ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 571
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Яница, чак ми е неестествено да има такава тишина Joy

Айде, за Хъмбъл е ясно, тя рисува Велислав, ама останалите къде се покриха да им се неначудиш. Grinning
Аз лично се чувствам гузна пред Дона, щото вместо да изпълзявам от сивата дупка се наврях в черната Flushed

Слагам една снимка да гледаме поне, като няма да говорим. Знаете, че по принцип не го харесвам такъв късокос, обаче тези очи... Heart

хъмбъл рисува китари, да ги..
чакам да ми го принтнат на хартиен носител и ще видим, 😁

# 631
  • София
Леле, много тихо е било днес тук. Само дискусията за Тонката съм изпуснала, но може довечера да се включа, че нали всеки си пише за каквото иска и когато успее да се включи Simple Smile

Хайде да кача и аз един линк със снимки на В.П.. По някаква причина не ми дава да ги сваля и да ги сложа като снимки, та за това като линк
https://www.gettyimages.de/fotos/velislav-pavlov?family=editoria … lov&sort=best

И едно много готино блиц интервю, не си спомням да е качвано тук.
http://azcheta.com/kak-chetesh-velislav-pavlov/

Като го прочетох и се почувствах леко тъпа и повърхностна. Само се чудя такъв ли си е бил и преди или съпругата му му е повлияла.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 16:57 от rosita_ta

# 632
Яница, чак ми е неестествено да има такава тишина Joy

Айде, за Хъмбъл е ясно, тя рисува Велислав, ама останалите къде се покриха да им се неначудиш. Grinning
Аз лично се чувствам гузна пред Дона, щото вместо да изпълзявам от сивата дупка се наврях в черната Flushed

Слагам една снимка да гледаме поне, като няма да говорим. Знаете, че по принцип не го харесвам такъв късокос, обаче тези очи... Heart

Оооо, тези очи...казват всичко. Heart Eyes
Такава тишина знаеш къде има. Wink Grinning

# 633
Интересно ми е каква е специализираната литература, която е четял. Аз четях квантова механика, когато бях несподелено влюбена и исках да си отговоря на екзистенциалния въпрос можем ли да се върнем в миналото и да поправим грешката си 😁😎

# 634
  • София
Хъмбъл, ми квантова механика мога и да разбера, но тези философско-екзистенционални книги, които Велислав чете са ми все едно от друга вселена.
А иначе, жалко, че не си имала челния опит на Марио Ковачев - завличаш обекта на желание в ритуалната зала, коленичиш и искаш да изрепетирате най-важния въпрос JoyJoyJoy

# 635
Роси,затова екзистенциалните разговори аз ще ги поема Sunglasses

# 636
Хъмбъл, ми квантова механика мога и да разбера, но тези философско-екзистенционални книги, които Велислав чете са ми все едно от друга вселена.
А иначе, жалко, че не си имала челния опит на Марио Ковачев - завличаш обекта на желание в ритуалната зала, коленичиш и искаш да изрепетирате най-важния въпрос JoyJoyJoy
То и аз се бях запалила по философията,  пак заради същия обект, заради когото напъплих квантовата,  но по -далеч от Еразъм Ротердамски и Шопенхауер не стигнах 😂

Не си се почувствала само ти "умна" спокойно. Нареждам се до теб с наведена глава. 😁

# 637
Леле, много тихо е било днес тук. Само дискусията за Тонката съм изпуснала, но може довечера да се включа, че нали всеки си пише за каквото иска и когато успее да се включи Simple Smile

Хайде да кача и аз един линк със снимки на В.П.. По някаква причина не ми дава да ги сваля и да ги сложа като снимки, та за това като линк
https://www.gettyimages.de/fotos/velislav-pavlov?family=editoria … lov&sort=best

И едно много готино блиц интервю, не си спомням да е качвано тук.
http://azcheta.com/kak-chetesh-velislav-pavlov/

Като го прочетох и се почувствах леко тъпа и повърхностна. Само се чудя такъв ли си е бил и преди или съпругата му му е повлияла.

За снимките, които Росита качи мога да кажа : От хубав, по- хубав !

Иначе, като чета какви са му литературните предпочитания и какъв е обемът им, се подреждам последна на опашката на срамуващите се.
Аз съм зачела Щиглецът на Дона Тарт от 2 месеца и заспивам винаги на третата прочетена страница.
Shame on me !

# 638
Вкусът му за книги и автори ме радва даже повече от хубавите му очи Joy
Между другото, като четох, че любим му е бил Джек Лондон,се сетих за една негова книга, в която героинята така силно се влюби в двама едновременно, че не можа да реши кого обича повече и се самоуби. Та ддобре, че Зорито не е като нея Joy

Но пропускате най-ценната информация - харесва Калин Терзийски. Ще си имат обща тема за разговор с Дианка Joy

# 639
Докато с Mоскита водят екзистенциални разговори, ние само ще слушаме гласа му. A на мен, като на най-повърхностна, позволявам, от време на време, да ми намига и това ми стига  Laughing
Cнимките от Гети имиджис са платени, затова не могат да се свалят.

# 640

Но пропускате най-ценната информация - харесва Калин Терзийски. Ще си имат обща тема за разговор с Дианка Joy

Хахахаха и на мен това ми направи впечатление. Дали е чел книгата посветена на нея? Joy

# 641
Ахахахха, Злати, колко си хитрааааа Joy

В интерес на истината аз покрай литературните предпочитания на мои любимци съм изчела сума ти литература, която се е оказала много ценна Simple Smile

Е, Яница, що за въпрос, той с нея е почнал Grinning

# 642
Докато с Mоскита водят екзистенциални разговори, ние само ще слушаме гласа му. A на мен, като на най-повърхностна, позволявам, от време на време, да ми намига и това ми стига  Laughing
Cнимките от Гети имиджис са платени, затова не могат да се свалят.
в какъв смисъл не могат да се свалят? Могат, но с водния знак. Или да си купиш снимка, без знак. Моята френдка от Чили е хакер, сваля ги без воден знак, безплатно😀

# 643
в какъв смисъл не могат да се свалят? Могат, но с водния знак. Или да си купиш снимка, без знак. Моята френдка от Чили е хакер, сваля ги без воден знак, безплатно😀
Да, това имах предвид.

# 644
 smile3511 Момичета , дребен ремонт - майстор в къщи , стоях му  права 3 часа , после  след него ...!!!
Това с книгите и предпочитанията  винаги  го включват в интервютата и ако не си подготвен предварително , става тъпо .
По едно време  късно вечер  хващах повторенията на разни предавания и  там  кифлите гледаха умно и почти всички казваха ,че четат Паулу Коелю   ooooh!
За мен 100 пъти по-важно е да те вълнува това ,което четеш , да предизвиква в теб някакви образи и емоции  , а не да стреляш с великански /според критиката/ имена .
Когато бях соло , четях  и доста тегави книги .Маркес ме разстройваше и пак продължавах .
Сега  почти не остава време за това , а като  открадна  някой ден  , предпочитам нещо , което не е философско и  тягостно .Не намирам ,че ставам по-умна от такава литература .
И аз като Злати бих слушала  как Той чете нещо ,може и Достоевски ... #2gunfire

Хайде по уредите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт