Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Там,където се събуждам щастлива.
Радина Думанян ще е гост в “На кафе” утре! Може нещо да спомене от епохата Откраднат живот!

Фотев, че ще се спаси е ясно, ама Ина и Боби какво ще правят не знам...Дано сценаристите да са го измислили, че аз не мога!

# 61
Е, измислили са го или поне го мислят в момента. С тая кола и двамата са забегна към морето така като ги гледам по инстаграм. Не вярвам да ги махнат, на мен ми е по интересно Ина с кучето какво ще прави. На нея сезона й тръгна на кучета и нали щото годината на жълтото куче и нейното жълто ще има да търка с парцал по цял ден.
Между другото явно наистина другия месец ще започват снимки, защото днес около офиса им видях доста от сценаристите.

# 62
Аз си мислех, че жената на Милошев пише сценариите, но се оказа, че мъж е главен сценарист.

Опитах си да си представя как се снима и пише от два екипа за други два екипа и ми изглежда много шизофренично!

# 63
  • Русе
Събота, 22:30 ч по Нова ще дават "Вездесъщият"

# 64
Това за Карамазов сигурно ли е? Харесвам го, дано наистина участва.

# 65
  • Ню Йорк
Блатечки как ще придумат, щото само той липсва  Joy Joy Joy

# 66
  • Разпиляна във въображението
Няма нужда от Блатечки. Не го харесвам. Идва ми няколко идеи по-лигав с това присвиване на учите и усмивката.

Радвам се, че съпругата на Милошев не е главна.

# 67
Мисля си, че Милошев не е тъп, за да не осъзнава какво е нужно за успех и че не може да се постигне с всеки, дори и да му е най-близък приятел. Интересно, че дори идеите на зрителите изиграват роля, защото съм убедена, че ако Александър Алексиев не играеше с баща си, зрителите много повече щяха да му дадат шанс и да го харесат. Понеже съм пак в първи сезон и виждам много хубави моменти с него. Димо Алексиев също играе много по-различно в началото и се вижда, че няма опит, не е блестящ, какъвто стана по-късно, но получи шанс от зрителите да се развие....

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 09:23 от Kalinka

# 68
  • София
Моньо Монев днес е рожденик! Grinning

# 69
Да споделим и една хубава новина, за актьора Велисвал Павлов, ако може Simple Smile
Грабна призът за най-добра мъжка роля във филма „Вездесъщият" на фестивала в Ст.Загора "Златната липа". Да му е честита наградата.

https://dariknews.bg/regioni/stara-zagora/bozhestveniiat-poriady … obyr-film-2101775

И пак да кажем, за тези, които искат да гледат филма, по Нова тази събота, в 22.15 ще се излъчва Simple Smile

# 70
  • Русе
Привет!

sway911029, много готин аватар и подпис.
И специален поздрав за Амбър:

https://www.instagram.com/p/BibD4UyH09K/?hl=bg&taken-by=julianvergovnet

# 71
Хи хи благодаря HugНе му ги пропускам аз изявите във фейса и инста.
Честита да му е наградата на Велислав,Юли взе "Златното перо".

# 72
  • Разпиляна във въображението
Браво на Велислав и честит рожден ден на Моньо Simple Smile

# 73
Да му е честита наградата на Велислав.
И Моньо да е все така усмихнат.
Хм.. да не би аз нещо да съм проспала, щото във фейса в групата търсят промо за 6-ти сезон... Thinking
Lubito, мерси.
Между другото, ако има хора от Пловдив и им е интересно на 9 юни Павел Веснаков ще изнесе лекция на тема ТВ сериал срещу кинофилма
https://www.facebook.com/events/469633943468658/?ti=cl

# 74
  • София
Здравете,
Не съм писала в темата, но я следя. Гледах сериала от момента, в който се появи Юлиян Вергов, както и последния 5 сезон. Изпускам по някоя серия и затова четях темата за да наваксам изпуснатото...Simple Smile
Имам въпрос за последната серия. Когато бяха в ресторанта Ина и Фотев, в нейната чиния пържолата беше сурова?! Или поне така видях?! Това беше наказание от негова страна или тя е суровояд?
А относно финала - прекалено ми беше захаросано и настъкмено... На страна отразяването на сватбата - повече отколкото на Принц Хари

Общи условия

Активация на акаунт