Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 539
  • 467
  •   1
Отговори
# 300
ДУ
Както всеки друг ден, който предстои да е натоварен и днес се облещих рано, рано.
Ранно пиле съм сиреч, ама до довечера ще съм оклюмала кокошка.

А аз видях ли Осмичка или ме гони старческа деменция!?
Я повторение, моля!  Joy

# 301
Добро утро ! Simple Smile
Хайде, време е за кафе и ... сандвич . За тези които не искат закуска като Гугълчето има сокче. Ставайте мързелииии, време е за работа ! Снощи сте се нагълтали с таблетки и ся не можете да вдигнете дупета от леглата Grinning

# 302
Да бе! Благодари се, че не викнах още в три часа! Grinning

# 303
Епа точно в 3 часа щеше да уцелиш точния момент ! Що не се провикна - щеше да има изненада Wink

# 304
Да се сецнеш насън. Не ща такъв тежък грях на душата си аз.

# 305
Споко, все още помним какво вършим в полу-будно състояние ... и къде Wink

# 306
А, долетяла гледам Salsisha-та  Mr. Green
Казвам ви аз да спретнете един въргал по женски тукa, да видите главните вещоря как моменталически ше ви дофърчат на сборището. Че то само с една луна наникъде не е тая тема. Главната бубанка са е под пара Wink и немож обърне внимание, па нали и гледа да се отърка в блъсканицата в 213... Са е момента.
Айде, докът не съм си легнал, да ви се порадвам  Sunglasses

# 307
Абе, може ли човек да се абонира за темата като гост?
Кви са тия гости горе на балконадата толко рано? Сън не спали и те като моя милост.

# 308
Ми те са с билет за първи ред. Какво да правиш, сеирджийството е като крастата - няма начесване Mr. Green

# 309
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро!
А бе хора, кАде е Кика бе.  Тя как я мисли тая?
Какво е 213...

# 310
213 - рейса за Младост, в който бубанката чете Пратчет и няма време за модератерствуване тук.
Как не спали? Още няма 12, утре чак от 8 съм на работа, що да си лягам с кокошките?

# 311
  • над кукувичето гнездо
Утро.
Хем съм се успала, хем съм недоспала.
Лоша работа. Не знам как ще издеяна днес.

# 312
  • SHOOT ME 10 $
213 - рейса за Младост, в който бубанката чете Пратчет и няма време за модератерствуване тук.
Как не спали? Още няма 12, утре чак от 8 съм на работа, що да си лягам с кокошките?
Аз не съм от София. Как да спаля къде ходи и к де живее Бубанка.
Хм. Значи в Младостите ...на околомръсното? Хах, и тя столичанка, м?

# 313

в грешка си по няколко параграфа!
първо - в 213 сядам от първите спирки като бей в градски транспорт и в никого не се търкам /освен на слизане, но то е неизбежно/
второ - и в рейса модерирам! вчера отнесох един тарикат, заради който ми загря телефона от съобщения, но като се захванах да трия натворения спам, ми дойде спирката и прекъснах така прекрасното си и любимо дело

да, миде, личната ми резиденция е баш някъде около Околомръсното
гларус си, но добре знаеш жаргонните имена на софийските места - често ли отскачаш при тукашни момички?
анкета:
- не, аз? никога не бих ... такива неща ... не, не и пак не!
- по-рядко отколкото искам!
- редовно!
- ... /моля, попълнете своя отговор в свободен текст/

Осмичката е чудна, не знам защо се прави на скромна ... за да пие тайно хапчета предполагам!

# 314
  • SHOOT ME 10 $
Интуитивна си Бубанка. Не може да ти се отрече, или имаш сведения от някъде...
Отговор Б на анкетата
Да , Осмичка си е мацка

Общи условия

Активация на акаунт