Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 40 864
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Не си харесвам дясното ухо, дали може да направи нещо по въпроса?

# 136
Не си харесвам дясното ухо, дали може да направи нещо по въпроса?

Аз се нареждам на опашката за ц*ци, корем и бедра.... People Princess

# 137
Аз ще изчакам едно 10-15 години да понатрупа опит и тогава, тъкмо тогава гравитацията ще почне да надделява  Joy

# 138
Сега е Доктор едно Наум.

Ще се жертвам момичета първа да мина Blush

# 139
Сега е Доктор едно Наум.

Да не би да си го изпитвала?

# 140
Сега е Доктор едно Наум.
Да не би да си го изпитвала?
Неееее, аз съм в друг университет, Дона Лучия и изпитвам предимно по Неврология Stuck Out Tongue Winking Eye Smiling Imp
Той все се хвали, че си е взел изпитите с отличен. Grinning Само ще му кажа да не ми прави ухото като своето Grinning надявам се всичко да е точно

# 141
Аз ще изчакам едно 10-15 години да понатрупа опит и тогава, тъкмо тогава гравитацията ще почне да надделява  Joy
Той ще специализира в новото отделение по пластична хирургия в болница "Св. Кирил" при най-добрите специалисти, не се притеснявай за опита. Joy

# 142
  • София
Ралица Паскалева е родила момченце:https://www.blitz.bg/sport/svezho/shchastie-aktrisa-dari-nash-na … ednik_405406.html
Да са живи и здрави!

# 143
Много се радвам за нея. Да им е живо и здраво детенцето! Blush

# 144
Успокоихте ли страстите? Nature Fire

# 145
  • София
Една статия за Васил Бинев, ако ви е интересно:https://www.eva.bg/article/34921-Vasil-Binev-mazhat-na-Silviya-Lulcheva?page=1
Радвам се, че ще се снима в следващия сезон, без него няма да ми е интересно. Grinning

# 146
Чудесна новина, че ще бъде в новия сезон, щеше да е загуба да не участва. Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 17:32 от maichetoo0o

# 147

Ами не Simple Smile Аз ги почнах от Сезон 1 (не съм ги гледала) и съм до началото на 3-ти сезон Flushed Така че изобщо не съм ги успокоила страстите, ами даже май така ще си откарам до есента. Жалко, че няма с кой да си коментирам Smiley Някой друг да гледа старите сезони?

# 148
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз. Wink Започнах сега втори сезон. Бях и съм почитателка на Василев. Simple Smile

# 149

Ами не Simple Smile Аз ги почнах от Сезон 1 (не съм ги гледала) и съм до началото на 3-ти сезон Flushed Така че изобщо не съм ги успокоила страстите, ами даже май така ще си откарам до есента. Жалко, че няма с кой да си коментирам Smiley Някой друг да гледа старите сезони?

И аз гледам предните  сезони.
Но стигнах до 3 сезон и се оказа, че по списъка , който ми дадоха, се повтарят епизодите от втори сезон.
Току що изгледах епизода със смъртта на сестричката на Наталия.

Някой има ли епизодите оттук нататък? И къде мога да намеря епизодите от трети сезон?

Общи условия

Активация на акаунт