ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 568
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Злати, викаш Москита ще води философски разговори а ние така

Ели, аз искам от онези вчерашните от третия ред, има ли в бара

# 646
Да, Роси, тя Москита е от желязо и няма да трепне нито от кадифения глас, нито от периодичното намигване към Злати Joy
По-скоро ще кимам с глава, ще гледам глупаво и првз цялото време ще си повтарям „Москита, стегни се и започни да философстваш СЕГА!” Joy

# 647
  • Там,където се събуждам щастлива.
[quote author=rosita_ta link=topic=1041702.msg36857274#msg36857274 date=1528379445

И едно много готино блиц интервю, не си спомням да е качвано тук.
http://azcheta.com/kak-chetesh-velislav-pavlov/

Като го прочетох и се почувствах леко тъпа и повърхностна. Само се чудя такъв ли си е бил и преди или съпругата му му е повлияла.
[/quote]

Има една снимка в профила му, където е показал новите си книги. Тухлички! Wink

ОБАЧЕ, най- силното впечатление ми направиха думите, че жена му правила малки сандвичи и му ги давала! Ауууу! Почти си представих и как чехличките носи. Wink Дано да греша!

# 648
.....Ели, аз искам от онези вчерашните от третия ред, има ли в бара

Веднага  за първа маса  Laughing

# 649
  • София
Калинка, някъде бях чела, че жена му много обича да готви, убий ме не помня къде, та като нищо може и да му прави сандвичета. За чехличките, обаче сииилно ме съмнява. Поне от оскъдната информация за не в интернет оставам с впечатлението, че е жена с доста силен характер и много извън стереотипите. А и си мисля, че тя е един от факторите Велислав да се държи здраво стъпил на земята и да не се поддава на еуфорията от известността.

Аууу, Ели, взимам ги всичките

# 650
Велислав, колкото и малко думи да казва за жена си, винаги прелива от любов към нея. Изглеждат като хора, които имат много силна и хармонична връзка и силно се съмнявам да има някакъв елемент на подчиненост. Малките сандвичи ги приемам като израз на любов и грижа, а не на подчиненост. Simple Smile

# 651
Ако някой случайно е заспал - за разсънване   Shocked

# 652
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз си мисля, че е леко под чехъл! (Не казвам, че е лошо!) Изглежда мъжага, но се превива, май!

# 653
Айде и аз при Роси и Злати... Simple Smile Философско-екзистенциална литература не съм чела от университета. До скоро времето ми стигаше основно за специализирана и по-рядко художествена, така че мястото ми е там, в гифчето Simple Smile
Така, направила съм салата, питиетата са сипани, фемилито се събра, казвам ви наздраве!

# 654
  • София
Елиии, откъде го извади това. Направо ме разсъни и ме спря готварски процес. За мезе на мохитото съм се заела да правя панирани чушки с доматен сос, но ми приседна. Това Франкенщайн ли е?

# 655

Много хубави снимки сте сложили пак 🤗 но аз, досега не съм видяла снимки, на които да не е хубав 😍

Ели, трети ред в средата и така всеки път 🤗

# 656
Да се включа малко със закъснение, но вчера така и не намерих време да пиша. Браво на Велислав Павлов за   заслуженото признание! За този човек тепърва ще се говори много!
Честито и на всички вас, момичета, за успешно взетите изпити! Вярвам, че сте успяли да пресушите бар "Наздраве" снощи.
Аз си вземам чашка от днешното зареждане и започвам да се  оплаквам...  Пропаднаха ми всичките планове, включващи спокойна вечер в компанията на "Вездесъщият" на 9-ти. Вчера половинката ми поднесе новината, че точно тогава ще сме на организиран от фирмата им тийм билдинг, на някакво затънтено място, в което много ме съмнява да има ТВ. А и едва ли в 10 часа вечерта ще успея да се измъкна и да се уединя, за да си гледам на спокойствие. Такава безобразна каръщина скоро не ми се беше случвала...  #Cussing out Вече ще разчитам само на милостта на торент сайтовете.  Sad

# 657
Нова плей дали няма да го сложат за известно време?

# 658
Нова плей дали няма да го сложат за известно време?

Възможно е, или поне така се надявам.  Simple Smile Ще се оглеждам аз  там, както и по любимите ми сайтове за филми онлайн. Все ще се появи отнякъде, но вече се бях настроила...  Sad

# 659
Ей, гадовете мръсни, иска ми се да им откъсна ръчичките, с които пишат простотиите, разбирате ли? Confounded

Попаднах на една статия, нарочно няма да я копирам, щото не искам да мърся хубавата ни темичка с нея, в която по най-грозен начин са описали как Велислав е влюбен в новата си екранна партньорка и оттам нататък такива безумни измислени и тъпи интерпретации са направили на нещата, които ние сме видели със собствените си очи (като въпроса дали се е случвало да се влюбят в екранните си партньори), че просто се чудя как е възможно да са толкова нагли и търсещи евтини сензации т.нар. журналистченца. Едно хубаво нещо няма да оставят без да му изсипят кофата с гадориите отгоре. Confounded
извинете ме за негативния пост, имах нужда да си излея възмущението, а само вие можете да ме разберете Hug

Общи условия

Активация на акаунт