Какъв крем за лице използвате? – тема XI

• 91 245
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Да ти кажа, мисля да купя и синята серия, но имам проблем, едно чекмедже пълно с отворени кремове и едно с изчакващи, неотворени, с опаковките, а при мен кремовете вървят бавно. Моляяя, някой да ме спре.

# 406
  • Бургас
Брайт, кой крем взе?
питам, защото моят крем е от синята серия заедно с окооочния, само серумът ми е зелен
За колагеновата серия пишех,сори не съм уточнила.Innocent

# 407
  • Ловеч
Във връзка с отворените кремове, за които Джаста праста спомена, вие редувате спрямо нуждите на кожата в момента ли? Аз като отворя един крем и докато не го изхабя, не посягам към друг.
Колко време ги държите отворени и дали не им се губят качествата?
В момента вечер ползвам Nuxe и сякаш ми идва една идея тежък, но като съм го отворила какво да го правя 🤔
Може би за по-хладните месеци ще ми е ок...

# 408
Аз като отворя един крем и докато не го изхабя, не посягам към друг.
И аз по принцип така, но понякога се изкушавам, ако има някаква много добра промоция и започвам нов. Стария си го мажа на шията или подарявам на мама.

# 409
редувам, но се старая да не ползвам повече от 3-4 едновременно, защото нямам място в банята
неотворените са в чекмедже в северната стая, а отворените, които не ползвам в момента, т. е. оставени са за друг сезон - на рафтче в хладилника

# 410
Редувам. Досега нямам грешка. Но пуста лакомия, не мога да се спра. Държа на хладно, тъмно и сухо място. И гледам да не минава много време от отварянето.

# 411
  • Бургас
Остави го Nuxe за хладните дни,сега ползвай нещо по-леко.Той е мега хидратиращ, направо напомпва кожата,сега идва тежък.

# 412
момичета, кой точно на нукс?
това, което съм ползвала /не помня серията/, не ме остави във възторг
но като чуя "хидратиращ, напомпващ" съм като котка при миризмата на валериан Joy

# 413
  • Ловеч
Този е моя

През деня съм с Eucerin Aquaporin с фактор и ми е много добре.
Сега купих и един Lierac Deridium. Той като Nuxe-a ли е? Още не съм го отворила, но ако е по-лек, ще го почвам 😊

# 414
  • Sofia
И аз съм ползвала Nuxe Nirvanesque в топло време, но при мен изобщо не беше тежък, а не съм със суха кожа – по-скоро нормална. Peace

# 415
И моят Нюкс е този от снимката, има за различни видове кожа. Доволна съм, но не е нищо особено. Ароматът и на мен не ми допада обаче, едва ли ще повторя. Взех и околоочния им, става, но нищо особено и е прекалено течен.

редувам, но се старая да не ползвам повече от 3-4 едновременно, защото нямам място в банята...
Ей това ми е мечтата. Даже си представям на една стъклена лавица като по филмите Joy обаче ми е много влажно вътре. След душ като мажа направо избива вода. При вас така ли е? Знам че има хора, които ги нанасят на влажна кожа, така че може и да е добре всъщност...

# 416
Не, аз не държа кремовете в банята. Ритуала  ми е сложен и винаги с различна поредност. Та, банята не ми е опция.
Всъщност изобщо не си представям лавица с кремове в банята. Аз трябва да поседна, да се насладя на отражението в огледалото. Абе, ритуал.

ПП Или да започна да търся под вола теле, но все пак огледалото ми е приятел, особено онова на тоалетката. В офиса го мразя, но там гледам да не се оглеждам. Тъпо огледало.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 16:25 от Джаста Праста

# 417
  • Бургас
Да,този показаният на Нюкс е,има за различна кожа,за суха май имаше и за нормална.Много хубав крем беше за моята кожа,имах и околоочния от същата серия,също прекрасен за мен,добре попиваше,малко странно ухаеше,но не ми е проблем.Приятелката ми и тя използваше този за около очи,дадоха и мостра от дневния на Нюкс и го хареса и тя много,за справка тя е с мазна кожа и по-принцип е фен на кремовете на Ла Рош.Точно тя ми препоръча марката,но аз с техните кремове не се разбрах.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 16:38 от Bright Crystal

# 418
  • Ловеч
Bright Crystal, ти с каква кожа си?
Моята е смесена. Напоследък ми се появяват пъпчици тук там и затова си мислех да бе би да ми идва тежък крема? 🤔

# 419
  • Бургас
Нормална към комбинирана ми е кожата,само кремчето на Нюкс ли ползваш сега?

Общи условия

Активация на акаунт