Аз пък се изнервям вече.Бях си пожелала да видим нови,свежи,непознати лица,на който да дадат шанс за изява.Като на Ирина ,на Бинев,нали само в дублажа се е изявавал,Димитър,Теодора и тн.А те са решили пак да въртят едни и същи лица до пипадък.И понеже Ани и в друг филм е играла жена на Вергов,щом ще идва Карамазов,да вземат и Духовникова да му е жена,това ще е третия сериал,в който са двойка.

# 612
Ааааа, стига наблъскване на звезди! В друг сериал  да ги вкарат!

Ама Христо Шопов няма да откажа Heart Eyes

# 613
Мен ако питате, по-добре да вложат малко пари в писането на сценариите и да си отделят едно перо да наемат човек да им следи взаимовръзките и тайминга, да няма пак "бебето, с което забременях преди шест месеца, сега щеше да прохожда" Joy

# 614
Обаче това е доказателството, че пети сезон е бил успешен - имат достатъчно пари да си позволят всякакви звезди! Grinning

Аааами, лъжеш се. Joy Как ще е бил успешен, след като Вергов се връща да му вдигне рейтинга? Пети сезон е най-слаб, питай рейтинг специалистката. Пък ако не - гледай лайковете, те доказват всичко. Wink

Общи условия

Активация на акаунт