Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 754
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Здравете,
Не съм писала в темата, но я следя. Гледах сериала от момента, в който се появи Юлиян Вергов, както и последния 5 сезон. Изпускам по някоя серия и затова четях темата за да наваксам изпуснатото...Simple Smile
Имам въпрос за последната серия. Когато бяха в ресторанта Ина и Фотев, в нейната чиния пържолата беше сурова?! Или поне така видях?! Това беше наказание от негова страна или тя е суровояд?
А относно финала - прекалено ми беше захаросано и настъкмено... На страна отразяването на сватбата - повече отколкото на Принц Хари

Здравей, и аз преди време се канех да пиша за тая пържола, защото ми направи много силно впечатление. Беше наказание от негова страна. Доколкото стана ясно по-рано в сериала, Ина е вегетарианец, дори май веган, а той я кара не просто да яде месо, ами и сурово, гнус. Беше в по-първите епизоди, когато изброяваше на Тасев с какво се храни - салати, водорасли, кълнове, чия, лимец, не знам още какво беше Simple Smile 

# 76
Фотев се движи в крак с бг музиката и иска Ина да им подражава. Ако Тасев не се беше появил, щяхме да видим как се мята по масата, заръфала пържолата.  Grinning

# 77
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Фотев поръча пържолата да е кървата, защото Ина беше направила аборт /тогава такава беше информацията му/ и искаше да й даде нещо с което да укрепне.

Опитах се да гледам снощи филма Въздесъщият, но заспах, когато жена му и приятелката му бяха заедно. Не е заради филма, но нещо много късно ми дойде.

# 78
И аз снощи не го гледах и сега ме е яд.

# 79
  • София
Благодаря за отговорите! И аз останах с такова впечатление, но не бях сигурна...
Хареса ми играта на Фотев. Странно защо този актьор толкова години е използван само с гласа си, а не и с уменията. Гледах много хубаво интервю с него.
"Въздесъщият" ми хареса. Цял ден си мисля дали в офиса нямаме камери Rolling Eyes Кара те да се замислиш дали е добре да знаеш или по-добре да си в неведение..

# 80
И аз снощи не го гледах и сега ме е яд.

Има го в Нова Плей.Тъкмо е и без реклами Simple Smile

# 81
  • София
Може ли още нещо да попитам /да си наваксам пропуснатите моменти в сериала/? Малкото дете на Захариев на каква възраст е? Родителите са постоянно в болницата и не ми става ясно кой и кога го отглежда. Общо взето ми се струва, че всички бебета/деца или се самоотглеждат или не знам?!

# 82
  • Ню Йорк
Може ли още нещо да попитам /да си наваксам пропуснатите моменти в сериала/? Малкото дете на Захариев на каква възраст е? Родителите са постоянно в болницата и не ми става ясно кой и кога го отглежда. Общо взето ми се струва, че всички бебета/деца или се самоотглеждат или не знам?!

Мисля, че на около 2г е Пешко и има детегледачка постоянно.

# 83
  • София
Галактическа принцеса благодаря!:plus1:

# 84
И мен много ме е яд за пропиленият талант на Бинев,с тази работа само зад микрофона.
Гледах и аз "Вездесъщия",ама уж,щото заспах.Не съм впечатлена,щом не го догледах.Според мен е трябвало да се казва "воайорът".Доста грубо , да наблюдаваш и се ровиш в живота на хората.Впечатли ме само болният баща,за първи път гледам актьора,хареса ми.

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 22:52 от *Амбър*

# 85
  • Там,където се събуждам щастлива.
Бинев казва в едно интервю, че е настъпил период, в който не е получавал никакви роли и тогава е трябвало да се преориентира в дублаж. За съжаление, и той е от пропиляното поколение след 1989! Със същото са се сблъсквали много артисти (Милена Живкова и Ивайло Герасков също го казаха преди няколко седмици!)

# 86
Уоу какво затишие. Утре в на кафе ще бъде Ирина Митева, ако на някой му е интересно

# 87
Затишие, затишие, колко да е затишие? Grinning
Ще е интересно, но ще трябва на запис да се гледа, ако може и в записа да изключат Гала и остане само Ирина. Joy

# 88
  • София
Някой ако може да разкаже за интервюто на Ирина, че ми е много симпатична.

# 89
Гледах я Иринчето и в реала й казват Ина:)От Добрич е,работила е като барман в нощно заведение преди да я изберат за ролята.Има и изяви в театъра,не запомних постановки и театри.
Много се е притеснявала за ролята и правела постоянно лапсуси,Марта много й е помогнала за овладяване техниката на изказа.Имат общо с героинята във връзка с езотериката.Участва заедно с Наум в инициатива против тютюнопушенето,явно са решили да я продължат и след филма,похвално!Много сладка,земна,непрекъснато се усмихваше и разказа случки от детството си.Гала й пожела и занапред развитие в образа й в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт