Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 89 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Тайга,права си наистина напомня този парфюм на Амуаж и за мен/извинете,че не е по темата/

# 571
  • Някъде там
Какъв крем бихте препоръчали за тинейджърка?
Започнаха да и се появяват черни точки и тук там някоя пъпчица.
Ще се консултирам другата седмица и с дерматолог,но ми се иска да чуя и вашите препоръки .
Мислех си да и взема грижата да бъдеш тинейджър на fun ethic или TOOFRUIT Лек хидратиращ био крем зс лице.Все пак е на 11 Simple Smile

# 572
Ooo, тя дори не е тийнейджърка още. Simple Smile Аз бих й взела лосионче против акне, което да не е много грубо, вместо крем. Примерно, на Амрита с розмарин против акне е прекрасен избор и е в списъка с козметични продукти, които масово се харесват, не е само мой личен избор. 

# 573
  • Варна
И аз мисля, че не й трябва крем. Измиващ продукт и лосион/тоник след него - това купувах на дъщеря ми в същата възраст.

# 574
Нямаш ли гневни бръчки, назолабиални, вертикални на челото? Никога не съм виждала някого на 50 без такива, дори и с ботокс? Ще ми е интересно да видя.

Майка ми беше така, баща ми също.
Аз съм на 38 и не ми дават повече от 30 - до 28 не съм ползвала нищо за лице, ама нищо. Освен това си почиствах лицето със сапун. Най-прост сапун за ръце.

Така че това с козметиката е.....нямаш ли си ген, забрави. В допълнение да кажа, че сестра ми е дипломиран химик, та съм обсъждала козметиките на дълго и широко с нея.
Козметиката помага, кара те да се чувстваш добре, ама да ти изглади бръчките....не вярвам, че някой наистина има такива очаквания.
Все пак целта на козметиката не е просто да се премахнат бръчки с магическа пръчка. Ползването на козметика е постоянна грижа, почистване, хидратиране, подхранване на кожата и това се отразява благотворно на кожата, независимо от гените, които също са важни. Така може и да се забавят и намалят линиите. Аз също имам добър ген, но не мога заради това да се лиша от козметиката и да не правя необходимото за кожата си.
Разбира се, всеки си преценява за себе си, но не мисля, че сапунът е добро решение за миене на лице. Все пак той изсушава кожата, макар и временно.

Сапунът беше само за пример за порочна практика, за да подчертае, че козметиката не е магия.
Козметиката е прекрасно нещо, просто трябва да внимаваме с очкаванията си.

# 575
Цялостната подръжка е супер важна, освен ген. Сапуна е нещо хубаво, но не и за лице. Бръчки ботокс и скалпел не махат понякога, та кремове. Но е факт, че те помагат кожата за изглежда подхранена, с обем, свежа и в добро състояние. Когато някой ми се хвали, че не полага грижи за себе си, единственото което може да предизвика е иронична усмивка в мен. Иначе не ме вълнува грам. Има хора ,които не държат на външен вид, има и вманиачени. Всеки сам си решава. Понякога обстоятелствата принуждават.

# 576
Какъв крем бихте препоръчали за околоочния контур? От какво сте доволни и от какво не?

# 577
  • някъде под слънцето...
Грижите са за превенция.
А по въпроса дали има хора на 50 без гневна и веррикални по челото...
Да срещат се....
Макар и да махнах доказателствения материал Sunglasses.. съществуеат и не са единипни случаи

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 16:33 от sl

# 578
Момент,момент чакайте малко жената или момичето е права познавам 26 годишна изглеждаща като но 50 и такава на 50 дето изглежда на 26 пък не е ползвала кремове.Grinning така,че гена играе голяма роля. Weary

# 579
На 50 да изглежда на 26 може да и се иска, ама няма. Twisted Evil Peace

# 580
Момичета, аз до това лято нямах видими бръчки. Спрях с мазането с масла, защото лятото ми идват супер тежки и бръчките се изостриха. На 32 съм, дайте ми съвет с какво да се мажа.

# 581
  • София
Офф топик, но останах изумена онзи ден от едно изказване, на което станах свидетелка.

Въпрос към 50-годишна блондинка, която не се боядисва и няма бели коси: Много ти е хубава косата, как я поддържаш?

Отговор: Мия я само със сапун, не ползвам шампоани, не ползвам балсами, ниииищоо. (За маски и профи козметика и терапии се обзалагам, че не и чувала)....

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ген, това е положението!

# 582
Вие наистина не вярвате май Rolling Eyes освен да снимам Smiley прекалено много козметика наистина не е много добре Simple Smile

# 583
  • Бургас
На 50 да изглежда на 26 може да и се иска, ама няма. Twisted Evil Peace
Това и аз не го вярвам на 50 да изглежда като на 26.

# 584
Изглежда млада това е няма огромни бръчки като някои други на тая възраст които са ползвали кремове .Ве вярвате ли в гена..??.

Общи условия

Активация на акаунт