Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 22

• 55 147
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Мирела за мен си е ок, никога не съм се сещала с ноти да го свързвам.

# 196
# 197
  • София
Морена. Свързвам го с вафлите и с камъните на Витоша. За пръв път го срещам за човек.

# 198
  • София
Дояде ми се вафла Grinning
Но Урания-Мария ме впечатли.

# 199
  • Най-красивата страна
Моите фаворити
Емима,Виа,Камий Саво ,Индияна и Кристиандра.

При момчетата е по-интересно.
Но Янисън,Ивън и Крисбрайън ме впечатлиха най-много.

И от мен-Хайван-дете от смесен брак,но  живее в България .

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 12:09 от -veni-

# 200
  • София
Хайван ме уби JoyJoySatisfied

# 201
  • София
От тези в статията ми стана интересно, че като необичайно име се споменава Вилия. Имах приятелка с това име в детските ми години и вероятно по тази причина ми се струва съвсем обикновено име.
Също така наскоро говорих с някого и споменах за моя позната, която се казва Вихрена. И нея също познавам  от дете и никога не ми е изглеждало странно име, но този с когото говорих каза, че е много странно според  него.

# 202
Радилина
Елизавета
Железар - 2+

# 203
  • in Wonderland
Хайван!?
На моя мн близка приятелка бебчето й се казва Вихра, та Вихрена и на мен не ми е странно.

# 204
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хайван кърти. ММ има приятел Вилиян и може би затова Вилия не ми звучи толкова необичайно.

По темата - Графинка. Сигурно е производно от Графиня, но не го бях срещала в тази форма.

# 205
Елена-Мадлена(младо момиче),Пейка Пиперлива(на средна възраст), Нарцис за име на жена (фризьорката ми се казва така),Амалия и Азалия-близначки,Сладицвят-вече пенсионер,учител.
С първото име сме се попикавали от смях,имам колега,който звънеше от служебния телефон на учителката на дъщеря си и се представяше:"Обажда се бащата на Елена-Мадлена".Смях, сигурно ни е чувала и учителката.Елена-Мадлена сега е младо момиче,учи висше образование,а ние с колегите още се смеем като си припомним.А таткото искал да я кръстят Веселионора,ама майката не се съгласила.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 00:17 от nev78sk

# 206
  • софия
Ех такива хубави имена самостоятелно, заедно звучат нелепо. Това с дойните имена никога не ми е харесвало.

# 207
Може и да е споменавано вече: Гуда.

# 208
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Може и да е споменавано вече: Гуда.

Това ми напомни за един Гради.

# 209
  • София
Перко, Венея, Зайо, Кипрен, Спермо, Клечо, Мишка, Мрянка, Нива, Трошко, Зелка и Кифирка - тези помня, бях ги срещала в някакъв безкраен списък с нестандартни имена..

Общи условия

Активация на акаунт