Откраднат живот 52 - Успокояване на страстите... до следващото изпитание

• 41 667
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък така и не мога да я харесам Диана със светла коса 😕 черното я отваря повече.

# 301
Не мисля, че някой от продукцията определя цвета  и формата на косата на актьорите. Струва ми се отдавате голямо значение на това. Те сега са и с морски загар  и никой не ги чака да изсветлеят.
Диана си смени цвета, след края на 5-ти сезон и си остава със същият цвят. Не вярвам в края на сезона да е питала "дали може"?
Шопов е абсолютен ръб с това киче на главата и няма проблем да снима в този вид. Ралица, ако снима сега ще е с къса коса.
Мишева в живота си ходи с нелепата прическа, която ме дразнеше през целият минал сезон.

Диана ми се иска да е със старият цвят на косата. Много й отива и подчертава красотата и изразителността на лицето й. Но жената така се харесва и си остава с новия цвят.

# 302
Е как ги оформят дамските със сигурност имат общо - права, вързана на опашка, кок, с букли и т.н., с цветовете е малко вероятно.

От новите прически само на Наум не ми харесва.

# 303
Диана още в началото на сезона се появи при Гала с изсветлени корени и тогава коментирахме тук, че явно ще сменя цвета. В последствие обаче не го направи и до края на снимките си беше с черна коса, а след финала ударно се изсветли. Дали си е нейна хрумка или е коментирано с екипа, не знам.
Аз обаче си мисля, че имат някакви договорки за външния вид. Може да не са супер строги и изискващи условия, но все пак да е упоменато да не правят супер драстични промени. Представете си утре някоя се боядиса ярко лилава или се остриже първи номер 😁

Тук нали имахме лице от кухнята, нека каже как стоят нещата в това отношение, на мен ми е интересно.

# 304
За "драстични" промени съм съгласна, че имат някакви граници, които трябва да спазват. Върху прическите им по време на сериала се трудят стилистите  на продукцията, това е ясно. Спомням си
Д.Захариев го "пуснаха" в началото с прическа, като герой на Лермонтов. А за лимбите на Захариев не искам да се сещам.
Тези детайли не са толкова важни, но това вторачване в цвета на косите на актьорите ме озадачава.

# 305
Мелани, ПР-а на продукцията е толкова добър, че освен за прическите им няма за какво друго да си говорим Joy

# 306
Гледахте ли Янина Кашева при Мон Дьо  вчера? Много  ми хареса интервюто, но аз смятам, че и много му се получават на Мон Дьо интервютата. Янина много я харесвам, много я харесах и вчера. Попитаха я и за Откраднат Живот естествено, даваха сцени от първи сезон, когато беше съвсем различна от сега. И се сетих още в първи епизод как Генадиев иска да смени децата, Катя се дърпа и тогава той ѝ каза (по спомени го карам): Това дете го чакам десет години, а сега ще го загубя, точно ти би трябвало да ме разбереш. Тогава Катя се съгласи и размениха децата. Останах с впечатление тогава, че Кръстева е загубила дете, но не си спомням в сезоните някога да се е споменавало подобно нещо. Защо тогава Генадиев го каза това и тя толкова бързо отстъпи при чутото? Аз ли нещо съм пропуснала? Нали някои гледате отначало епизодите, станало ли ви е ясно? Blush

# 307
ddimitrova01, спомням си го този момент. Коментира се и тогава и доста предполагахме, че е изгубила дете и заради това се е пропила.
В последствие обаче нищо не се каза за нейното минало, освен това, че е била влюбена в Генадиев и заради това е пазила тайната му, което я е съсипало.

# 308
ddimitrova01, спомням си го този момент. Коментира се и тогава и доста предполагахме, че е изгубила дете и заради това се е пропила.
В последствие обаче нищо не се каза за нейното минало, освен това, че е била влюбена в Генадиев и заради това е пазила тайната му, което я е съсипало.
Загатват нещо, а след това не го довършват. Thinking Тя не се ли пропи, заради тайната?  Преди това ѝ нямаше нищо.

# 309
На мен ми е останало в главата един разговор на д-р Кръстева в който се разбира, че е загубила мъжа си и детето при катастрофа. Това беше в първите сезони. Ама после така и остана във въздуха.

# 310
  • Кърджали
Мъжа и не беше ли този професор, дето помагаше на Александър., пфу забравих му името... Вярно гледах повече за фон, ама по едно време нещо такова помня

# 311
На мен ми е останало в главата един разговор на д-р Кръстева в който се разбира, че е загубила мъжа си и детето при катастрофа. Това беше в първите сезони. Ама после така и остана във въздуха.
Нищо такова не помня. Може и така да е било.
Мъжа и не беше ли този професор, дето помагаше на Александър., пфу забравих му името... Вярно гледах повече за фон, ама по едно време нещо такова помня
Камбуров ли? Не. Той е оперирал и спасил Александър като малък.  После имаха някакви отношения с Кръстева, но те май бяха приятелски, въпреки че живееха май заедно.

# 312
  • Кърджали
Да, Камбуров... Аха, аз нали освен освен сезона с Банков, другите ги гледах като фон, ат затова е настъпило такова объркване в мен

# 313
  • in Wonderland
Къде видяхте, че Ралица П. Е с къса коса??

# 314
Къде видяхте, че Ралица П. Е с къса коса??

Още в края на снимките на 5ти сезон се подстрига.

Общи условия

Активация на акаунт