ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 2

• 31 438
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Мда, направо ще повърна ConfoundedTired FaceImp
Москита, честно, по-добре да не беше писала нищо...Знам, знам, че човек като сподели и някак му олеква, но това е...просто нямам думи да го квалифицирам!
Миналия сезон беше същото с Вергов, сега с Велислав. Ми как не им омръзна бе, то без мозък да бяха, все нещо различно щяха да измислят.
Пфу, спирам, no comment!

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 21:01 от Little Pearl

# 661
Москита, то това се очакваше, въпрос на време беше да измислят някаква такава простотия. Виждат, че двамата имат нормални отношения и са приятели и хоп, айде "сензационната новина" да изкарат. Акъла ми не го побира как пишат такива неща. Много ми е интересно защо за никого от останалите актьори не съм прочела нещо такова, а само на Диана и партньорите й решават да измислят поредната "любов" извън екрана? Ей сега я прочетох, даже е в няколко сайта, които отдалеч си личи, че не са никак достоверни. Чудех се да се смея ли или да плача с тия писаници.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 20:41 от yanitsa.s

# 662
Перличке, извинявай, реагирах импулсивно Sad Мога да го изтрия Simple Smile

# 663
Аз на тия прошляци-цървули отговарям така
 smile3533 smile3534  и ги забравям  Party

# 664
Нееее, Москита, и аз бях импулсивна. Все от някъде щяхме да го видим, нямаше да ни подмине. Нищо не трий, това са нещата от живота, за съжаление.

# 665
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моите приятелки ги строих да се виждаме до 20,30 в събота! След това да не ме търсят!
Съмнявам се, че ще го сложат филма на сайта на Нова и...не изпускам!

# 666
Перличке Hug
Аз вярвам в нашите хора и че са достатъчно корави и да им теглят една без да си го слагат на сърцето.

# 667
  • Там,където се събуждам щастлива.
По повод на клюките...В България толкова неща не са ред, дори и тези, които списват тези неща! Просто падение ...

# 668
Ей, че се ядосах!!! Дано те не обръщат внимание на глупостите, които се пишат!

# 669
Поне да си бяха написали статията без грешки, но уви, няма такова нещо. Заглавието на едната направо ме втрещи: "Съпругата на екранния д-р Ковачев изрева...."  Joy Ох, ще почина хахаха. И като ми напишат в заглавието неща от типа "ШОК+снимки" направо падам. Толкова е несериозно и грозно всичко това, че нямам думи. И за Диана съм виждала какви ли не глупави статии, толкова глупави, че няма накъде повече. Като им прочета заглавието и ми става смешно.

# 670
Ели, кефиш ме жестоко! Само като ти видя емотките и не мога да не се усмихна Heart Eyes
Да, дано да не обръщат внимание на подобни писаници, но понякога не е лесно. От камък трябва да си, за да не трепнеш. Напълно разбираемо защо така ревностно си пазят личния живот.

# 671
Абе, то онази мърла направи песен по най-хубавия стих на Вапцаров, та журналистите няма да си измислят сензации. Живеем в държавата на сензацията, негативна, разбира се, но все пак сензация.
Жената на Велислав ми изглежда доста умна и философски настроена , не е от обикновените жени, със сигурност намира в нея нещо много отвъд красотата и плътта.
Той, като артист, също има нужда от жена, която да го разбира.
Чувала съм го да казва, че си говорят с часове.

# 672
От такива „журналисти“ ми се повдига...  става ми жал за хората намесени в тая гнусна история и много ми се иска да не стига до тях... но сигурно е неизбежно Unamused Силно се надявам това да не ги засегне и приятелството им да си остане все такова.
Иначе и аз мисля, че жена му е интелигентна жена, тя най-добре си познава мъжа. Wink
Как все пък Диана я замесват с екранните й партньори, все тя е на мушка Unamused

# 673
И аз се надявам хич да не си го слагат това на сърцето и да не вземат сега да си развалят приятелството и добрите отношения заради подобни клюки. Много глупави хора има. Задали му един въпрос по-така, той отговаря, Диана се включва да се пошегува и едва ли не вече не може да си скрие вълнението от отговора му. От един прост въпрос създават интригата.

Аничка и аз това се чудя. Как пък все тя, дето не е скандална личност и не се навира умишлено в медийното пространство, а си живее един нормален живот, бих казала даже скромен за възможностите й покрай толкова ангажименти, и не провокира с нищо?

# 674
Много се надявам това да не повлияе на отношенията им, нито на бъдещия сезон, щото ние си ги чакаме заедно!
И двамата са такива хубави хора, не заслужават тия простотии, нито пък близките им.

Общи условия

Активация на акаунт