Спам тема /заспали страсти/ 04.06 - 10.06./

• 17 536
  • 467
  •   1
Отговори
# 315
винаги съм права и всичко знам - като всяка талантлива вещица!  bowuu

Скрит текст:

# 316
Той, Лиъма, явно не е знае, че ГТ, по форумски се ползва за Релакс и малко екзотика в провайдвания, прекрасен живот. Joy

# 317
Той, Лиъма, явно не е знае, че ГТ, по форумски се ползва за Релакс и малко екзотика в провайдвания, прекрасен живот. Joy
Стига бе, ГТ е лукс над всички луксове. Аз се чувствам като херцогиня в каляска като се кача от втората врата и седна до прозореца. И аз чета Пратчет там. Grinning Или норвежки кримки.

# 318
Аз скоро не съм имала това удоволствие, ама нямам ежедневна далечна цел.
Язък! Средностатистически глупости, без грам луксозни изживявания.Joy

# 319
  • В Космоса
Тъй съм днес, че снощи...

# 320
Ми някои си цъкат селфита от Дубай... а други...

# 321
  • Euskal Herria
Добро утро!
След банята

е ред на кафето

От вчера чакам една пратка, да видим дали днес ще я дочакам.

# 322
Предстои ми идване към столицата.Гледам картата на София и планирам едни маршрути и се чудя това автобусите и тролеите редовни ли са ? С метрото някак си се оправям ама друго не съм ползвал като транспорт. Сега трябва да проуча и такситата. Егати лудницата дето е !  И дано да не вали.

# 323
нелош сайт, разгледай го: https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/virtual-tables-by-line
в сф дъждът не наводнява по варненски почин

# 324
   Аз карам по картата с пергела. Трябва да си ги изясня маршрутите, че инак ... И май имам нужда от кафе, че заспивам.
   Споко, ний от Варна можем да плуваме Wink

# 325
може би не се разбрахме
показвам ти къде да видиш кой автобус/тролей/трамвай на коя спирка ще бъде точно в колко часа
можеш и сега да се ориентираш кое колко е редовно, защото въпросът ти е доста общ, а аз не знам кои линии те интересуват, за да ти отговоря
освен ако не си го написал, за да се намираш на приказка Simple Smile

не съм се разтревожила, че ще се удавиш - просто няма нужда да си носиш и рибарските ботуши Wink

# 326
На мен ми се иска да ползвам метрото - с него ми е най-удобно до местата които трябва да посетя. Въпросът е, че до ОД на МВР и стадион Академик няма близка спирка. Най-близката е на СУ и ще трябва да се върви като гледам. Не знам как е с такситата - това ровя сега.

# 327
  • над кукувичето гнездо
От метрото до СУ-Орлов мост, там минава автобус 72 (спирката на сграда Царевец, след кръстовището, посока Военна академия), който после стига до ул. Гео Милев, а оттам пеша до Академик.
За такси препоръчвам йелоу.

# 328
Благодаря за напътствията! Гледам картата, измервам с пергела, смятам ( за справка ползвам и каклулатора на такситата - разстояния/цени ) - голям цирк е това нещо командировката. Завиждам на Джу-то. Тя се намести на природа, пичове, ракийка ... ей на още я няма, явно и държи влага. А аз ще търча кат откaчен немски турист с карта в ръка. Ако видите някой такъв заблуден екземпляр другата седмица - сещайте се кой е Wink И няма да нося зИлените рибарски ботуши ! Mr. Green

# 329
  • Euskal Herria
Ако беше с автомобил, моментално щях да ти препоръчам една кака. Мнооу отбира от превозни средства и ако нещо се прецака, тя е насреща Wink

Признавам си, че рядко ползвам обществен транспорт. Само при крайна необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт